Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Hi, friss pixel 8 tulajként érdeklődék esetleg vannak - e tok ajánlások a készülékhez.
Köszi -
ElGatto
aktív tag
Köszi.
Help please.
Cserélnem kellett SIM kártyát, mert a készülék azt írta az enyém régi...
Ma el is intéztem, de nem tudom megváltoztatni a SIM PIN kódomat. Egyszerűen nincs a beállításokban ilyen, hogy SIM lock.
Van erre megoldás?Másik a Volte szolgáltatást sem tudta bekapcsolni, de nem tudott rá magyarázatot adni. Szerintetek?
-
K82
őstag
1.
van, mert lehet változatni. Elég a keresőbe beírni h SIM, a more security & privacy alatt ott lesz a SIM lock - change SIM PIN opció is.2.
Network & Internet - SIMs - szolgáltató neve - 4G calling. Lehet a szolgáltató részéről nem aktív, ebben az esetben hívni kell az ÜFSz-t. VoLTE ellenőrzésPixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
ElGatto
aktív tag
Köszi,
1, Sim lock funkció valóban megtaláltam, de csak ha angol nyelvre van állítva a készülék... magyar esetén ez nem elérhető
2, ez a 4G calling be van kapcsolva és az IMS service status -nál Voice over LTE available, akkor elvileg ez működik gondolom.Viszont újabb érdekesség, autórádióra Bluetooth - on keresztül kiküldött spotify esetén folyamatosan a már lejátszott zene információit mutatja (számcím és előadó), ha frissül mindíg az előzőt mutatja... WTF miért?
-
MC Pite
veterán
Kínai hibrid tokokat használok.
Évekig spigen hybrideztem, de sárgulnaknazok is, 3-4x annyiért.
Van belőle, meg üvegből is plusz ha kellene.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Alabástrom
senior tag
7 Pro-nál tapasztalom, hogy a hangfelvételekben van valami sercegö zaj, mintha elektromos sercegés vagy digitalizálási zaj lenne. Filmvelvételnél és hangüzenetküldéskor jön elö, nem mindíg. Bluetooth kihangosítóval is, nem csak a telefon saját mikrofonjával. Amúgy tökéletesen tiszta, zajmentesen játszik le zenét vagy mások által küldött hangüzenetet.
Mi a fene lehet ez? Szofteveres? Vagy hardverhiba? Tapasztaltatok ilyet?
Köszi elöre is.Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Technoman
őstag
válasz micafighter #910 üzenetére
Nagyon jól tudod.
A jogalkotó a következőképpen rendelkezik, ha a 14 napon belüli elállási kötelezettségednek eleget tettél :"A fogyasztó kötelezettsége a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, vagy a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni. A fogyasztónak kell viselnie az a visszaküldéssel járó költségeket, leszámítva, ha a kereskedő eleve vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza, illetve ő viseli a fogyasztó elállása esetén is a visszaküldés költségeit. Ha az üzlethelyiségen kívül kötött szerződés megkötésével egyidejűleg a terméket kifuvarozták a fogyasztónak, a vállalkozásnak saját költségén kell azt visszafuvaroznia, ha az jellegénél fogva a termék postai küldeményként nem küldhető vissza." (bkik.hu)
Tehát 14 nap + max 14 nap , azaz 28 napod van, hogy odaérkezzen.Azért egy "Seftes BT"-nél erre nem szabad mérget venni. Ezért van az ilyen sufni cégekkel kapcsolatos ezernyi ügye a Fogyvédelemnek/ Békéltető Testületeknek.
Jót röhögtem, pár hónapja az egyik sufnis ÁFSZ-én is .[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz micafighter #910 üzenetére
van, 14 napod van jelezni majd 14 napod van a jelzéstől számítottan visszaküldeni ha magánszemély vagy. törvényileg. egyes boltok ennél több időt adnak illetve cégeknek is megadják a lehetőséget erre. Tehát ha kimaxolod 28 napod van, ez pl az alzánál egybe van vonva és 30 nap.
Mod: Közben látom hogy már leírta más.
Egyéb esetre nálam most volt 8 ra váltás így ha valakit érdekel 7 és 7a majd gazdát keres. Hetet feltettem, de még árazom, a 7a ra még árat se tudtam belőni.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
vacs
veterán
TaylorPro:
Hol van ez a menüpont?Sim pin csere opciót én sem találok magyar felületen, de ha angolra állítom akkor megjelenik Pixel 7-en!
Beállítások keresőbe hiába írom be, hogy sim lock, sim pin, nem találja meg.
Magyar nyelven a Beállítások, Biztonság és adatvédelem menüben nincs SIM PIN opció!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Isual
veterán
Sziasztok!
B-tel.hu-ról rendelhető a telefon, vállalható?
Köszi!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
ElGatto
aktív tag
hi,
igen pont így jártam én is ahogy vacs írta...
nem is értem miért kell így eldugnia blutooth problémára mit próbáljak meg? a skoda fejegysége mindíg az előző spoti szám adatait mutatja.
lecsatlakozás és ujra fel? vagy lehet a spotify nem küldi ki rendesen az adatokat? lehet a spoti frissült szarul?bocs még egy a végére, kamera felbontást sem találom hol lehet állítani, de ezt angolul sem. kerestem videó alapján, de így sem sikerült
[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
Felbontás választás csak 8 Pro-ban van. Ha neked is 8 Pro van: kamera/bal alul beállítások ikon, pro fül es ott a felbontás választó.
A bluetoothra próbáld meg bekapcsolni a fejlesztői beállításokat és ott ezt keresd meg:
Ezt próbáld meg áttenni, úgy emlékszem régebben volt akinek ez oldotta meg az autó kapcsolatot. Nekem Android Autóval megy, ott meg tökéletes.
-
Celithrandi
addikt
alzán pár naponta előkerülnek bontott darabok kb azonos áron vagy picit olcsóbban. Mondjuk pont tegnap rendeltem okosórát az említett helyről
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Alabástrom
senior tag
válasz Alabástrom #911 üzenetére
Nemzetközi fórumokon is rákerestem, sehol sem találtam hasonló problémát... Csináltam két felvételt, az elsőnél a csendet vettem fel, úgy jobban felerősíti a rendszer a zajt. (A másodiknál beszéltem is közben, de azt a Youtube már vagy fél órája hallgatja, hogy fel mehet-e. Mindegy, majd pótlom. ) Ütemes, "digitális", sercegő zaj. Nem mindíg jön elő... Vannak hangüzenetek, amik teljesen tiszták, máskor csak pár másodpercig jön elő, aztán megyszűnik, megint máskor végigmegy az egész üzeneten. Nem vészes, egyáltalán nem rontja az üzenet érthetőségét, de egy idő után baromi idegesítő, és még soha egyetlen telefonnál sem tapasztaltam ilyet. Videófelvételben pedig semmiképpen nem akar az ember ilyet. Nekem olyan, mintha valami rádiózavart szedne a mikrofon, vagy az erősítő/DAC zajos lenne... Hetek óta figyelem különböző helyszineken, kikapcsolt bluetooth-al és wifivel is előjön...
(Rájöttem, hogy bluetooth headsettel és kihangosítóval mégsincs, csak amikor először próbáltam, akkor bár csatlakoztatva volt a bluetooth eszköz, de a telefon saját mikrofonjával vett fel.)Tapasztaltatok ilyet? Mi a fene ez? Normális? Vagy garanciás eset? (nehéz lesz elmagyarázni nekik, hogy ne küldjék vissza javítás nélkül)
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
nagyra
tag
Nahát, ez az update gyorsan megérkezett kishazánkba is. Viszont az utóbbi idők frissítési bakijai miatt félek feltelepíteni 🤣
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
Thom!
veterán
A következő update után eldöntöm hogy maradok-e Pixel vonalon, márciusi feature update-re kiváncsi leszek.
-
nagyúr
Hi. gondoltam leírom, hogy most először töltöttem gyorsan a Pixel 8-at, gondoltam, meg is mérem.
8%-on dugtam rá a Thinkpad USB-C-s töltőjére.
31 perc alatt ért 50%-ra
39 perc alatt 60%-ra
47 perc alatt 70%-ra
57 perc alatt 80%-ra
1 óra 10 perc alatt 90%-ra
1 óra 33 perc alatt 100%-ra.
Szerintem ez nem rossz, annak ellenére, hogy le szokták húzni a tesztekben, hogy lassú, tényleg fél óra alatt 50%-on volt.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Sputman
csendes tag
Sziasztok!
Ha most fogom magam és az Alzáról rendelek egy Pixel 8-at, akkor az fel fog kapcsolódni a Telekomos 5G hálózatra?
Több helyen látom, hogy valami korábbi béta verzióban már feloldották a magyar hálózatok korlátozását, de semmi hivatalos infót nem találok ezzel kapcsolatban. Itt konkrétan az látszik, hogy nem fog működni: https://pixel.withgoogle.com/5G/
Mi az igazság?
Köszönet -
Alabástrom
senior tag
válasz Celithrandi #936 üzenetére
Én is kíváncsi lennék, miért akarják ilyen sokan az 5G-t... Nekem egyik első dolgom volt, hogy kikapcsoltam.
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Sputman
csendes tag
válasz Celithrandi #936 üzenetére
Jogos. Leginkább szakmai dili. Többek között 5G hálózatokkal dolgozom és szeretnék kipróbálni először egy Google telót. Úgy vagyok vele, hogy legyen kompatibilis itthon, ha már lerakom érte a lóvét és ez a melóm is.
-
MC Pite
veterán
Csak a hetes és nyolcas szérián megy (még?), ezért nincs fenn Mo gondolom a listán.
Rootolva simán megy a hatoson is régóta, a modem/konfig oké hozzá.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Integrale
veterán
3db 7T-m is volt, egyik a családban még most is fut.
Legjobb OP telefonnak tartom, pedig volt 8T-m és 8Prom is.
De összességében egy nagyon korrekt eszköz, minőségre, teljesítményre.
HTC-k után az volt az, amin hasonlóan otthon tudtam érezni magam, még a filozófia is hasonló. Aztán jött az új UI és elment a kedvem a gyártótól.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
ghiottone
nagyúr
válasz Integrale #943 üzenetére
Nálam a 7T tartalékban még mindig megvan. Egy jó gcam és teljesen ok kis teló, csak az aksim már 78%-os, így lehet azt cseréltetem a gyári szervízzel.
Az Ui érdekes volt. Én megszoktam és most már jobban kedvelem a plusz funkció miatt, mint a stockot.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
dominating
tag
nekem volt op3-am (megvan még ma is valahol) és azon kívűl, hogy abban az időben kb bb telefont volt a gyári tok amit lehetett venni hozzá az elképesztően jó volt, nem tudja véletlen valaki, hogy az a gyártó nem e gyárt pixelekre tokot? sandstone volt a legjobb fogásra szvsz
5800x3d + 6900xt
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Az autos Bluetooth csatlakozásra találtam külföldi utalást, de sajnos nálam nem hozta meg az eredményt. Valami avrcp módot kellene korábbi verzióra állítani, de nálam így sem jó...Ma viszont olyannal találkoztam, hogy Waze navigáció közben nem csörgött ki a telefon, csak miután kiszálltam, Waze kikapcs akkor látom a nem fogadott hívásokat.
Értesítések között néztem a telefon mint alkalmazás nem is tudom állítani mintha le lenne tiltva.Ez véletlen, vagy valamit elnyomkodtam?
Köszi
-
scream
veterán
Arra van valamilyen opció, hogy vezetés közben (az autó nem Android Auto kompatibilis), navigáció alatt - pl Waze / Maps, az üzeneteket/értesítéseket ne dobálja fel a telefon? (DND-t szoktam benyomni, de hátha van valami erre specializált csak nem találtam meg).
Heh, most nézem, hogy az előző hsz is egészen ilyen téma, igaz más irányból.
[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
válasz Alabástrom #937 üzenetére
Miért ne használnám, ha van 5G az előfizetésemben, nem vettem észre, hogy számottevően többet fogyasztana. Ráadásul itt, ahol élek elég jó az 5G lefedettség. Szerintem ez egy plussz, ami nélkül ugyan lehet élni, de kikapcsolni felesleges, ha van. A 4G-t sem kapcsoltam ki, amikor még elterjedtebb volt a 3G....szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest