Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálgattam a napokban a böngészőket, részben amiatt mert felmerült a uBlock illetve magának a reklámblokkolásnak az ellehetetlenítése a jövőben Chrome-nál, lehet persze baromság, meglátjuk.... Talán csak az Opera ami egálban van vele de a Chrome gyorsabban indul el, a Firefox miután telepítettem 4-5 népszerű bővítményt(ublock, dark mode, roboform, IDM bővítménye meg nem tudom még mit) érezhetően lassabban nyitotta meg a lapokat, 2-3 másodperc volt egy linkre kattintás után annak megnyitása, SSD-m van de ettől még elismerem, hogy az én konfigom lehet sz.r viszont ugyanezen a konfigon a Chrome egy szélvész, mind indulásban mind honlapok betöltésében. Minden sokkal jobb Chrome-mal, Firefox-ot töröltem, Operát megtartottam de nem használom. Szóval tanulság, Chrome a legjobb. btw. mindenképp olyan böngészőt kerestem ami tud szinkronizálni androidra mert 2 androidos eszközt használok szóval a sync must have. Nem akarok böngésző vitát elindítani, nagyon szeretném, hogy legyenek komoly vetélytársai a Chrome-nak, hogy a Google ne tudjon szemétkedni. P. S. a vivaldi androidon béta és ha jól emlékszem Adguard nem tudta blokkolni a reklámokat azon szóval azt desktopon ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest