Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Elakadtam, nem tudok továbbmenni help
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit és a K&H banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél és az Unicreditnél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Részletekért keress priviben!
-
mcwolf79
veterán
Én itt annyira nem éreztem ezen "trendek" erőltetését, mint pl. a Spiderman 2-ben. Ott azért jobban kicsapta nálam a biztosítékot e nézetek felesleges erőltetése.
Már annak is lehet örülni,hogy nem az lett a vége, hogy Kratos átoperáltatja magát nővé, vagy nem az derült ki, hogy bináris (vagy valami ma trendi faxság).Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz antikomcsi #3 üzenetére
Persze, az a normális. Ami néhány játék levágja a felső és alsó részt, ahelyett, hogy széltében bővítse a képet, az nem ultrawide támogatás, hanem igénytelen kóklerség. Itt külön egy csomót dolgoztak azon, hogy szélesebb kijelzőkön se legyenek bugok (pl valahonnan a képernyő széléről furcsán beugró karakter, stb).
-
GodGamer5
addikt
A Sweetbaby inc. sikeresen belerondított ebbe a játékba is, sőt a sztoriba is, ettől függetlenül csúcs lett a játék. Tegnap fejeztem be, iszonyatos mennyiségű tartalom van benne.
Framegennel lazán megvolt a 100fps 21:9 ben. Grafikailag is szép, csak itt-ott szkripthibás, de igazából nincsenek problémák vele.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
antikomcsi
veterán
21:9 és 32:9 képarány esetén a megjelenített környezet is nő, vagy csak ügyesen széthúzza, vágja a képet?
-
SaGaIn
senior tag
Bukta ez PC-n 2éve sjáték ennyiért meg főleg... meg kötelező ps fiókkal vegy meg a Sony magának...
30.000 csúcs játékos szám megjelenéskor... nem vették meg százezren se... nagy bukta ez így... Majd leárazva 50-60%-al lehet behúzom, de addig mennyen a sony a sunyiba
[ Szerkesztve ]
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
Reinhardt
őstag
Nalam pl azert maradt ki ez PC-n, mert az elod annyira bejott (PCn), hogy direkt ezert vettem PS5-ot, hogy ne kelljen idaig varni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest