-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeron
tag
Sziasztok!
Sokat kutakodtam a neten, de nem találtam egyértelmű választ ezért a segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni.
Szeretnék bejegyeztetni egy saját domaint, amit Google-ön belül használnék.
Az a fajta megoldás nem érdekel, hogy regisztráljak egy ingyenes Google fiókot egy @gmail.com címmel, majd a beállításokból POP3 vagy IMAP segítségével kérjem le és küldjem el a domainhez tartozó leveleket. Ezt nyilván most is meg tudnám csinálni, ha a domain mellé lenne "hagyományos" email szolgáltatásom/tárhelyem is.
Tehát magával a nev@domain.hu címmel szeretnék bejelentkezni a mail.google.com-ra és használni a levelezés, a Naptár, a Tasks, a Docs, a Sheets, a Drive, a Photos, stb szolgáltatásokat. Úgy tudom ezt a G Suite-vel lehet megoldani.
Az MX rekordok átállítása nem probléma, engem csak a Google oldaláról érdekelne a dolog, hogy hogyan lehetne összehozni. Mi ennek a pontos menete, van-e valakinek ezzel tapasztalata, stb.
Ja és ha tudtok megbízható domain regisztrátort (.hu domainhez), akivel a fenti megoldást össze lehet hozni azt is írjátok le légyszi. Vagy akár olyan szolgáltatót, aki kompletten intézi ezt nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest