Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Diablo 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Üdv!
2. szinten hogy tudok úgy dolgozni, hogy ne kapjak érte TP-t? -
_stick_
őstag
Úgy néz ki, nekem is fel kell hagynom a játékkal...
Munkahelyemen tegnaptól blokkolták az oldalt és mivel leginkább délelőtt munkaidőben szoktam nyomúlni, így feladni kényszerűltem.
Ha valakinek kell a karakterem szóljon. -
_stick_
őstag
Nállam az aukciónál is visszaszámol. Nállatok is?
-
_stick_
őstag
Helló. Expedíciónál melyik helyszínen esnek jobb cuccok?
-
_stick_
őstag
Zugharcosok ligájában megpróbálok az élre törni. Ehhez le kell gyűrnöm pár kemény ellenfelet, akiket sztem keményen pénzelnek. Milyen taktikát javasoltok? Most 39. vagyok.
-
_stick_
őstag
Van egy eladó gyűrűm, 20k:
-
_stick_
őstag
Hali, van egy eladó ékszerem:
10k -
_stick_
őstag
ok, figyelembe veszem ezeket
-
_stick_
őstag
Szasztok!
Srác 2x túllicitált, és utánna betámadott úgy, hogy 20%-osan dolgoztam az istállóban.
A szabályzat napi hány ütést engedélyez?
Amúgy a neve szeklerboy, ha valaki együttérezne velem -
_stick_
őstag
Szasztok!
Mire jó az, hogyha pénzt mentek valakinek? -
_stick_
őstag
Volt már nektek olyan, hogy elvállaltatok egy küldetést, találj pl egy kalapácsot. Elmentem egy 20 perces expedícióra, közbe nézelődtem a piacon, meg itt-ott és benéztem a kocsmába láttam, hogy van a kalapácsos küldetésem és elfelejtettem, hogy már rajta vagyok. Vettem a piacon egy kalapácsot, leadtam a kocsmában. Az expedíciórol visszatérve megkaptam az eszköz kutatásos kalapácsot és nem tudom sehol elpasszolni. Se kocsma, se piac, se fegyverkovács.
-
_stick_
őstag
Üdv, látom van még hely az egyesületben. Jelentkeznék, mit kell tennem?
-
_stick_
őstag
Jó reggelt!
Van lehetőség arra, hogy egy játékossal (ugyanazon a severen) olyan kapcsolatot létesítsek, hogy levetett cuccaimat át tudjam neki adni? Vagy ti az ilyet, hogy oldjátok meg? -
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon #3904 üzenetére
Ezt fogom tenni
-
_stick_
őstag
Nehéz küldetésemben 3 szökevényt kell legyilkolnom, amikor nem kellene mindig az utamba állnak, de most egyet sem találok, akármelyik küldetéstípusra megyek.
-
_stick_
őstag
Üdv!
A receptekkel mit lehet kezdeni? Azokat is a kocsmáros kéri? -
_stick_
őstag
Az aukción mennyi idő tellik el a nyitástól a zárásig? Illetve egy rövid és egy nagyon rövid idő közt?
-
_stick_
őstag
Van egy olyan küldetésem, hogy öljek meg 4 barbárt. Azokat hol találom? A barbár faluban (igaz, hogy csak 1. expedíción) csak szökevénnyel harcoltam...
-
_stick_
őstag
Nektek nincs gondotok a server 1-el? Délelőtt a munkahelyemen játszottam, ott jól ment.
Nézegetném itthon is, de tök lassan, hibásan jön be. Hiányzik egy csomó kép, van amit nem jelenít meg... Mit gondoltok?Először az internet explorer-re gondoltam, de a munkahelyemen is azzal toltam...
-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon #3737 üzenetére
Válaszod kielégítő, mint mindíg.
-
_stick_
őstag
Ezt akkor sem értem... Hogy van az, hogy talál valaki egy gyűrűt, aminek az értéke 19 és a piacon 900-ért árulja. Ki veszi azt meg és minek?
-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon #3733 üzenetére
Tiszteletem! Látom Titan óta szenyorosodtunk
-
_stick_
őstag
válasz
#70869248 #3729 üzenetére
Egyelőre nagyon alacsony szinten vagyok, ~70 ponttal van felettem a hozzám legközelebb álló
Meg jó felszerelésem sincs.... na, istállós órák jönnek.
Én azokra a gyűrűkre gondoltam, amiknek nincs képességük, csak "áruk" van. Vagy te is arra gondolsz?A piacnak az értelmére sem jöttem rá, azokat az AI veszi meg tőllem? Mert van ahol lehet licitálni a fegyverekre az ugye a játékosok között zajlik. A kovács meg a páncélkészítő ill. a piac termékeit is minden játékos látja, vagy csak én?
-
_stick_
őstag
válasz
#70869248 #3727 üzenetére
Értem.
Kipróbáltam egy könnyű küldetést, beszélnem kellett az aukcióvezetővel és le kell győznöm valakit az arénában, de ahhoz még nagyon kevés vagyok...
Még nem voltam az arénában, az is ugyanúgy működik, mint a kalandozás?
Vannak olyan gyűrűk, amik nem adnak semmihez. Azoknak az "esztétikán" kívűl semmi haszna?
Jól gondolom, hogyha nagyobb expedícióra megyek több pénzt és jobb cuccokat, több tapasztalatot kapok?
Amúgy tegnap reggeltem, szerencsére (még) nincs a munkahelyemen letiltva az oldal.
Bejön a játék. -
_stick_
őstag
A kalandozások között van erősségi sorrend? Vagy az én szintemhez mérten erősödnek?
-
_stick_
őstag
Hogy lehet, hogy legyőz egy hárpia, akinek minden mutatója az enyém alatt van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest