Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Kaptam egy receptet, a karizma áldása, 16-os szint. mit tegyek vele? Könyvtárunknak kellene esetleg?
-
smiti
veterán
Köszönöm az új Rangot :C
-
S.Feri
őstag
Lassan egy napja vadászom 4db szökevényre és csak 1 db van meg, hihetetlen, hogy mindig hárpiát és farkast ad be.
-
törölt tag
rubint felejtsd el
Valódi pénzbe kerül és sokba....és pár szinttel később simán meg tudod venni 'játékaranyért'
copy Paste amit a kocsmáros kér a piac kereső rublikájába, ha nincs akkor expedíció a tolvajtanyára vagy a ősi templomba, vagy a barbár táborba, ezek egyikében be kell adja...van hogy másodikra..de általában megadja, kis szerencse kell hozzá, ezért (is) jobb a piacon megvenni ha lehet. -
-Mike-
addikt
3. szint elérve
aréna listáján 500 hellyel előrébb;)de most bajban vagyok mert kellene találni '1 Centurio teljes sisak'-ot.
amit ugyan megtudnék venni is de 565arany meg 15 rubin, amit nem nagyon vágok h tudnék szerezni.. -
-Mike-
addikt
server3-ról lehetséges átmenni server1-re vagy hogy vannak ezek a server dolgok? vki mondja el plz;)
mondjuk én még az arénába se tudok bemenni, harcolok medúzákkal farkasokkal meg lapátolom a sz4rt napi 8 órában;)))
-
gergo84
aktív tag
nagyon nem vagyok benne biztos, hogy elérem az 1. helyet. a "cirkusz harcosainak ligája" -ban. 19TP van hátra a 10.szintig. az 1104-dik helyre sikerűlt felküzdenem magam. de innentől belassul az előrehaladás, és nem úszom meg +TP -k nélkül.
valahogy nagyon vágyok arra az első helyezésre, addig nincs kedvem tovább lépni. -
ROBERTOH
őstag
s3-mon remélhetőleg holnap tudunk bővíteni, addig kitartás!
-
Thrawn
félisten
Van egy fölös pajzsom ha érdekel valakit:
-
róland
veterán
Elmentem lovat pucolni. Jó éjszakát!
-
róland
veterán
22:115-kor lejárt a licit. Pontosabban váltott: nagyon hosszúra. Ha minden igaz, akkor reggel 6.10-kor érdemes újra benézni.
Pontosítás: Fri, 02.11.2007 - 22:14:22 Megnyertél egy aukciót.
-
róland
veterán
21:45-kor váltott nagyon rövidre az aukció.
-
róland
veterán
Elmentem beszerző körútra az arénába.
-
Vigneau
félisten
Kb. 1000 aranyat szedett le, de váltottunk egy barátságos üzenetet, ahol mondta, csak utána esett le, ki vagyok, mikor megnézte a klánom. Jó szokás szerint halad a listán előre - gyűrve le az embereket egymás után. További jó harcolást kívántunk egymásnak. Azóta sem támadott meg. A jövőt meg ki látja előre...
-
gergo84
aktív tag
kb.: 220 gladiátort győztem ma le
-
-Mike-
addikt
válasz
Flash Gordon #2458 üzenetére
;)))))
-
róland
veterán
Hogy van az aukciók ideje? Hány óra/perc egy-egy szint?
-
-Mike-
addikt
válasz
Flash Gordon #2449 üzenetére
kösz;))
-
just
aktív tag
válasz
Flash Gordon #2449 üzenetére
Felvehetnénk a klánba ha bővítenénk. Én dobok egy ezrest a kasszába, és akkor már alig kell arany
-
Vigneau
félisten
Nyugodj meg, annyi idő után Nibi végre engem is megtalált. Gratuláltam is egy üdvözlő üzenettel a győzelméhez. Érdekes, amíg közel egy szinten voltunk, nem érdekeltem, de most 7 szinttel feljebb már bevállalt. A 40-es szintjével le is nyomott szinte nullára. Még jó, hogy már korábban felhívtam Schtyby Kollégánk figyelmét rá.
-
róland
veterán
MI van a receptekkel? Azok többször felhasználhatók?
-
Zewa
senior tag
válasz
#70869248 #2433 üzenetére
B-type, B-type LÉCI , léCI Léci! % karizm-s puderbő' 2.öt!
Occsóért! Pls pls pls!
De +5Fürdgeség is jó!Apropo! Érdekel vkit egy ien?
Uróthiens rongyok of balance ( 6 sebzés, 430Páncél, 8erő, 4+4% képzetség, 2 fürgeség, 2 alkat, 2karizma.) lvl 41Zeindras bőr páncél (3sebzés, 562páncél 2+6% képzetség, 24% karizma +5karizma Tuning!)
lvl 33 -
törölt tag
kaptatok ti is?
..aranyos
-
törölt tag
válasz
Vigneau #2409 üzenetére
sztem +/- 3 szint az rendben van, a 4szint az már attól függ, 5szinttől ütni viszont sztem nem frankó, olyankor ha tehetem szólok vagy teszek ellene.
Az hogy mennyire van leverve a hp, az sosme érdekelt engem spec., mert ha annyira erre morran akkor húzza fel az alkatot sztem, és akkor valszeg hamarabb elmozdul a kevés hp-ról.
Engem ha leütnek kevés hp-n mindig visszatámadok, akkor is ha erősebb...áldozok rá annyi pénzt ami a kajára kell, de mindenképpen ütök.
De csak ennyi, én nem csinálok belöle morális kérdést, azért vagyunk hogy harcoljunk és fejlődjünk, ha kevés hp-val látok valakit az xp határon, akkor azt fogom támadni, mert úgy kifizetödőbb.
Amennyiben azonosak vagyunk értékekben, és sérelmezi (volt ilyen), akkor betámadom full hp-n is, de erősebbet sosem verek kevés hp-n az biztos, mert tutiziher visszajön...én is visszamennék, valszeg többször is.ehh... dolgoztam, fáradt vagyok mint egy ló
bár annyi aranyat kapnék érte mint a játékban... -
slayer006
addikt
sziasztok
a következő problémám akadt ezzel a game -val
vettem egy kardot a piacon ,de nem jelenik meg a tárgyaim között
persze a lóvét levonta érte
van v.mi megoldás vagy ezt bebuktam ??közbe megleltem a +oldást
Shugar
-
PazsitZ
addikt
Most, hogy eléggé sikerült fejlettségben összeszednem magam, már hívogatnak más egyesületekbe
. Legutóbb ey első 5ben lévő egyesület hívott, de én hűséges vagyok, s ellenálltam a csábításnak
.
-
Vigneau
félisten
Észrevettétek, hogy eltünt a Nynfas Corp. és megalakult a New Nynfas Corporation? Nem minden tagjuk maradt meg. Mellesleg feljöttünk a 16. helyre, megelőzve Mordort is.
-
Hun'reeth
őstag
Lecsaptam a jelenlegi arénabajnokot
pedig 29-es én meg 27. Nem kellett volna túllicitálnia.
Ráadásul bukott rajta jó sokat a marha.
-
Thrawn
félisten
smiti itt van előttem az Arénában
(281 vs 283)
Megüssem, ne üssem? -
just
aktív tag
Niebelung készülék 40-es szintről újra lecsapott, grat neki
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77 #2399 üzenetére
Köszi!
-
Vigneau
félisten
-
róland
veterán
válasz
Kicsirics77 #2405 üzenetére
Válaszoltam.
-
róland
veterán
válasz
Kicsirics77 #2403 üzenetére
A server1-en harcolok landoo néven a PH!_Gladiatus klánban.
-
dante3
addikt
Nem igaz, hogy nem találok egy áulót sem! Bezzeg amikor nem kell, akkor jön rengeteg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest