Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Na az lehet, mert én amikor még 1,5 éve összerakattam a gépem akkor amit raktak be 160 as winyót azon van jumper.
Azt nem is bántottam.
Akkor szedjem le??
maxtor winyó, el tudnád mondani a jumper pozíciókat hogy melyik mit csinál??==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
Hát én kipróbálnám a vistát, de amikor partícionálni kéne a winyót akkor csak a 250 esemet látja. van egy 160 as amin a WINDOWS van de azt nem látja, de nem tom miért.
Valami ötlet??==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Melyik jobb lap?
Gigabyte P35-DS3
Gigabyte P35-DS3R
ASUS P5K
ASUS P5K-C
Valojában a 2 GB közti külre lennék kiváncis ill a rev 1-2 közti kül!
THX -
tata21
tag
Sziasztok!
P35 DS3 2.1 lapon nem villognak a ledek.! Az EasyTune program telepítve, és mégse. Mit nem kapcsoltam be?
Melyik programmal tudom kinézni a memória milyen frekin megy? 1066-os ramok. Köszi a segítséget. -
pinnacle
nagyúr
-
Laraxior
titán
elpasszoltam a procim,egy e 6300ra... egy darabig elleszek vele. 3.2-3.6 körül ezek is mennek nem?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
sz.j
nagyúr
válasz diegho #21870 üzenetére
Bizony-bizony, a gyári CD-n sok minden el lehet cseszve, például az onnan telepített Easy Tune5 Pro sem müködött, sőt még az asztalon lévő ikonja "minden volt" csak ikon nem. Nem is indította el a progit.
A giga oldaláról letöltött meg tökéletesen működik.
Valszeg a többi drivernél is hasonló szitú lehet ...Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Pukkancs
aktív tag
Üdv, információ kellene arról, hogy különböznek-e tuningban vagy teljesítményben a giga p35 ds3 R/jelölés nélküli változai. A válasz gyorsan kellenee, mert ha megjön, akkor ma rendelnénk. A válaszotokat előre is köszi.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Gorneck #21871 üzenetére
Köszi! Kingmax KLED48F-A8KI5-re gondoltál, ez mennyit bír RAM hűtés nélkül? Hasonló árban vannak, talán be tudom cserélni. Kingmax minősége, most már jó?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
E8400, GA-P35-DS4, 2 x Kingston KVR800D2N5/1G szerintetek mennyin fut stabilan?Jó lenne 3,8-4 GHz, de a RAM-tól tartok egy kicsit.
-
public73
senior tag
-
diegho
nagyúr
hát ez érdekes, most direkt nem tettem fel a vistát mondom megnézem xp hogy sikerült most és láss csodát cs:source se szaggat, nem hogy cs 1.6. szóval úgy néz ki megoldódott a dolog. most jön a lementem az xp-t felteszem a vistát és megnézem úgy verzió de ez már csak holnap melóhelyen, itthon nem vállalom be most a telepítést.
-
public73
senior tag
Gorneck23-hoz szóló kérdés:
Te mennyi feszt adsz a ramjaidnak és mennyin hajtod őket?
mennyi volt a legnagyobb sebesség, amit mentek a ramjaid giga lapban és milyen időzítésekkel?
köszi! -
Xirtam
veterán
Sziasztok Gigabyte - p35 - DS3L alaplapra ami rev 2.0 ás és 3cm magas az északi híd chispet hűtője ráfrne ez a hűtő?? Zalman 9500LED
-
emre33
addikt
Itt kérdezte meg, mert ez a része egyforma lehet a P35-el. És itt több ember megfordul.
Szóval alul is müködne.
Sajnao tt meg az a baj hogy alatta lesz az X-FI kártyám.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
-
emre33
addikt
Lenne egy fontos kérdésem:
Mi van ha a vga kártyát az alsó foglalatba rakom? Ott is müködne teljes mértékben?
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
diegho
nagyúr
na megvan az asus 2600xt, este tesztelem vistát, kiváncsi vagyok amd-vel milyen lesz.
-
diegho
nagyúr
ez a lap nem normális. próbálgattam memória sebességeket:
8*400-on a proci
960 5-5-5-18 szépen megy
1000 5-5-5-18 szépen megy
800 4-4-4-12 szépen megy
800 5-5-5-15 el se indul -
-
-
diegho
nagyúr
srácok vegyetek nforce chippes lapokat, hogy miért? mert idézek egy hozzáértőtől: 1chip vs 2chip (kevsebb chip a jobb) kevésbé melegszik
itt a teljes hsz linkje, csemegézzetek: [link]
én meg közben gyalultam a vinyómat, xp-t is vistát is. újraraktam xp-t, feltoltam mindenből a legújabb drivert. 25 mega átlagos másolás megmaradt, de gyorsabbnak érzem mint múltkor, lementem szépen a partíciót, feldobom másikra a vistát mellé majd egy 2600xt-vel és megnézem hogy megy az, így majd eldöntöm mi maradjon xp+nvidia vagy vista+amd
[ Szerkesztve ]
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy már kérdeztem, de hát ha most valaki tudja rá a megoldást A gondom az lenne, hogy az USB-s perifériák néha leállnak maguktól. Ha kihúzom és visszadugom akkor ismét jó minden. Szóval netezek/játszok/akármi és egyszer csak volt egér nincs egér. De a billentyűzet is csinálja néha. A numlock ég de nem ír semmit. Sokszor a bekapcsolásnál sincs már egér, ki kell húzni majd vissza és jó Kaptam egy ötletet, hogy az USB gyökérhubok energiaellátását állítsam át arra, hogy a számítógép ne kapcsolhassa ki az eszközöket. Sajnos nem oldotta meg a problémát.Végül is nem nagyon probléma mert max USB-PS2 átalákítóval megoldom, PS2-vel csak nem fogja már ezt csinálni. Csak azért lenne fontos mert ha ilyen jellegű problémám csak nekem van akkor alaplappal lehet gond és akkor rákerdeznék garanciára Előre is köszi a válaszokat.
-
Qru
MODERÁTOR
EP35-nél az energiatakrékosságot ugyanúgy C1E/EIST-el kell kikapcsolnai vagy van vmi extra menüpont a bios-ban ahol ki kell lőni vmit?
#nincsbennetarcsi
-
-
emre33
addikt
válasz spitfire82 #21815 üzenetére
Egy 9800GX2 (vagyis kép gpu-nak) már elkél a dupla PCI-E sávszélesség.
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg az engem is érdekelne, hogy a lap támogatja-e a PCI-E 2.0-át?
-
spitfire82
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
ToBeY
nagyúr
Még a DDR3 elég dúrva árban van.Szerintem mire elérhető árban lesznek,kb mint most DDR2 már vagy 2x cserélsz alaplapot más okok miatt.De persze értékálóbb lehet DDR2-DD3 támogatású lap,csak nem biztos hogy van értelme
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
C=Combo=DDR2+DDR3
-
spitfire82
csendes tag
Hy!
Új lapot tervezek beszerezni. Vki felhomályosítana, h a DS3-as lapoknál a "C" (P35C) mit jelent? Akövetkező lapokat néztem ki:
GA-P35-DS3 rev. 2.1
GA-P35-DS3R rev. 2.1Érdemes DD3-at támogató lapba berzuházni? Stabil DD3-as RAMokkal? Támogatják a PCI-E 2.0-át?
GA 9800GX2-esem van, CORE 2 E6750, CHIEFTEC 650W, ezek alá kéne.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz Gorneck #21809 üzenetére
25 mega szép is, azzal már nincs bajom, főleg egy vinyón belül. feltettem vistat. driverek fel, legújabb nv driver is, miután az felment nincs kép. gondolom fogalma sincs milyen monitor és okosan 240hz-et ad neki mint az 1 évvel ezelőtti verziók. azért ez eléggé gáz, hogy ilyen szinten hulladékért még pénzt is el mernek kérni. ha rádugom melóhelyen az egyik dell-t akkor meg beismeri és megy is szépen, de a belinea-t nem. mondtam én hogy számomra egy használhatatlan hulladék az egész.
-
diegho
nagyúr
hmmm sisoft 61xxx mb/s-es performance tesztet csinált szóval nem értem na mindegy holnap lehet lementem minden adatomat, törlöm az összes partíciót, újra particionálom a vinyót visszanyomom az adatokat újrarakom a wint lehet már vistát csak akkor egy 2600xt-t dobok be, hogy tv-out is legyen.
-
diegho
nagyúr
nah végigment a chkdsk most 25mega/sec lett a másolás ugyanazon a partíción belül, eddig így 14 mega volt. most megnézek egy sisoftot aztán holnap felmegy egy vista megnézem az alatt is a vinyókezelést.
-
Gorneck
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Opel topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Corsair Vengance DDR3 1600Mhz 2x8GB
- Corsair 48GB KIT DDR5 5200MHz CL38 Vengeance RGB Black (110 hónap garanciával)
- VENNÉK - KERESEK - KINGSTON 8GB HyperX -T1- DDR3 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3T1K2/8GX - KIT !!!
- Kingston HyperX Blue 6GB (3x2GB) DDR3 - 1600MHz - KHX1600C9D3K3/6GX - TRI KIT !!
- KERESEK - Corsair 32GB KIT DDR5 7200MT/s CL34 Dominator Titanium XMP