Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
A hsr nekem pont annyira tetszik, mint a genshin, leszámítva, hogy a hsr karakter dizájnok unalmasabbnak tűnnek a modernebb setting miatt.
A ww esetén nekem az arcok artstyle-jával van bajom, a retro animékre emlékeztet, amiket ki nem állhatok. A genshin és hsr arcok style-ja sokkal de sokkal jobban bejön.
Néztem a ww leakelt karaktereket és a hölgyek full fidegen hagynak, ami nagy kár, genshinben pont a hölgy karakterek motiválnak a primo gyűjtésre.
Szóval ww-ben a szemrevaló hölgyek helyett valszeg a badass férfiak kapnak majd több figyelmet.
-
Az arti farmolásnál szerintem ponjó a resin rendszer, nem lenne jó, ha végtelen időt bele lehetne tenni és arra lenne balance-olva a gém, hogy bele is tegyél nagyon sokat.
Genshinnél a fő probléma a resin cap és hogy 5 kondenz resin a max.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
- Logitech g920 + logitech váltó
- Eladó PSP "PlayStation Portable" pezsgő arany
- ThinkPad P1 Gen4i 16" 4K érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest