Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Imike_80 #5011 üzenetére
Nekem is sokezer lett volna a kiszállítás a nagy súly miatt. Ezért vettem közeli városban mindenképp. Van itt ajánlat prohardveren is meg máshol is neten 26 körülért ilyen hangcuccra, de pestről szintén a szállítás, no meg ugye a garancia. Ez legalább bolti. Igaz csak egy év gari.
Mindenképp azt ajánlom, hallgasd meg valakinél, én most kicsit ki vagyok akadva hogy minden zene máshogy szól rajta, és ezt pejoratíve értem ugyebár.
Kedvenc (HD) klippjeim nagy részét most b.szhatom konkrétan. :s
A kábelek olyan kb 2x egy(!) milli átmérőjűnek tűnnek, sztem ha beleakadok vmelyikbe majd, akkor 5 helyen szakad el. Eszméletlen vékonyak, nem is látni őket.
Viszont az a kábel ami a pc-vel köti össze a sub-ot, az irdatlan ocsmány. Képzelj el egy vastag fekete kábelegyüttest, ami 12(!) átalakító dugaljjal alakítódik át a pc előtt 10 centivel. :s Annyit csinálok, hogy nem nézek oda inkább.
Csak nehéz, mert a gép segge felém van, netkábel meg egér/klavi-vezeték miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC /I5 12400F - 16GB RGB - 512GB NVME SSD - RED DEVIL RX 6600 XT/8GB DDR6 VAGY 6700XT - 600W/
- LG OLED 55 C1 - 4k, 140cm, 120Hz - enyhe beégés
- ATI Radeon Sapphire HD 3650 Grafikus kártya
- LG OLED 48 C3 4K TV - garancia
- XIAOMI 13 Pro CERAMIC BLACK 12GB RAM 512GB ROM MOBILTELEFON ÚJSZERŰ, NEM HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest