-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Csak fokozatosan lehet emelni a tempót, és a távot. Futásnál én is elkövettem párszor ezt a hibát, hogy túlerőltettem a futóművemet. 2 hete egy 5 km-es bemelegítés után futottam még egy gyors 5 km-t, ahogy csak bírtam. Persze PB lett, de a bal vádlim meghúzódott, és futni nem mertem vele 1 hétig (de bicajozni igen). Fél éve volt utoljára hasonló vádlihúzódásom. Szóval nem számítottam rá
Valamely térd külső része nekem is fáj néha. De érezhetően erősödik az ízület, mert egyre ritkábban, és egyre gyorsabban regenerálódik. Így naponta nem tudok futni 10-20 km-t, de 2-3 naponta már megy. És persze tekerem közben a bicajt isBicajjal 1x erőltettem meg a lábamat annyira, hogy másnap vissza kellett venni a terhelésből. De akkor is tudtam tekerni!
Nálam bevált a futás, és bicajozás kombinálása. Persze bicajnál nem városi bohóckodásra gondolok, és nem is igazi hegyi kerékpározásra, hanem országúti tekerésre.szerk: Ja, tegnap beszereztem egy alap pulzusmérő órát. Van rajta céltartomány figyelés, meg kijelzi a pillanatnyi pulzust. Meg kinyerhető az átlag, és max pulzus. Egyelőre nekem ennyi elég. A 2 órán túli futásoknál, és 4 órán túli bicajozásoknál venném hasznát. Illetve futásnál jó lesz a rövidebb, de spec edzésekhez.
[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
A hot iron általában csoportos óraként van a termekben, ilyen 10-20 kiló közötti súlyokkal csinálnak nagyon magas ismétlésszámokat és változó intenzitású gyakorlatokat, egyébként teljes test edzés. A csajomat mindig szivattam miatta, hogy nem értem, hogy miért van annyira ki tőle, mikor csak gyereksúlyokkal játszanak, aztán rávett egyszer, hogy menjek el vele, hááát, kb a 10. perctől már csaltam a gyakorlatokkal, aztán másnap menni sem tudtam. Ilyenek vannak: 30 gugolás súllyal. Utána 30-30 kitörés. Aztán 20-20 gugolás egylábon. Durva...
less qq more pewpew!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Crypto Trade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások