Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Mindig rám jön hogy szeretnék bluetooth fülest venni, de aztán picit meghallgatgatom őket, és rájövök, hogy egy pár ezer forintos Xiaomi is jobb hanggal rendelkezik. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e vlaami eszköz, ami ha szükségem van rá bluetooth füles csinál belőle. Régen mintha láttam volna ilyesmiket, de nem tudom minőségre mit tudhatnak ezek.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Volt már pár Xiaomi fülesem, és mindet nagyon szerettem. Nézelődtem Gearbesten, és erre találtam rá: [link]
Erről tudtok esetleg valamit?
Nekem a másik Dual volt, én azt szerettem. Ez valami frissített modell lehet?
-
hkari
őstag
válasz Bjørgersson #61160 üzenetére
Ezt a denont kerüld el. Egyszer kaptam egyet, és elképesztően borzalmas hangja van. Komolyan eddig bármi veri amit hallottam életemben.
-
hkari
őstag
válasz gatesz #61133 üzenetére
Gearbesten 13 dollár most, az elég jó ár. kb. 3600 Ft.
-
hkari
őstag
Szia,
Pont Xiaomi Hybrid-et szeretnék rendelni, mert gearbestnél 17 dollár. Miért írtad, hogy ne a feketét?
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Én is hozzájutottam ma egy Xiaomi Piston 2.1 füleshez. Elsőre nagyon tetszett, mert alig volt mély. A gyári gumik nagyon nem jók hozzá szerintem. A régi maxellhez kapottal viszont szépen előjöttek a mélyek is. Másnál nem volt ilyen gond?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Elég rég jártra erre.
Szeretnék egy új fülest, mert az előző Xears-emet ügyesen elvesztettem. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora különbség van egy Xears TD 4 és a Shure SE215 között? Arra gondoltam, hogy most esetleg tudnék venni egy Shure-t, mert kicsit elegem lett abból hogy az eddigi szinte összes sennheiser és xears fülesem megpusztul fél év alatt. Árkategóriában jó nagy ugrás azt látom sajnos, de vajon hangra is ?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Jó rég gond nélkül használtam egy Xears TD100II-t, de ügyesen elhagytam, szóval vennem kéne valamit.. Most nincs túl nagy keret sajnos, szóval nem tudom mit vegyek.
Maximum 10 ezer ft-om van erre most. Érdemes TD100III-at venni? Egyetlen bajom az volt a II-vel, hogy a sennheisereim után kényelmetlen volt, viszont hangra tetszett. Néztem még a Brainwavz Beta-t is. Ez visszalépés lenne vajon? Van más amit érdemes ebben az összegben nézegetnem?[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Helyzetjelentés:
Már 3 napja szinte folyamatosan a fülemben van a TD100II. Este gondoltam meghallgatom a CX95-öt. Hát annyival rosszabb hogy az valami hihetetlen. Sokkal dinamikusabb a Xears. Öröm vele zenét hallgatni.
Kicsit beszállok az offba is. Nekem is volt régen ipod classic-om. Az még tényleg viszonylag jól szolt, meg is volt egy jó évig. Aztán közben vettem 3GS-t, és az sokkal rosszabbul szólt. Nem volt dinamika a zenében valahogy. Tegnap egy 4-et is meghallgattam,és azzal is azt éreztem. Nincs valahogy az a hangzás ami Zune-nál. Mélyek erősek , de olyan pufogósak. Közép valahogy nincs elég,és a magas meg túl éles. Viszont tény, hogy brutálisan hangos tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
válasz Shufny #11181 üzenetére
Megpróbálom megszokni, de azért raktam fel apróra X1050-et keresek hirdetést
Hogy ne csak off legyen már, bejárattam nagyjából a TD100II-t, és tényleg érezhetően finomabbak lettek a mélyek, más változást még nem vettem észre. Berakni a fülbe viszont nehezebb mint a CX95-öt. Ez túl tud csúszni, és akkor nem szól jól. A kábele is tetszik, mert picit merevebb mint a Sennheisereké, és nem gubancolódik mindig össze.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sony aktuális dolgait is néztem, de azért elég drágák. Nekem legalább 16 os vagy inkább 32 es kéne. Érintőkijelző nem fontos, bár a Zune felületét nagyon megszerettem. Ez az A845 egész jónak tűnik, hátha van valahol használt.
Sony-nál nincs idióta EU-s korlátozás?
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Én a hangos zenét szeretem.. sajnos megszoktam, pedig nem jó Ha összefutunk vmikor megmutatom. Valahogy nem tudja rendesen meghajtani. Egy iPhone 4-el is kipróbáltam tegnap, és az sokkal hangosabb, viszont sokkal rosszabbul is szól. Fiio E5-el persze változik a helyzet, de elég kényelmetlen azt cipelni mindig, szóval most nem tudom mitévő legyek.. Zune HD mindenben iszonyatosan jó szerintem, csak ez a hangerő dolog idegesít. Sony X1050 tetszik, de sehol se lehet kapni sajnos.
-
hkari
őstag
Tudom h ez nem az mp3 lejátszós topic, de sokaknak sony x1050-ük van itt. Majd ha már lecsengett az ünnepi időszak, akkor valakivel nem tudnék összefutni, hogy meghallgassam?
Kezd idegesíteni, hogy a Zune HD csak erősítővel tud elég kraftos lenni, főleg most TD100II nél jött ki, hogy nincs elég erő benne .[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok. Megjött a TD100 asom. Bejáratáshoz tudtok ajánlani valamit? Egyenlőre annyi az észrevételem, hogy mélyekben, és középben sokkal jobb mint a CX95, viszont magasakban cx95 erősebb, de így is elég. Sokkal szélesebb a tere mint a cx-nek.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok.
Erről a fülesről tud valaki valamit? Xears Turbo Devices TD100 II Titan Series
Van itt egy PH-n,és ha jó szerintetek,akkor ez lesz a CX95 utódja -
hkari
őstag
válasz themebuilder #10453 üzenetére
M2-es annyi,de végül is M1-est rendeltem.
-
hkari
őstag
Sziasztok. Nézegettem ezt a Brainwavz M2-est. Mindenhol nagyon dicsérik,és elég olcsó. Valaki tud róla valamit esetleg?
Innen érdemes rendelni?
-
hkari
őstag
válasz superecneB #10420 üzenetére
Nekem nagyon nem tetszett a CX500 hangja. Tompa,nincs tere.. CX95-höz képest mondom.
Másik: IE7-ről mi a véleményetek? Van egy 25-ért aprón,ha eredeti ,akkor nagyon megéri ennyiért nem?
Egy IE8-at meg találtam expresszen 35 ért,de annyiért nagyon hihetetlen hogy eredeti[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok. Bose In-Ear II-röl tudtok valamit? CX95-öt érdemes lecserélni rá szerintetek? Zune HD-val hallgatom,és CX95-nek kevés a mélye sajnos ezzel a lejátszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest