Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Szívesen meghallgatnám milyen opcióim vannak itthonról de külföld is működhet.
Nincs jelenleg erősítőm hozzá.
Ebben az esetben ha az is kell akkor 30-40 körüli erősítő nélkul is használható opció is érdekel kiváncsiságból aztan megfontolom hogyan legyen.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Az alábbi paraméterekkel kerestetik fülhallgató.
- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)? Valamennyi izoláció legyen, leginkább a kiegyenlített hangot szeretem de a túl sok / túl kevés mély / magas zavarni szokott. Persze ez relatív, de őrizze meg a zeneiségét a fülhallgató.
- Milyen árban gondolkozunk? 40-50-60.000 +- körül
- Milyen kialakítást keresünk? IEM leginkább a lényeg, hogy legyen kényelmes
a, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót.
b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút. Szinte mindegy, megteszi bármelyik.
c, Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel. -
d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra? Nincs, elvagyok nélküle.Köszönöm előre is!
-
freelanced
addikt
Üdv!
A vezetéknélküli kategóriában 50.000-ig mi számít jónak? Van egyáltalán értelmes, használható kényelmes darab ennyiért?
Köszönöm!
-
freelanced
addikt
válasz f4lcon #82922 üzenetére
Üdv!
Akkor a hangzástól eltekintve az ES18 az amelyet ebben az árkategóriában itthonról leginkább ajánlanál?
Ha kicsit feljebb megyek mondjuk olyan 8-10-ig akkor van jobb alternatíva?
Amit néztem még az a fiio f3, de ahogy látom vele nem nagyon van tapasztalat a fórumban.
Illetve tudok ezekhez valahol jobb harangot szerezni? Talán egy Comply Foam jobb lenne nem?
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv!
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Az egyetlen probléma, hogy sikeresen kifelejtettem egy lényeges információt:
Tönkrement a mostani fülesem és kellene valami gyorsan beszerezhető ( tehát itthonról), mivel úgy péntekig szükségem lenne rá.
Ebben az esetben mit tudtok javasolni?
Egyébként az előbbi ajánlás is hasznos, elraktározom az infót, köszönöm!
-
freelanced
addikt
Üdv!
Kérhetnék egy kis segítséget?
- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)? Valamennyi izoláció legyen, leginkább a kiegyenlített hangot szeretem de a túl sok / túl kevés mély / magas zavarni szokott. Persze ez relatív, de őrizze meg a zeneiségét a fülhallgató.
- Milyen árban gondolkozunk? 5.000 +- körül keresek így első körben.
- Milyen kialakítást keresünk? IEM mert nem tudok normális EARBUD fülhallgatóról.
a, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót.
b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút. Szinte mindegy, megteszi bármelyik.
c, Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel. -
d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra? Nincs, elvagyok nélküle.Igazából minden ajánlás érdekelne az árkategóriában, hogy melyiket tartjátok a legtöbbre például, a többi az áron kívül nem annyira fontos, felesleges hatalmas igényeket támasztanom ebben a kategóriában.
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv!
Egyébként az SE215 hogy viszonyul a fentebb ajánlottakhoz képest? Mind hangminőségben, mind kényelmben?
Final Audio 2000, 3000.
Vsonic GR07, GR07BE
Köszönöm előre is!
-
freelanced
addikt
válasz #16820480 #79073 üzenetére
A Muzikernél néztem, bennük megbízom, volt már pár rendelésem tőlük és eddig nem volt gond velük ,de biztos ti is rendeltetek már onnan. Mindenesetre köszönöm a figyelmeztetést. Az ilyenekre magam is háklis vagyok, inkább kiadok többet egy megfelelő boltért.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv! Kis fülbe mit ajánlanátok 20-30 ezer körül? Jelenleg egy SoundMagic E30-at nyúzok már egy ideje, Ő egész jól van a fülemben, de nagy átlagban sok konstrukció nem akar megmaradni benne.
-
freelanced
addikt
Üdv! Mi a véleményetek a SoundMagic EB10-ről?
Iphone X mellé menne - 13.000 körül
Vagy van esetleg más Bluetooth-os fülhallgató vagy bármilyen megoldás ami vezetéknélküli?
Köszönöm előre is!
-
freelanced
addikt
Hello!
Valaki rendelt mostanában K323-at az Edigitáltól? Már vagy 10 napja megrendeltem és még mindig semmi... Nem sietnek vele azt kell mondjam.
-
freelanced
addikt
Köszönöm mindenkinek a tippet és a véleményeket, ez az AKG tökéletes lesz!
Szép napot!
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
Hello!
3.000 Ft körül kéne, hölgynek valamilyen agybadugós fülhallgató. Mit tudnátok ajánlani? Tudom, hogy ez nem épp az ajánlott árkategória, de ebben kéne találni valamit. Ráadásul itthoni üzletben, gyorsan beszerezhetőre lenne szükség. Mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm előre is!
-
freelanced
addikt
válasz kemcso #54838 üzenetére
Köszönöm, akkor megfontolom. Igazából szerintem a kényelem lesz az amiért megér majd nekem ennyit, remélhetőleg jobban fog illeszkedni mint a Piston. Egyébként telefonhoz lenne, gondolom azért egy Lumia 735 úgy ahogy meg tudja hajtani mindkettőt nem? Tehát nagy eltérés nincs ilyen szempontból, hogy melyiket választom, nem?
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
válasz kemcso #54825 üzenetére
Igazából most szükségem lenne rá amint lehet, ezért nem opció most, hogy külföldről rendeljek. Akkor az E30 anyagminőségben is van olyan mint a Piston 2-3? Kényelemre milyen? Persze gondolom egyénenként változó, de talán egész jó lehet, kisebb fülűeknek is.
-
freelanced
addikt
válasz kemcso #54821 üzenetére
Hello! Ha az eDigitalos Piston és az E10 között kéne választani akkor inkább a Piston? Az E30 csak külföldről szerezhető be igaz? A Piston 3 lényegesen jobb a 2-nél? Kicsit aggódok, hogy a Piston 2 túl nagy lesz a fülembe, a 3-nak már barátibb a kialakítása.
-
freelanced
addikt
Hello!
Szükségem lenne egy fülhallgatóra, főleg olyanra ami itthonról beszerezhető, mivel 15-ig szükségem lenne rá. Lehetőleg 10 ezer forint alatt. Mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
-
freelanced
addikt
válasz szentkuti11 #50942 üzenetére
Egyébként szerintem elég nevetséges, mert sok termék akciós de csak látszólagosan, mert valójában ugyanolyan áron mozognak mint a többi helyen vagy még drágábbak is. Persze van aki ezt beveszi, meg akit meg lehet téveszteni ezzel de aki ért hozzá vagy egy kicsit is utánanéz láthatja, hogy nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz szentkuti11 #50940 üzenetére
Szerintem azért mert akciós, gondolom direkt csinálták
-
freelanced
addikt
Hello!
Az ajánlottban több is fel van sorolva, amit személyesen ajánlhatok:
- Maxell Metallics
- Sony MDR-EX50
Én személy szerint a másodikat választanám, noha a hangjára nem panaszkodtak ebben az árkategóriában az összeszerelés minősége szerintem gyengébb mint a Sony esetében.
De van még pár ebben az árkategóriában ha esetleg ezek nem lennének szimpatikusok, illetve nyugodtan várd meg, hogy mit javasolnak a hozzáértő kollégák.Szép estét!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz tvse1995 #50843 üzenetére
Egyébként én szerintem veszek egyet eztán lesz valami. Figyelj annyira rossz nem lehet. A mostanimhoz képest előrelépés nem is kicsit. Itthon lesz rá garancia, kényelmes, a kábel cserélhető, egyben van a cucc. Attól függ, hogy nézzük, de van aki elkölt ennyit egy hónapban cigarettára, de egy nevesebb koncertre a jegy is megközelíti ezt az árat, ott pedig jobb esetben is csak pár órát van az ember. Vagy egy téli ruhadarab (cipő, kabát stb.) is megközelíti ezt az árat, és azokat csak télen vesszük elő. Én egész évben használnám és ezt tekintve annyira nem is vészes az ára.
-
freelanced
addikt
válasz BigBlackDog #50839 üzenetére
Értem, köszi! Igazából attól aggódom kicsit, hogy belemegy a rács részébe (ami a harang alatt van) a zsír és akkor azzal nem tudok mit kezdeni, nem igazán lehet kitisztítani. Egyébként aki próbálta és hosszabb ideig használta az SE215-öt annak kényelmes volt? Mert olvasom pár helyen, hogy 30 perc után nem bírták tovább viselni, viszont ez emberenként változó, ismét csak ki kéne próbálni, hogy tudjam biztosan a választ.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz BigBlackDog #50834 üzenetére
Kösz a válaszokat! Majd kitalálok valamit. Csak ügye ezeket nem állítják ki az üzletekben mint a fejhallgatókat és úgy azért nehezebb. Persze még mindig lehet azt, hogy berendelem és ha nagyon nem tetszik visszaküldöm, de én ezt annyira nem szeretem.
Lehet, hogy fura kérdés de ti mivel "takarítjátok" ki a fületeket? Mármint egy ilyen árkategóriájú fülesnél nem szeretném ha a zsír tönkretenné, viszont ha jól tudom a fültisztító pálcika több kárt csinál mint hasznot. Van valamilyen bevált módszeretek erre?
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Erről egyébként mit lehetne tudni: Creative Aurvana 3 in-ear ? Jobbnak számít az SE215-nél? Mik a tapasztalatok vele?
-
freelanced
addikt
válasz contaxg #50811 üzenetére
Nem is tudom már pontosan ki árulta őket. Talán Themebuilder? Vagy ő a Xears füleseket árulta? Lehet, hogy rosszul emlékszem. De azért volt jó pár eladó itt. Na mindegy most szerintem a Shure mellett maradok, aztán ha nem tetszik még mindig lehet variálni. Amúgy sem vagyok biztos benne, hogy elég jó a fülem ehhez a szinthez
-
-
freelanced
addikt
Köszönöm egyébként mindenkinek a segítséget! Szerintem beruházok egy SE215-re. Igazából semmi gondom nincs a külföldről rendeléssel, és a márka se érdekel szimpatikusok a VSonic fülhallgatók is de az itthoni garancia és a jobb anyagminőség a Shure felé húz. Persze nagy valószínűséggel a másik is kibírná anélkül, hogy bármi lenne vele. Ahogy néztem az SE215-ön kívül nincs más itthon kapható alternatíva. Az olcsóbb kategóriákba talán a Sony-k, 30 körül pedig nem igazán van más.
-
freelanced
addikt
A Bluetooth headsetről jut eszembe. Esetleg ért valaki itt hozzájuk, tud megbízhatót ajánlani? A saját topikja úgy látom egy ideje már nem nagyon megy.
-
freelanced
addikt
válasz #16820480 #50744 üzenetére
Ezt örömmel hallom, a garancia és az anyagminőség fontos nekem, ha kicsivel rosszabb hangminőséget is hoz az nem lehet probléma.
Csak kíváncsiságból, jelenleg az itthon is kapható fülhallgatók közül 10-15 ezerig melyik a legjobb vétel?
Amúgy az SE215 mellé elég lehet egy Sansa Clip + vagy egy Samsung Galaxy S Plus? Ha jól emlékszem az utóbbiban egész jó a hangzásért felelős alkatrész, nem?
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Értem. Egy Sansa Clip + megfelelő forrás lehet egyébként? Akkor te nem ajánlanád annyira? Vagy nem rossz csak ahogy mondtad is van jobb is a kategóriában? Egyébként mi lenne az akkor amit 20-30 körül ajánlanál és minőségi, megbízható helyről megvásárolható?
-
freelanced
addikt
válasz szentkuti11 #50736 üzenetére
Mit szólnál az SE215-hoz? Vagy inkább valami mást ajánlanál helyette? Úgy hallottam, hogy ez a modell megbízható és nagy valószínűséggel sokáig bírni fogja.
-
freelanced
addikt
válasz szentkuti11 #50725 üzenetére
Eddig a Shure SE215-öt néztem, de igazából minden tanácsot szívesen veszek!
-
freelanced
addikt
Hello!
20 ezer körül keresek olyan fülhallgatót ami itthon is beszerezhető, újonnan. Melyiket ajánlanátok?
szentkuti11
Akkor úgy mondanám, hogy csak végső esetben legyen külföldről, és jó anyagminőségűt szeretnék. Kicsit tartok tőle megmondom őszintén egyszer vettem egy kevésbé ismert márkájú de jó fülest (Brainwavz volt ha jól emlékszem), de első nap kiesett a kis fém rács ami védi a belsejét. Még nincs meg, hogy miről lesz meghajtva, egyelőre Sansa Clip +, de ha ajánlanak valami jót a srácok akkor ez még változni fog.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv!
Ennek van valami alternatívája/újabb változata: Sony MDR-ED12LP ?
Mert nekem a Metalics nem jó a fülembe, valószinűleg az alakja miatt, de kéne valami olcsó füles, amit hamar be tudok szerezni(pár nap alatt).
Köszi!
-
freelanced
addikt
Üdv! Milyen fülhallgatót vegyek 10.000 körül?
Amikre gondoltam:
Panasonic RP-HJE 700
Soundmagic E30
Sennheiser CX400 IIEsetleg AKG K324P bár ez jóval lejjebb van minőségben szerintem, de árban is.
Nem ismeretlenek számomra, de most itthonról szeretnék egyet, semmi külföldi rendelés. Egy a gondom, a Panasonicot nem találtam sehol azt honnan lehetne beszerezni? Ha már kivonták ezt a modellt akkor van utódja? Köszi!
Ja és főleg metált, rock-ot, de minden mást is hallgatok!
-
freelanced
addikt
Hello! Ezt a modellt be lehet itthon szerezni valahonnan? Panasonic RP-HJE 700
Vagy valami rokonát? Mert nem nagyon adott ki semmit az árgép, se a többi!
Köszönet!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Hali. Lehet hogy kicsit OFF de nekem nem működnek a Burn In Noise linkek..
Tudna valaki linkelni nekem? Hogy honnan tolthetném le?
KöszönetGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Hali! Milyen ez a fejhallgató?
Superlux HD-662B
KösziGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Hali!
Erre: Cyber Snipa Sonar 5.1
Milyen fülhallgatópárna megy?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Hali! Vettem egy M4-et de lejött a fém szűrő mit tegyek :S ?
-
freelanced
addikt
Hali! Tudja valaki miben különbözik a hamis és az eredeti Monster Beats Tour füles?
Mert félek, hogy fake-t veszek.
Köszi előre is!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Köszi Shizuoka.
Kedves dsT örülnék ha nem vitatnád a viselkedésem nem vagyok erre kiváncsi.
Másrészt először is nem tudtam venni XE200PRO-t utána lejárt az M4 akció azóta meg hanyagoltam a dolgot. Most tudnék venni ismét és mivel a kettő fent említett kiesett ezért másik (és egyben drágább) után is kellett néznem. Ezért kérdeztem, hogy melyiket vegyem mert nem szeretném hetente cserélgetni és mivel sokszor mobilról irok mert nem vagyok otthon nehéz lenne visszaolvasgatnom ezért inkább kérdezek....
Üdv!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Hali! A Vsonic GR06 illetve a Soundmagic Pl50 között vacillálok.
Mivel GR06 nincs frogbeatsen ezért innen venném: [link]csak félek, hogy esetleg nem eredetit küldenek. Bár nem egy nagy márka meg ott gyártják de manapság ki tudja mit dobnak piacra.
A PL50 van MP4 nation-ön is ezért az nem gáz bár azt mondtátok a GR06 jobb valamivel.
Megkockáztassam vagy ti mit mondtok?
Illetve Ebay-on hogy megy a vám meg ilyenek?
Köszönet!Szerk
Vagy nem ér meg 3k-val többet a GR06, jó a PL50 is?
Segítsetek légyszi.
Köszönet[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Hali! Akkor Vsonic GR06 vagy Soundmagic PL50 vagy valami egész mást vegyek ilyen / hasonló árban? Segitsetek légyszi!
-
freelanced
addikt
Bose IE2 nincs valakinek vagy nem tudtok róla valamit?
-
freelanced
addikt
Hali! Bose IE2 milyen?
-
freelanced
addikt
válasz #16820480 #25420 üzenetére
Értem de akkor összeszerelési minőségben is felveszi a versenyt a többivel? Pl. olcsóbb AKG-k / Sennheiserek?
Mármint nem hal meg könnyen a kábel, illetve nem esik szét?
Köszönet, hogy irtátok ezt mert jónak tűnik és talán a kis fülembe is megfelelő lesz..UI. Amúgy Vsonic GR06-ot honnan lehet beszerezni? Az jobb mint a PL50?
Köszönet![ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz #16820480 #25405 üzenetére
Hát nemtudom....
Akárhogy is nem néz ki valami jól a Soundmagic biztos nem lehet szar...
Szerintem befizetek majd egy olyanra ha tényleg üti hangzásban az M4-et illetve az XE200PRO-t és még kényelmes is....Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz #16820480 #25401 üzenetére
Hali! Tőle venném ha ilyet vennék: [link]
Elvileg nem hamisítvány..
Amúgy teljesen egyet értek 16k-t nem adnék érte semmiképp.
Igazából hihetetlen mérges vagyok magamra hogy kihagytam az M4-et....
Na mindegy késő bánat...
Köszi a segitséget!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz PR0JECTNR56 #25392 üzenetére
Akkor nem tudom mit tegyek...
Se Xears se M4...
Kifogytam az ötletekből...
Neked valami javaslatod van esetleg?? :SGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz PR0JECTNR56 #25389 üzenetére
Szia! Te mit mondasz amúgy az E10-re?
-
freelanced
addikt
válasz #16820480 #25376 üzenetére
Hali! Én hülye lemaradtam az M4-ről...
És a Xears is kilőve hála themebuildernek
Szóval valaki segitene, hogy mit vegyek? Mert már kezd elegem lenni és a végén megveszem a CX 400 II-tHallottam h. a Soundmagic Pl50 jó de annyim nincs sajnos szóval valami más alternativa kell!
Ezek hiányában mit tudnátok ajánlani?Nagy köszönettel!
freelancedGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Brainwavz M4-ből érdemes venni mikrofonost? Csak mert most egy árban vannak. Bár ahogy nézem a simának jobb a kábele...
Amúgy a Brainwavz sokkal gyengébb egy Xears XE200PRO-nál?
Mert úgy látszik themebuilder nem akar velem üzletelniGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz PR0JECTNR56 #25356 üzenetére
Az m4 a pl50-nél jobb vagy rosszabb?
Még a Xears XE200PRO-n gondolkoztam de sajnos lehet h. az nem jön össze..
Ha kisebb a fülem ezek közül melyik lenne leginkább ajánlott amúgy?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz PR0JECTNR56 #25354 üzenetére
Most 7000-ért meg tudnám venni Mp4 nationról ami elvileg megbizható!
28 dollár...Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz PR0JECTNR56 #25352 üzenetére
Hali! Melyik soundmagic? Proalphánál és az M1-nél jobb az m4?
-
freelanced
addikt
válasz PR0JECTNR56 #25350 üzenetére
Értem 8k körül megérné esetleg?
Te mit tudnál ajánlani amúgy 10k körül?
Ty[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Valakinek van amúgy tapasztalata a Sennheiser CX 400 II vel?
-
freelanced
addikt
Én ezt tudom mondani...
Veszek egyet keddre ittvan és ha nem lenne jó a fülembe viheted is persze engedek belőle kicsit...
Mit szólsz?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Amúgy viszik az emberek még az XE200PRO-t?
Valakinek nincs XE200PRO amit ki tudnék próbálni?[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
A Sennheiser CX 400 II-ről tudna valaki még valamit esetleg?
-
freelanced
addikt
válasz G.Peter #25318 üzenetére
Szerintem nélküle is. Bár én most akarok onnan rendelni....
Bár még nem vagyok biztos...
Szivem szerint egy XE200PRO-t vennék de mivel elég méretes darab nemtudom h. a végén nem lesz-e kényelmi/használati gond.
Egy ilyen füles ha rosszul illeszkedik "végzetes" lehet hangzás szempontjából..
Ráadásul themebuilder korrekt áron is adja... Nemtudom mit csináljak... :SGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest