Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    G.Peter, freelanced: úgy általában szerintem jó tanács, hogy érdemes kicsit többet rászánni. nyilván van, akinek nincs igénye rá, de ha szeretnétek tényleg normálisabb minőségben zenét hallgatni, akkor érdemesebb kicsit jobbat választani, mert ebben a kategóriában 5 ezer forint elég sokat számíthat, de azért ez nem olyan nagy összeg (két mozijegy ára talán?). azt kell nézni, hogy fülest nem havonta vesz az ember, hanem legalább 1-2-3 évre szeretne befektetni, viszont ha olyat veszel, ami nem fog tetszeni később, akkor az teljesen kidobott pénz, vehetsz helyette másikat, de akkor meg már annyit sem szeretne rá költeni az ember, mert nincs keret ilyesmire. szóval szerintem inkább egy jól kiadott 15 ezer forint, mint egy rosszul kiadott 10 ezer.
    persze mindenkinek szíve joga azt választani, amit akar, csak ez ilyen általános benyomás a fórumot olvasgatva, hogy mindenki ilyen 3-4 ezerért akar szinte választani, mert a telefon/mp3 lejátszó árához mérik (gondolom), és sokallják egy ilyen kis vacakért ezt a pénzt, pedig az egyik legfontosabb alkatrész a zenehallgatáskor ugye.

    Donor: sportolásnál ez hogy nem esett ki a füledből? esetleg érdemes lehet olyat keresni, ami fülre helyezhető, és ilyen műanyag kampóval rögzíthető, bár az utazáshoz nem annyira jó, mert keveset szigetel. ha semmiképpen nem akarsz agybadugósat, akkor is szerintem célszerű olyat választani, aminek van ilyen műanyag/gumirozott kampója, hogy megtartsa a fülest mozgás közben (bár ha a sportolás a konditermet jelenti, akkor végülis mindegy).

Új hozzászólás Aktív témák