Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Nem akarlak elkeseriteni, de lehet hogy kiprobaltam minosegi forrasrol? Nem hallgatok mp3at! Csak WAVot, vagy AIFF-t!
Amugy meg az iPodot forrasnak hasznalva a stereomba ( amit nem reszletezek hogy amugy milyen ) jo hangot tudok elerni! Ugyanez van a HD595el! A lelektani hatasokrol most ne beszeljunk, sztem en pontosan tudom milyen a jo hang Jo hat sajnalom engem az utcan zavarna ha nagyon rossz hang megy a fulembe!
A millios kulonbsegekrol ott van szo, amikor vkinek van egy 5 millios hangfala, es hogy javulast erjen el, mondjuk a duplajat kell kiadni!
Amugy nem szorszalhasogatas sztem az hogy nem eleg a cx300, mivel nagyon gagyi hangja van, fenytelen, iszonyat melykiemelessel, ami raadasul kenve van, koherencia 0, jo igaz 9900 ft vagy mennyi..lehet en vagyok tul igenyes! En velemenyem! -
Deluxe00
senior tag
Sziasztok! Van egy komoly stereo lancom, fejhallgatonak HD595, es mar honapok ota nem tudom hasznalni az iPodomat az utcan mert a fulhallgatoknak amiket probaltam egyszeruen gusztustalanul rossz hangja van...Sennhesier CX300, Etymotic ER-6 ( Jo ennek term. jobb volt )...
Kezdem azt hinni, hogy fulhallgatobol nem lehet meg sok penzert se jot csinalni...de azert megkerdezem, hogy leledzik itt valaki akinek van UE Super.Fi 5 Pro, vagy afeletti UE, Etymotic ER4, Shure E4C, Shure E5C es hajlando nyujtani egy meghallgatasi lehetoseget? -
Deluxe00
senior tag
válasz Carl ZeisS #1003 üzenetére
Ja nem 150ért...nem tom azért annnyit akkor adnék ki sztem fülhallgatora ha tom h legalább 1-2 évig semmi baja nem lesz...ezzel se lesz sztem..de azért ha vmi gáz van nem tom csak ugy küldözgetni ide oda!
Én 60ért veszek! -
Deluxe00
senior tag
Jájj kb 2 hét múlva meglesz az Ultimate Ears fülhallgatóm
Má zsongok -
Deluxe00
senior tag
Nem feltétlen Shure kell hanem egy nagyon jo füles, és ipodhoz ezt a shure e2c-t meg az etymotic 6i-t ajánlották, mind a kettöröl superlativumokban elöadott review-t néztem!
Kérdés h meghallani-e azt az 50 eurot...na mind1 alszom még rá!
Azért örülök h az e2c télleg ilyen jo mint ahogy mondod -
Deluxe00
senior tag
Etymotic Research 6i vagy Shure E2c??
Az elsö 50 euroval drágább, de vmiért azt érzem h jobb is...ti melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest