Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Knightos #69184 üzenetére
ha külföldi rendelés mehet, akkor én elsőre Ostry KC06/A füleseket ajánlanám ebben az árban, amit én ismerek. Habár én műfajilag inkább metál/klasszikus/ost-ket hallgatok, de pl Hollywood Undead, Tech N9ne stb zenéket is szoktam hallgatni és a sima KC06 nekem tökéletes volt hozzájuk. Az "A" verzió mélykiemeltebb, ha jól tudom, de én azt még nem hallottam. Esetleg, ha Kínából sikerül valami akcióban kifogni egy 1more triple-t, de az már a keret felett lenne (~22-23környékén meg lehet csípni, de persze még ott van a rizikó, hogy a vám megfogja, ami ritka fülesnél, de előfordul)
Az Ostry felett van egy lépcsővel szerintem, ugyanakkor kevésbé V-s, tehát a basszus ebben lehet, hogy már nem lenne elegendő.Ugyanakkor lehet, hogy kisebb összegű füles is tökéletes lenne számodra, de majd a tapasztaltabbak ajánlanak párat.
(#69185) sheratan igazság szerint csak azért kérdeztem, mert mostanság van melóhelyen az éves szabitervezés, szóval gondoltam, hogyha van egy kb időpont stb, akkor betervezek egy pénteki szabit oda vagy utána hétfőre (szerencsére nem kőbe vésett ez, tehát mozgatható pár hetes intervallumban), mert már többsör beszéltünk róla párommal, hogy eflugorhatnánk valami hétvégén, szóval lehet össze tudnám játszani a dolgot
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest