-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Régóta nézelődök fejhallgató erősítő után, de sajnos idő hiányában keveset tölthetek ezzel, így nem áldoznék túl nagy összeget rá, viszont a feketepéntek keretében került elém ez:
Pro-Ject Head Box S usb - ~40k
Fejhallgató: A900X
Érdemes beleugrani?
FiiO E10-em volt korábban, amit eladtam, hogy majd váltok feljebb.
eBay-ről 45 ezer körül van ahogy láttam a fenti, úgyhogy jó vételnek látnám.
(és nagyságrendi ugrás, a jelenlegi semmihez képest )
Köszi a véleményt! -
cOxeR
Ármester
Erről esetleg valami vélemény?
Maverick Audio D1 DAC + GE5670W tube + OPA627 OpAmp -
cOxeR
Ármester
válasz RetepNyaraB #33797 üzenetére
Nem dirket zenét vágok... hanem videókat... alapvetően privát felhasználásra, nem moziba. Ergó ha az én fülemen átmegy, fejesről monitoron nézve, és hangfalon tv-n ellenőrizve, akkor nem lesz vele alapvető gond ügyfél részről, legalább is eddig nem érkezett panasz..
-
cOxeR
Ármester
válasz bkercso #33790 üzenetére
Szeretem a mély hangokat, de ha nincs meg a kellő mennyiségű magas, akkor hiányérzetem van.
Viszont ha nincs elég mély, akkor nem érdekel hogy mennyire jó a magas.
Jó mi?
Pont egy mostani anyagnál magas hangokra vágtam, és teljesen meg voltam hasonulva, mikor hangfalon visszahallgattam, amiből rettentően hiányzik a magas tartomány, és csak dübörög. (Z5500)
Persze hangfal és fejhallgató más téma... -
cOxeR
Ármester
válasz bkercso #33786 üzenetére
Asztali gépen hallgatok mély orientált zenét, bár a magas tartományra is "szükségem van", valamint mostanában egyre több videót vágok.
Most kíváncsiságból, kipróbáltam az alaplapi dac+amp kombót (Z87 Extreme4: ALC1150 + TI NE5532), és nem sokkal marad le a Fiio után a legalsó és legfelső tartomány részletezettsége borul egy minimálisat, a könnyed hangerőszabályzást viszont ugye bukom... -
cOxeR
Ármester
Olvasgatok itt visszafele, meg nézelődök mindenfelé, de azért feltennék egy kérdést, hátha valakinek van javaslata.
A900X + Fiio E10
Az E10-ez szeretném cserélni és erre kérnék javaslatot tanácsot.Nagy keretem most nincs rá, a Fiio használtpiaci értéke +20-30k.
Építeni nem tudok magamnak semmit, csak "kész" megoldás jöhet szóba.
Szombaton dolgozom a változatosság kedvéért, így a találkozók nem igazán jönnek szóba számomra. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10
- Eladó Új,bontatlan iPhone 16 Pro 128GB, fekete színű, független
- Anovos/Denuo Novo Star Wars stormtrooper rohamosztagos sisak
- Canon Pixma TS 5055 nyomtató