Új hozzászólás Aktív témák

  • pandur99

    aktív tag

    Sziasztok!
    Nemrég lettem tagja a fujisoknak, egy X-M1 jóvoltából. Nikon D80-ról váltottam, egy 18-200 VR-rel használtam sokáig, de meguntam a cipelést, és valami kisebbre, könnyebbre vágytam. Először egy Fuji HS30EXR-t vettem, gondolván, hogy az is elég, és valóban, nyaraláshoz, emlékképekhez elmegy, csak az a baj, az ember nem nyaral örökké :( Utána a Fuji és egy Olympus E-PL5-ös között vacilláltam, végül a magas ISOs zajtalanság vezetett a Fujihoz, itt is nem az X-A1-hez, bár az kicsivel olcsóbb volt. Hozzáteszem: nem videózok, mert azt a részét eléggé szidják az X-M1-nek.
    Eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, azzal együtt, hogy néha hiányzik a kukucs, az EVF nagyon jó lenne, ha lenne, viszont a kihajtható LCD-t sem szívesen nélkülözném, bizonyos mozgásszervi bajok miatt nem nagyon tudok térden csúszni-mászni. Úton van egy M42 adapter is Kínából, játszadozni.
    Dupla kittben vettem egy 27/2.8-as fixszel, vettem hozzá egy 50-230-as telét, most azon gondolkozom, hogy a kis fixet eladnám, nem tudom, van-e itthon piaca?
    Ha esetleg kell valakinek, kialakíthatunk egy ésszerű árat.

    Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!

Új hozzászólás Aktív témák