Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz madgie #15196 üzenetére

    "És egyébként a múltkori 75/1.8 vs 90/2 bedobott próbaképre sem adott senki érdemleges választ odaát. hogy dehülyevagy, sokkal jobb az Oly. Érdekes, hogy a fórum ilyen, a képek nem számítanak, csak a szöveg..."
    Hö? :)
    Ha már felmelegíted akkor azért ne vicceljünk. De először egy megjegyzés amit hétvégén is írtam csak nagyon az írással voltál elfoglalva kevésbé az olvasással: anno a bejelentéskor speciel én pont itt a 90/2 bokejat _dícsértem_ az 56/1.2-vel szemben (csak nehezen tudtátok megemészteni) Ha meg példaképek, privátban (hogy ne hergeljük tovább a fórumot) anno küldtem Neked 56/1.2 vs 75/1.8 mintaképeket hasonló szituációkról és hogy miért az utóbbit szeretem (tegyük hozzá a "szaraboke" az már anno is a Te túlreagálásod volt, én ilyet nem mondtam) Szóval ne drámázzunk itt ezzel a "képek nem számítanak csak a szöveg" dologgal :)
    Most is mutattam hogy én a 75/1.8-at mire használom (ami nem az egész alakos kép, és egyébként nem is optikai okokból (mindig lehet olyan nézőpont-modelltávolság-tárgytávolság ahol ez tud zavaró lenni meg ahol már nem) hanem azzal már túl távol kerülök a modelltől és nem olyan jó a kommunikáció, én olyankor már a 12-40-et (szabadtérben esetleg a 25öst) használom. Nyilván ez egyéni preferencia kérdése is.
    A macskaszemről: azzal meg sose volt bajom (még RabiMikinél láttam anno a Voigtlander 25/0.95-nél, ott sem volt ezzel baj), ellenben a kemény duplakontúros 56/1.2 amiről írtam hogy az nekem személy szerint nem tetszik (de ott is csak az extrém fényes kvázi pontszerű dolgoknál), amúgy nincs vele semmi bajom. Benned van csak extra kényszer hogy ezt folyton felhozd (korábban még csak "unalamsan tökéletes", most meg ugye már tesztábra-távolságon kívül használhatatlan :D
    (tényleg, határozd már meg ezt légyszi valami méterben, lábban, akármiben hogy ezen mennyit kell érteni)
    Egyébként túl nyugodtan teltek most a napjaid ezért vetted ezt elő megint? :DDD

    PS: "Mintha nem ismernétek, na." Hát miután néha meg eléggé túlzásba víve pörögsz rá egyes témákra, ezt azért sose tudhassuk na... :)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák