Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Szeretnék áttérni a házilag készült kenyerek/bagettek/stb.-k világába, mert szeretnék friss és minőségi pékárút fogyasztani az étkezések mellé.
Egyelőre a legalapabb receptekkel próbálkozok, amikhez nem kell gép. Viszont hiába követem a recepteket, szívok a tészta előállításával. Többnyire nehezen kel, vizes, iszonyatosan ragacsos és kezelhetetlen marad a tészta. (Eddig előtésztás tésztákkal próbálkoztam). Igazábal ha liszttel pótlom, akkor a végeredményt sikerül kisütni és jó lesz a végeredmény. Csak nagyon messze van attól, amiket a videókban látok, hogy kézzel lazán tudja hajtogatni, formázni, forma tenni.
Most azon lamentálok, hogy kenyérsütőgép vagy egy normális, dagasztós robotgépet vegyek-e. Mivek a kenyérsütő gépekben készült, kocka/téglatest alakú kenyerektől rosszul vagyok, így azt max arra gondolnám használni, ha bedagassza és megkelessze a tésztát. a sütést mindenképp sütőben tervezném.
Aki gyakorlott a témában és esetleg próbálta mindkét verziót, melyik javasolná? Én a robotgép felé húzok, de nincs tapasztalatom, hogy megéri-e a kb 30e forintos ktg-et.
Ami számora fontos, hogy sok effortot nem szeretnék bele tenni. Egyszerű és gyors recepteket keresnék, amikkel nem kell irreálisan sok időt pepecselni.
Még annyi kérdés: Sokszor látom, hogy fedeles, öntöttvas edényt javasolnak, hogy abba süssük a kenyeret a sütőben. Ez milyen hozzáadott értéket képvisel?
Köszi előre is a tapasztalatokat, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Trollok komolyan
- Peter Kiss: Cockpit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest