-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4509 üzenetére
tudom nem is arra értem, nyugi poén volt
meg szakmai topik ez a lényeg, azért küldtem fel ezeket a képeket, hogy ilyen is van, sajnoslehet kihozni belöle többet, csak nem ilyen idöjárásba
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4473 üzenetére
jok lettek. tényleg jo az n79. bánom hogy nem ilyet vettem.
off: a láncfürészröl meg annyit még, hogy sokat kell vele dolgozni h "rendesen" használd. de sztem kva jo szorakozás
feka007: az elsö az atom brutál. minden elismerésem ha nem irod ki, hogy n85, el se hiszem. ez pl jo példa, hogy feltudja venni a telo is a verseny a komolyabb fényképezökkel, de az jo ha 1000/1 kép ami olyan. és ez pont olyan lett. nagyon szép
imageshack-rol meg annyit, hogy én mindig annyit töltök fel egyszerre vele amit ki is rakok. 1xre 10db-t lehet feltolni, és nekem "nem lassul" annyira, de izlések és pofonok[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
MODERÁTOR
-
legiaap
félisten
válasz ludsimon #4373 üzenetére
Én megvenném most az N79-et függetlenül. Nem várnék.
Azért most, mert nem látom, hogy mostanság fog kijönni olyan nokia, ami még nála is jobb lenne fényképezés terén. Samsungnál ugye majd a Pixon12 fog jönni, de annak is kell majd legalább 2-3 hónap míg normalizálódik az ára és addig vígan el lennél ezzel az N79-el.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4377 üzenetére
értem akkor. ez esetben függetlenül vegyél telot, és ne elöfizuval... de akkor neked inkább a kamera az ami megválasztja a telefont
feka007: [link] én ide tolom fel a képeket, és eddig semmi gondomnem volt!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz ludsimon #4312 üzenetére
Javítható persze. A szervizes fiúk valami olyat mondtak, hogy az érzékelő és az optika, nem párhuzamos. Először megpróbálták a FW frissítést és miután nem lett jobb, cserélték a kamera modult. Viszont sajnos meg kellett várnom míg megjött Finnországból.
Képeket meg ide szoktam néha felpakolni. Persze van hogy a téma miatt, és nem azért mert ezek a legfobb minőségüek.[ Szerkesztve ]
valami
-
littlebrandy
tag
válasz ludsimon #4293 üzenetére
Majd holnap lövök párat ma már nem Amúgy jó képek lettek! Sajjna a 4. képnél látszódik megint az elmosódás Ja és nem tudok egy olyan telóról se amit kifejezetten erre hegyeznének ki mostanság. Ja de! a pixon 12 Arra kíváncsi leszek
[ Szerkesztve ]
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #4229 üzenetére
Noh, nekem meg az N82-vel nincs, G600 az egyik utolsó telefonom volt, de a kamerájára máig emlékszem , ...utána csak WM.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4179 üzenetére
egy ki szin és wb korrekcio után...photoshop
littlebrandy: kérdezz rá n79 forumban
sorrry rosz képet linkeltem be, mer 2 készült, de ugyan az majdnem...
ha telon is nyomok iso50-et wb-nek naposat, akkor is ugyan ezt kapnám csak az az 5mp amit rá kellene szánni...[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4179 üzenetére
igen elég fakok. igy full auton, ha wb-be nyulok akkor már jobbak a szinek. a "távoli"-n meg télleg olyan lilás volt az ég, sztem azért mert 2kor készült amikor vártam a buszt, és napszemüveg volt a telo elött, és ez a szines izé üveg van benne
legiaap: köszi
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4168 üzenetére
jaja philips 107e5. szerintem még mindig jobb mint az LCD-k. de én is gondolkoztam a cseréjén, mert ide-oda 6éves lesz 3honap mulva. de nekem az LCD nem a szivem a csücske. nem részletezem, mert nem ide valo
amugy meg a fal szine. nekem is direkt narancs sárga mögötte. ha nagyon kockulok éjszaka, 10-3ig kb, akkor néha füstöl. meg a por is, de a CRT-ket nem szabad takaritani... de viszont fölötte a fal, az fehér, na az picit "korom" sznü
vtwo: király dolog az biztos, meg utánna a takaritás, az még f@aszább
favágás 4 ever
-
Algieba
őstag
válasz ludsimon #4117 üzenetére
Szerintem pedig egy pici alapja van a dolognak, hogy a telefon utal a tulajdonosa személyiségére, életmódjára, szokásaira. Nem a vagyoni helyzetről van szó.
Egy alaptelefon (hosszú készenléti idővel) céltudatos, tevékeny emberre utalhat az én telefon-horoszkópomban, akinek tényleg csak ügyintézésre kell a mobil.
A K800 megjelenése és kora miatt egy takarékosabb, megfontoltabb, konzervatív jellemre utal, aki viszont még igen csak szereti az élet örömeit, és ezért aztán szeret fotózni, jó zenéket hallgatni és gprs nettel szörfözni.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4117 üzenetére
nekem is van olyan olyan ismerösöm akinek nokia 1112-je van. de nekem, lehet, hogy neked nem, és tévedhetek is, de nekem sokat mond kinek, milyen telefonja van, attol függetlenül, hogy lesz@rom
legiaap:
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #4010 üzenetére
nagyon hangos és nagyon király!!! nagyon durva, aki nem látta, az el sem tudja képzelni!!
Kocsival mentünk, volt egy kis dugó, meg 2 sávos úton mind2sáv csak felfelé ment, meg volt olyan 500 rendőr, minden 100 méterben volt minimum 2.
Szerintem nem kell túlreagálni az árát, imvel ha csak egy napra mész, és nem a futamra, akkor nem vészes. A silver6 jegy szombatra pl 41 EUR. De a gold 3 jegy az is 50 EUR körül van. Egyébként a gold, Supergold része nagy átbaszás, nem látsz onnan sem sokkal többet, max a boxot. Sztem a legjobb hely, ahonnan a legtöbbet látod, az vagy állóhely egy dombról, vagy Silver1 vagy Bronze tribün. (esetleg kubica vagy danubius tribün.)
A Massa baleset kemény volt, azt láttuk, hogy az állóhelyekről minden ember rohan a kerítésekhez, hogy lásson vmit Nagyon kemény volt!
Am benn a termékek sem olyan drágáa, mint amilyennek írják, pl egy víz (0,5 L) nem 3000 FT hanem "csak" 400, egy Cola 500, meg a Red Bull is 500, és ez ahhoz képest, hogy a boltban 300, nem sok. Viszont a külföldieket nagyon átbasszák, ki volt írva egy bárnál, hogy 1 EUR=230 HUF.bableWes: Alonsot utálom, mert sportszerűtlen volt Hamiltonnal (amikor megállt előtte még a mercedesnél a boxban, és nem engedte ki időben), én az ilyet az egész FIA-ból kizárnám. Mellesleg Hamilton fan vok A többi pilótával semmi bajom, amíg tudnak tisztességesen versenyezni.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #4006 üzenetére
Holnap nem megyek, az drága lett volna, így is silver6-on volt szombati jegyem féláron.
A legjobb hely a silver 1 meg a bronze, mivel ott bolt 2 baleset is!! Izgalmasabb onnan nézni, mint SG-ból...
Am voltál már F1-en? Jóhogy mindenki befogta a fülét, a jegyen rajta is volt, hogy ha jót akarsz, vigyél füldugót... kár, hogy nem hallgattam rá... mind1, majd jövőre
Amúgy jó helyen lenne, de baszott nagy parasztvakítás ám az, hogy a célegyenesben a legdrágább a jegy. A gold4 a legjobb futamon, mert látod a rajtbaleseteket közelről
Amúgy kinek szurkolsz?kaller1: megkapta, én csak tippnek szántam a #1 olvasgatását.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #3963 üzenetére
lolcsi. Mindezt itt?!
Annyi off topik van, mint állat..
Egyébként nekem nem jön be, fiúként én a kéket favorizálom mint szobafal szín.Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #3963 üzenetére
Hát....
Én szvsz tuti agyfaszt kapnék hosszútávon ettől...
Nem is tudom ehhez milyen színű bútorok mennének... a padlóról meg nem is beszélve...
Részemről a fehér-bükk-króm kombóban hiszek...
Szintem ez túl szubjektív, kb olyan, mintha megkérdezném, hogy kibe legyek szerelmes...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #3965 üzenetére
milyen beállitottságu vagy? nekem citromsárga, fehér plafonnal, lambériával, de kvára nem érdekel, hogy milyen szinü mer csak alszok a szobámba, és akkor nem látom milyen szinü
sztem neked fehér kéne, fekete "firkákkal".
bnömnek ilyen vörös, benne fekete csik étlósan faltól plafonon át, irásokkal, az nekem bejön. meg kérdés szüleid mennyire engedik meg...
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #3817 üzenetére
hát hangjával én se vagyok megelégedve... de 1nek jo. kiváncsi lennék az n82-rem 1videot léci
mai képek:
iso100, full auto
makro
makro2
makro3
kerités
bodrieste jövök többel
szerintem vállalhatoak lettek a képek... de bodrinál látszik, hogy sok volt neki az iso100
-
runner 125
nagyúr
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #3707 üzenetére
kicsit lehetne közelebb
de jo lettnem szoktam mosni a bicajt. télen, nyáron azzal járok suliba, ha ideg, ha meleg az idö - elmebeteg vagyok - és mindig kint áll, max az esö mossa[link] - kicsit bemozdult - és én megemlitem, hogy 15éves a bicaj. és a hab a tortán, a hátso kerék gyári. jobban birja a b+ triál hátsonál - pedig nem kimélem . de birja alattam ez a lényeg
[link] itt még láccik a b+ trigon hátso kerék. 23e volt és 1év alatt beált a hátso agy, arrol nem beszélve, hogy 3dik racsni van rajta, a másik pedig gyári - ez is az elsö képek eggyik a secret-töl - a szinek sz@rok az idöjárás miatt
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #3700 üzenetére
szép bicaj, és a képek is jok
én meg a viewty smart-ra leszek kiváncsi. beta verzios tesztet láttam vmi angol ujságban, ott elég jo képeket lött.
picur220: minek rá váltovédö?
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #3700 üzenetére
A 7-es képnél csak küzd a fűszálakkal, de sjnos elveszti a küzdelmet. Olyan, mintha kicsit berántottad volna exponálás közben.
9-esnél viszonyt nyerésre áll a fűszálakkal szemben
Jó neked, hogy pakolászhatod a váltóvédőt, nekem is jól jött volna a jégen Azt mondják a bikeboltosok, hogy ahol van váltótartó fül a vázon, ott nem szabad felrakni, mert elhajlítja, és akkor szopás. Ergo neked még jó, nekem már nem...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #3612 üzenetére
Mondd, Te mindenkinek beszólsz? Élőben is, amikor beszélsz vkivel? Ilyen nagydarab vagy?
Egyébként nem az én budim. Állítom, még sosem szartál ilyenben, és nem tudod, mi van ennek a belsejében, LCD TV, tablet PC az ajtón, stb... Amúgy majdnem ugyanolyan, mint egy rendes WC. -
Atlantis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Politika
- SSD kibeszélő
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád