-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz petymeg #8799 üzenetére
Hát nekem volt már pár telóm, de sajnos nagyon sok bemozdul... talán ebből a szempontból a legjobb az N86-om volt, mechanikus zárszerkezete miatt. Azzal minimális mozdult be.
Hogyha "vakut" akkor kevésbé mozdul be, "záridőt" is csökkenti vele..
SGS-em sem a legjobb ebből a szempontból, viszont a videó az nagyon tuti.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
petymeg
addikt
sziasztok!
nekem desire hd-m van amivel állóképeket meg csendéleteket elég jókat -nekem megfelelőeket- tudok lőni, viszont a legkisebb mozgást sem képes élesen rögzíteni. egyből elcsúszott lesz a mozgó objektum -pl. a 8 hónaos unokaöcsém akiről mivel állandóan nyüzsög nem tudok jó képet készíteni (ez alól egyik okosnak mondott telefonom se volt kivétel) az kérdésem hogy ezek tényleg csak állóképekre valók vagy én bénázok?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
janes74
senior tag
válasz Brutális eb #8795 üzenetére
Egész jók.
B1T3:Anno a Nokia 6234-em jobb képeket lőtt.
..[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Brutális eb #8795 üzenetére
Egész jó képeket lő.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Brutális eb
addikt
Motorola XT720:
[lVaku koromsetét makró]Beállítás mindkét esetben automata.
Utómonka a képeken nem történt.
Bakker C-3po lettem[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
B1T3
addikt
válasz korpicschess #8777 üzenetére
Majd belejössz. A második kép a hibái ellenére is nagyon aranyos.
-
jimhun
senior tag
Sziasztok,
Keszitettem egy-par kepet Iphone 3G-vel. Nagy reszukre raktam effektet is mivel a 3G fenykepezoje nem egy nagy durranas. Inkabb erdekes kepek mint kimagaslo "minoseguek".
-
rizso
addikt
válasz legiaap #8784 üzenetére
Igen, az a pécsi Tesco
Érdemes év közben 1-2 képet nem feltölteni, hogy ilyen fos időben is lehessen néhányat posztolni...Viszont lassan itt a tél, reméljük 1-2 havas képet is lehet majd készíteniEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
runner 125
nagyúr
válasz legiaap #8783 üzenetére
Omnia-k, főleg az O 2 ez alól kivétel lehet, de őszintén, ilyen zajt milyen beállítással csökkentesz?
Fotózom dSLR-rel is, iso érték csökkentésével pl. lehet a zajt enyhítni, de ezen ilyen opció nincs.Holnap kipróbálom szabadban is, meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
legiaap
félisten
válasz runner 125 #8782 üzenetére
Evvel azért vitába szállnék, mert nem a Winmobil hibás, azért, hogy nem tud a gépet többet, hanem maga a gép, vagy te magad.
Én anno az Omniával remek épeket lőttem és az is Wines volt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
runner 125
nagyúr
-
janes74
senior tag
válasz korpicschess #8779 üzenetére
Ez nagyon csecse.Gratula.Azóta rájöttem a festékre,de,hogy korlát....
-
korpicschess
veterán
válasz janes74 #8778 üzenetére
Hát az azthiszem egy korlát lesz?! És a repedéseknél ugye nincs rajta normálisan festék..
Itt a 3. rendesen.Eléggé át tud verni egyébként a S-AMOLED kijelző a kissé túlszaturált színeivel..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
janes74
senior tag
válasz korpicschess #8777 üzenetére
A macsek szuper lett ,az első kép csodás(annak tükrében,hogy gőzöm nincs mi az) a 3. nem jelenik meg nálam.
-
rizso
addikt
válasz janes74 #8774 üzenetére
Kösz! A pihenős képek egy effekttel készültek (évjárat néven van a wave kamera szoftverében), azért lettek ilyenek...
Nekem az nem tetszik, hogy igazából lehetetlen egy olyan képet készíteni, ahol oldalról vagy szemből jön a fény. Egyszerűen vagy beég/túl világos lesz az egész, vagy rohadt sötét. És erre senki se mondja, hogy mindegyik telefonnál így van, mert nem, legalábbis nem ennyire - tapasztalat!Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
janes74
senior tag
válasz legiaap #8772 üzenetére
Jópár képet töröltem,mert a gyönyörű fény fakó élettelen képeket eredményezett.Az öreg diófát nagyon bírom,egyik kedvencem.
Rizsoagyon jók a képek.Hiába a Wave nagyon jó ebben.Egyedül a pihenős kép nem jön be.Élőben tuti lehetertt,de fotón nagyon beégett a dolog.Sokszor próbálkoztam én is árnyékból fényes helyeket lekapni,hasonló sikerrel.
-
rizso
addikt
Régen töltöttem már fel képeket...
Kis cukiság
Galambok
Templom
Levelek
Bokor
Pihenő1
Pihenő2
Vakító lemenő napMég mindig Wave
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
legiaap
félisten
válasz janes74 #8771 üzenetére
Mindegyik kép szerintem nagyon jól sikerült, de nekem az utolsó na az tetszik a legjobban.
Valahogy jót tett a képnek, hogy alulról fényképezted és, hogy a nap a hátad mögött volt és hogy nem sütött olyan erősen. Néha a sok fény is rossz hatással van a képre.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tv
senior tag
válasz SyntaxeError #8753 üzenetére
LOL ezt én is be akartam írni, csak annyire elkezdtem röhögni a saját hülyeségemen, hogy ki kellett mennem inni egy korty vizet, aztán meg már lusta voltam beírni Úgylátszik nem csak nekem jutott eszembe
-
Jadro
veterán
Csak úgy, mert érdekes fényviszonyok voltak. (Semmi extra beállítás vagy utómunka.) Lőttem egyet Wave-vel.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
janes74
senior tag
válasz SyntaxeError #8755 üzenetére
A szinek tetszenek,csak a szokásos Lg mosottság ott van.
-
legiaap
félisten
-
Land
veterán
Ez a noob.hu nem működik vagy miért nem látom a képeiteket?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
BalanceR
addikt
válasz SyntaxeError #8745 üzenetére
A beállításokra már nem emléxem,de a z Androidos Vigenette alkalmazással lett lőve, abban van jópár effekt...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
janes74
senior tag
válasz SyntaxeError #8745 üzenetére
Az első kép tényleg nagyon ott van.
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
undefined
-
BalanceR
addikt
Megint Spica:
Cseppek
Különjárat#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
SyntaxeError
tag
Nem feltétlenül csak a megapixel számít, szerintem nem lehet összehasonlítani a nokia n95 szemcsés túlexponált képeit pl egy Lg BL40 5 megapixeles képeivel. Szín mélység ,telítettség stb...
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
zack
nagyúr
válasz Danny750 #8736 üzenetére
Nekem az Omnia HD képei kifejezetten nem tetszenek. Volt nekem is, és ahogy látom itt a topikban u.a. a helyzet mint nálam, hogy lehet vele jó képet lőni, de sok nem olyan lesz amit várna az ember egy 8MP okostelótól. Engem meg kifejezetten zavart, hogy 10-ből 1 kép lesz használható, részben ezért is adtam el 2 hónap után...
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Danny750
őstag
válasz :_Lajoska_: #8729 üzenetére
Szerintem jó képek lettek!!
Nem mosottabb ,mint az Omnia HD 8mpx-ese!! A színei meg nagyon rendben vannak![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
legiaap
félisten
Pár képet én is teszek fel:
Margit híd
Tehenek
Tehenek 2
TájSamsung i5700, Galaxy Spica
-
legiaap
félisten
válasz :_Lajoska_: #8732 üzenetére
Ja most a bal oldal mosódott kicsit.
-
:_Lajoska_:
csendes tag
válasz :_Lajoska_: #8731 üzenetére
-
:_Lajoska_:
csendes tag
válasz legiaap #8730 üzenetére
Lehet azért, mert nem az exponáló gombbal készítettem a képeket, hanem ,ujjal' és inkább
oda fókuszált, ahova tapicskoltam. Ez általában a kép közepe...
Bár ez csak az én véleményem, nem tudom, hogy így van-e.
Kiderül azonnal, lövök gyorsan párat exponálóval, aztán töltöm. -
legiaap
félisten
válasz :_Lajoska_: #8729 üzenetére
A képeknek a közepe éles és szép, viszont a szélek, homályosak és mosottak.
-
zack
nagyúr
válasz gamek!ller #8724 üzenetére
Jó lett!
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MiNiM
tag
szerintem nem rossz
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
legiaap
félisten
Ha csak a vizes részre koncentrálok, akkor elég jó a kép, viszont ha távolabbi dolgokat is nézem, akkor már nem jó.
-
gamek!ller
őstag
Samsung Wave - Vélemények?
-
janes74
senior tag
válasz SyntaxeError #8722 üzenetére
Kösz.Nem rosszak de azért a fényképezőt még nem kell elrakni 1 ideig szerintem.
-
janes74
senior tag
válasz SyntaxeError #8715 üzenetére
Van ott 1 hátsó lámpa is!
-
janes74
senior tag
Bocs a hülye linkelésért,még nem tettem fel képet.
-
janes74
senior tag
-
Phili
tag
Egy kis virág kompozíció
még mindig 5800
-
janes74
senior tag
válasz Quasi_modo #8707 üzenetére
Tök jól néz ki,a hiányosságoktól függetlenül
-
-
ludsimon
veterán
válasz Quasi_modo #8705 üzenetére
Már megint festményt fényképeztél?
Nem állítottad jól be a telót.undefined
-
Quasi_modo
nagyúr
Próbáltam megörökíteni az ősz színeit. i8910HD
valami
-
SyntaxeError
tag
Lőve: iPhone 3G (nem valami fényes találat volt):
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz ForRedGlory #8696 üzenetére
Azért ne keverjük már a mozifilm minőségét telefonhoz..
Nem a minőségről volt szó, hanem a képkockák számáról...valami
-
Danny750
őstag
válasz ludsimon #8700 üzenetére
Jah ,mondjuk én is védném a telómat ,de az a linkelt Red Bull-os videó nagyon gyenge!! A Wave még jókat csinál ,de az N8 a legjobb fotó/videóban nálam!
Remélem valakinek majd sikerűl vennie és tölt is fel képeket! (Nekem csak akkor telik rá ha lesz munkám :S)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Formula-1
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Visszatér a Pebble
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest