Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #9107 üzenetére
+1... 1,5 éve semmi PvP... tiszta vagyok.. és nyugodt
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
sztem a Horizon 3 is más a 4-hez képest
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Darko_addict #9100 üzenetére
Én például minden S2 és X autóra teszek AWD hajtást, mert amúgy kb. 150-ig forognak körbe-körbe.
ezen én is agyaltam már... fura, hogy több órányi Forza sorozatozás után a FH4-ben egyszercsak nem tudok versenyezni.... nincs mese, AWD.... hm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz csab991 #8929 üzenetére
fékerőt lehet módosítani konzolon is?!
-
- = Zk = -
félisten
nekem bige karakterem van... minden rongyot kipergetek, de azt a gyász yoga pants sehol nincs
pedig már csak az kéne... meg egy.. magassarkú... az am van benne?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
jó, de nincs akkora vinyó, amint ennyi ruha elférne
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #8893 üzenetére
neeeem, téged nem lehet meggyőzni...
nem is akarlak... teszem hozzá...
de hogy értsd:
nekem az NFS 1-től jött az autókázós hajlamom... NFS 2-3-4 stb... nem arra törekedett, hogy szimulátor legyen, valódi... csak élményt adott.. jó zene, autókázás, abban a korban szépnek mondható grafika stb... elrugaszkodott a valóságtól tudom...
ugyan ezt érzem a Forza sorozattal is... semmilyen más autós nem köt le ennyire perpill, mint anno az NFS sorozat...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
sajnos nem tudok olyan finoman hozzáérni a fékkarhoz, hogy ne satu legyen... pöccinteni is próbáltam... nem nyomom be fullra, de... látom, hogy megbicsaklik a verda, ha csak aprót fékezek is...
gyakorolni kéne...
de tény, jó dolog, hogy ennyire nyúlkálható a "vezetési élményhez" a játék... NFS Carbon óta ez az ami nagyon leköt autós móka[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
mivel én kanyarban is fékezek, így nekem nem releváns... való életben is... szal nekem kimarad...
am próbáltam sokszor, de rájöttem, kell az ABS.. hasznos... kanyarba beesni fékezve, majd vissza kettő és padlóval ki" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
ABS OFF?!
az a nem semmi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #8871 üzenetére
erre gondoltam én is ...
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #8869 üzenetére
de Ő a Gold-dal csak olcsóbban jut a játékhoz, nem?!.... Game Pass ilyen, nem?!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Franklin #8865 üzenetére
nem az van, hogy akciósan veheti meg?!...nem Game Pass-al "birtokolja"...
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #8847 üzenetére
én az egész driftelés ignorálom NFS U2 óta
-
- = Zk = -
félisten
milyen segéd van bekapcsolva a vezetéshez?!
-
-
- = Zk = -
félisten
gondolom most van az, hogy visszamész minden már lefutott versenyre és kocsit cserélsz a futam előtt... és ezt mindegyik már lefutott versennyel megteheted... gondolom..
de majd lehet jön vki nálam okosabb és felvilágosít mindkettőnket.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #8772 üzenetére
Amúgy full nem értem, hogy ez miért baj, azzal mész, amivel csak akarsz.
mert elvész, hogy a játék "erőltesse" rám a járgánycserét.. ha én nem teszem meg, a jáéknak tök mindegy... akár egy F150-nel is kijátszhatom a játékot, anélkül, hogy rálennék kényszerítve, autót kellene cserélnem.
ez valakinek jó, nekem ink hátrány... ez pont a fordítottja az FH3-nak... A autóval odamentél, a játék közölte, B autó kell neked... most ugye az van, hogy odamész A autóval, és a játék már azzal fogad, ami a Te autódnak jó... cserélsz helyben kocsit, és megváltozik a futam is (de a pálya vonalvezetése marad)nem szőrszálhasogatok, vagy keresem a csomót... szimplán csak ez megmaradt bennem.. persze lvl 16 vagyok, ami nagyon az eleje, mint fentebb mondották, de a kérdés, hogy ezt mennyire tudom megszokni a közeljövőben..
elő is veszem az FH3-at gyorsba... úgyis az összes Forza fentvan a boxon ami eldöcög One S-en persze.. .
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #8770 üzenetére
én azt nem használom, csakis amit a játék előre generált...
pl FH3-ban off-road versenyeket csak arra alkalmas autóval lehetett legyűrni, erre figyelmeztetett is... most akár egy Teslával is.. max átváltja a blueprint nevét, kocsijait de a pálya nyomvonala marad ugyan az..
és nekem ez nem rémlik a FH3-ból..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz DjDanee87 #8762 üzenetére
értem, köszönöm... hát ez pöppet kiábrándító számomra
pedig a FH3 nagyon össze volt rakva ilyen szempontból... persze nem multizom, csakis a solo warriorkodás...
azt szerettem az előzőekben, hogy rá kényszerített as játék, hogy cseréljek autót, volt a 3 pályás championship... most meg akár egy F150 Raptorral végigvihetem az összeset, kivéve ahol a játék ad másik verdát...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ProgenXL #8759 üzenetére
a kanyarstabilizátor melyik is?!
szerk
de akkor jól érzem, hogy ebben a Forzában jobban ráfeküdtek a hátsókerekesek viselkedésére?![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ProgenXL #8757 üzenetére
engem az 1988-as M5 lepett meg (meg pár hátsókerekes)... kezelhetetlen az általam használt Forza beállításokkal... kormányzás normál, kipörgésgátló be, TC ki.... de a Motorsportokat ugyanígy, csak a kormányzás szimulátor
nem értem, pedig a kocsit is kicsit megmókoltam, de semmi.... kanyarba máris mászik el, gázadásra kerék kipörög, fara mászik... értem én, hoyg egy M5, de... most néztem a FH2-vel és ott ezekkel, a Z4 BMW simán kezelhető....
létezik, hoyg ezt módosították az előző Forzákhoz képest?!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #8745 üzenetére
hát, ha a fent leírtak igazak és nem változnak a játék előrehaladtával, akkor...
-
- = Zk = -
félisten
FH4
1,5 hét bohóckodás után pár észrevételem- akár 1 autóval is végigviheted az összes Exhib sorozatot? max amikor kedved tartja, autót váltasz és akkor ugye az Exhib tipusa is megváltozik, ellenben az útvonal marad ugyan az...
- championshipek nincsenek, vagy csak még nem tartok ott?! LVL 16 vagyok...
- autó tuningok olyanok amilyenek, de pl a Ford Raptorról én hiányolom a több fényszórót, mint a FH3-ban is volt
- grafika nagyon szép, PC-n is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kelecar #8660 üzenetére
én sem érdeklem őket akkor....
-
- = Zk = -
félisten
válasz ProgenXL #8654 üzenetére
mi a minimális sebesség egy box (S) alá, amivel még nem generál anomáliákat?!...
5-en vagyunk egy f@s ADSL 23megás neten, nem zabálnám le ha nem indokolt...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nekem nagyon is jó, amit lemezről kell feltenni, perpill... itt, az ócska 20megás ADSL netre vagyunk 5en... namost ha oda belövök egy letöltést...
így le van korlátozva a box rúterben és amikor tudom, teljes sávszéllel töltöm.... addig meg ilyen fél-1 megákkal..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #8568 üzenetére
fr@nc....
fos ADSL widéki net... ajh...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
ééés megvettem én is...
Play Anywhere... 20 font.. helybéli faszi fiának nem kellett, csak a FIFA19.. így ez és még pár hozzáadott játékot elad...
lemezesen jobb lett volna... de majd idővel beszerzem azt is...bár akkor mi van, ha meg van kóddal és lemezesen is...?! amit kóddal vettem, azt csak letölteni tudom?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #7452 üzenetére
eskü, ezt vétek MAGYAR nyelven játszani... ...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #7409 üzenetére
Grid 1-ben még ment a drift, élveztem is... aztán azóta egy játékban sem.... Forzákban sem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz p3l9uph #7332 üzenetére
dehogyiiiis
próbáltam a demot, konzolon is pc-n is... tervben is van, hogy beszerzem ha 1 hét múlva hazalátogatok...
megy az összes többi közé a telepítettek közé... csak a Forza miatt van xbox-om[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
az itteni csodás, idegtépően gyors ADSL net miatt, jobban járok, ha lemezesen veszem... komolyan, b@szki.. gyorsabban telepít lemezről, mint netről
hm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
én még a ForzaHub-ot is szoktam csekkolni hetente... az is ad X összeget az összes Forzához... Motorsport 4-től, asszem...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Nyethuszar #7272 üzenetére
nekem SSHD-én van és érezhetően gyorsabb... nem SSD szint, de jobb, mint a saját HDD-je... ( Xbox One S )
-
- = Zk = -
félisten
válasz TESCO-Zsömle #7239 üzenetére
egyre jobb b@szki
-
- = Zk = -
félisten
válasz #80123904 #7228 üzenetére
lol..
amúgy 1440p-re gondolok..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nekem a 6600K (4,6) + 1070 nem nagyon akarta a 2K ultrát... ( 1-2 dolgot meg kellett nyesni )... persze így is ment 55 FPS-sel...de ink megnyestem... fix 100+...
-
- = Zk = -
félisten
válasz DjDanee87 #7210 üzenetére
én mondjuk boxon tolom az összes Forzát, az FH4-et is oda veszem majd...
de lehet Play Anywhere-be... kipróbálom PC-én, hátha nálam is előjönnek efféle hibák..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
jah, hát akkor igen...
nekem G-Sync 144Hz + monitor van... úgy azért már kicsit brutálabb, mintsem 60-nal." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosqu!to #7175 üzenetére
fix 60?.. nekem a demo ment 120+ fps-sel...
v-sync off.. menüben, vga driver paneljén is egyaránt... mert ugye nekem az nV panelban benne van..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosqu!to #7158 üzenetére
" Viszont hogy a kész eventeket nem tudom eltűntetni az engem is baromira zavar. Egyelőre ugye annyi látszik, hogy babérkoszorú lesz rajta alul, de szívesen levenném egy szűrővel az összeset ami kész. (beleértve a táblákat is, amik már szürkék) "
reméltem, ezt ebben megoldják
-
- = Zk = -
félisten
válasz Vladek83 #7108 üzenetére
én is az alapot fogom megvenni, és majd szépen akciókban a "DLC"-ket.... eddigiekkel is így tettem...
nem játszom én olyan sokat konzolon, hogy...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
147 nap a Metro?!.. .
hűű, de azt hittem idén jön... oppácski, ezt benéztem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #7015 üzenetére
szerk.
megvan... nem szóltam...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosqu!to #7005 üzenetére
nekem végig unlimited volt a demo... G-Sync, 165Hz... az átvezető videok voltak csak 30FPS-re korlátozva...
simán 75-100+ FPS és semmi képtörés... írtam is, fentebb, milyen élmény egy konzolos FPS lock-hoz képest...szerk
igen, reseteli.. nálam is. boxon is, pc-n is[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
más
magyarhonban hol lehet megvenni a FH4-et, boxra, LEMEZESEN!!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
én a 3at lemezesen vettem, boxra, majd a DLC-ket és végül X összeg ellenében ugye meglett a PC változat is..
de nem emlékszem pontosan, hogy hol fizettem és mire mennyit, hogy oda-vissza tudjak játszani" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
TV? nem gáz...49-es 4K Samsungom van...
-
- = Zk = -
félisten
és akkor a g-sync monitor adta élményről ne is beszéljünk...
FH4-et kipróbáltam One S+4K TV-n és a gépemen.... hát nem semmi a "száguldás" 100+ FPS -sel folyamatosan" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
FM7-hez mi ez a 28.21GB "UPDATE"!!!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
beszéld meg vele az új nV kártyákat, potom fél milla (RTX 2080Ti)...
-
- = Zk = -
félisten
hát, egyik sem ezek közül
akkor meg is van a megoldás..
bár fura, mert az asztali gép is és a box is UK régión van, a gépen ugye mégis magyar feliratos" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #6942 üzenetére
csak adnak kártyán, egy kódot?! vagy a blokkon?!
(#6946) Csapoati
akkó' nem szótam'(#6944) oriic
lehet probléma, hogy UK-ban élek?![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
akkor ok, csak mert a "demo" nekem nem az
-
- = Zk = -
félisten
FH4 demo... XBOX One S vs "high end PC"
ugye hiába a 4K TV + box, 30FPS.... élvezTEM eddig a pillanatig leszedtem PC-re is a demót... fel ultra minden, amivel kiderült, ennek a húzott konfignak itt a vége.. gpu-cpu egyaránt (teszem hozzá, 1440P, g-sync, 144+Hz..)
de bakker, 59+ FPS folyamatosan (ultra), ugye a g-sync, iszonyat adja a konzolhoz képest. durva a sebesség érzet .. 1-2 dolgot ha leveszek, ilyen felesleges dolgokat, hopsz, máris 75+ FPS fixenoktóberben bemegyek az 576-ba és Play Anywhere-ben megveszem. kérdés, akkor boxon marad angol, vagy az is magyarra vált?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csoeri79 #6907 üzenetére
mondjuk mondasz valamit, mert ugye anno a Division-nel jött 6 lemez... idén megvettem steamre a FrostPunk-ot, lemezes... feltett 1,5-et majd gondolta a többit leszedi... minek? ott van a lemezen... fos a netem, hulladék...
egy nagyobb "pecs" érkezésekor temetem a fejem(#6908) IntelKiller7
uh, adj 1 percet. meglesem...
szerk. UE49MU6470...
( de 1 éve készülök, hogy visszaviszem a g.cibe... nem elég, hogy magyar termék ( nem, ezért nem viszem vissza, csak viccezek) de a legnagyobb baja, hogy körbe "fehér befolyás" van... hivatalosabban "black screen bleeding"[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
FH4 demo
Xbox One S+50" 4K samu tv...well, a grafika 10/10... nem javítottak ,de nem is rontottak... vezetés és egyéb szintén 10/10...
nem csalódtam... hozta azt a szintet, amit elvárok... elővételes lesz, de nekem lemezesen kéne... nagyon gyér itt a netsebesség" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nekem box-on van, SSHD-én... feleződött az idő, a HDD-hez képest, viszont a FM7 így is sokat tölt pályák közt... a többi Forza ellenben nem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #6712 üzenetére
+1....
toltam az első részével. PC/Box..... Forza mellett nem rúg lasztiba..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #6699 üzenetére
pont ezért nem lenne kedvem nekem sem..
megtudlak érteni...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #6689 üzenetére
hát, az valahogy lóófa..z
sztem..
a belefektetett időt nem hozza vissza... hm..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #6684 üzenetére
mi volt az előzmény?! ....
-
- = Zk = -
félisten
a külső sérülést még nem sikerült kikapcsolnom egyik Motorsportban sem. Horizonokban kitudom...
-
- = Zk = -
félisten
sajnálom, hogy motorsportban nem lehet kikapcsolni az autók sérülését vizuálisan....
-
- = Zk = -
félisten
stupid kérdés...
Grid Autosportra nincs valakinek olyan kontroller beállítása, ami hasonló irányítási élményt nyújt, mint a Forzában?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
FM6, Porsche DLC.... 918 Spyder-es móka óta csak szenvedek... nem lehet vezetni.... seggdobálás, rángatózás..
-
- = Zk = -
félisten
válasz BigStraw #6559 üzenetére
nekem (felskálázott) 4K-ban tolja a cuccos, HDR támogatással.. gyönyörű... de nagyon rövid a buli. sztem... van benne max 5-6 fesztivál és ennyi. aztán szabad kóborlásban tolod az elmaradt küldiket... a FH3 elég hosszúra sikeredett ilyen szempontból, de am az is meseszép "felskálázva"... Motorsport 5-6-7 meg.. ahh
-
- = Zk = -
félisten
én G25-tel toltam PC-én, de nem hatott meg. ( ETS2, ATS, PC inkább... )
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz csab991 #6483 üzenetére
gondolom, ahogy lenni szokott, a futamok fele nem aszfaltozott úton fog zajlani....
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #6473 üzenetére
hmm... mikortól válik "elérhetővé" az efféle "showcases" versenyek a Motorsport 7 ben?... az 5-ben is vannak effélék?!
más.:
a youtube app megy a háttérben is, mint mondjuk egy spotify, vagy Simple Background Music Player?!OFF. valakinek van ötlete stream player-re boxra? google drive-on vannak a zenék, és onnan akarnék hallgatni csapatás közben... ami van, ahhoz látszólag kellene Gold. na az meg nekem nincs. ééés nem is lesz, köszönöm. jó nekem a sandbox bohóckodás
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ehh
FM6, Endurance, Corvette C7.R, Green Hell, 8 kör.... 1ó21p.... ehh.. azt hittem úgy marad a jobb csuklóm[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hát, a drifteket leszámítva, lassan végzek a FH3-mal, 2 és a zelsővel..
most a Motorsportokat nyúzom felváltva...
nem vagyok az a türelmes típus, de pl az Underground 2ben jól toltam a drftet.. azóta semmivel
még egy nyüves rallys játékban sem tudok megdobatni a kocsik seggét" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
bár én tudnék így driftelni... még a Blizzard-on sem tudok, nemhogy aszfalton, hó nélkül....
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #6434 üzenetére
kiszokták adni?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #6432 üzenetére
megnéztem, adjaaa
-
- = Zk = -
félisten
van kint gameplay?... oh, nem tudtam....
-
- = Zk = -
félisten
merem remélni, hogy lesz olyan szép a FH4, mint a 3... bár annyira nem aggódok, csak.... gondoltam megjegyzem.
ha már itt a One S+a 4K TV legyen vmi értelme is a dolgoknak" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Lifer092 #6424 üzenetére
a TV-ém tud 4K-t...a boxom meg felskáláz... elég az nekem egy darabig
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #6418 üzenetére
noigen...
értem én, hogy ez nem "olyan" 4K.... de basszus, Samu TV, rengeteg képi mókolással... meg a One S... agyfasz. szépa legnagyobbat a Horizon 2-nél lestem... amit azzal művelt.. gyaa
majd veszek X-szet, ha lesz akcióban 180-200font körül. addig elleszek ezzel is...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #6416 üzenetére
adja... nagyon.
nekem tetszik, amit látok... látok különbséget a One és a One S között.. főleg a Horizon 3-nál..
megbántam?... nein...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
majd meglátom, de egy Samu UE49MU6470 a tv... és majd a One S... kiderül, mit művel gémek alatt...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #6408 üzenetére
most vettem a One S-t MS Store-ból.. kaptam mellé egy 25 font játékra elkölthető bónuszt... jól jön, előrendelem belőle a 4-et
szerk. nagyon kiv leszek a 4K játékokra... legfőképp a Horizon 3 és a Motorsport 7-re...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #6385 üzenetére
E34-39 plz
bár én E38 párti vagyok, egy 740i Sport elférne a lelkemnek... nem bánnám...
-
- = Zk = -
félisten
igen, megvettem digitálisan... többen mondják, hogy elég az alapot megvenni és a mentéseket és mindent "áthúz" a játék.... kiderül...
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #6379 üzenetére
elméletileg lehet... találtam egy FH fórumot... hm
-
- = Zk = -
félisten
ha megveszem "digitálisan" és átmásolom a mentést, amit a lemezesből nyúltam, vajon elfogadja?... konzolon.. mert ha ott mködik, akkor azt tudom vinni PC-re is, nem?!... vagy a felhő mentés erre nem vonatkozik?!
..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
gondoltam az XBOX Play Anywhere keretein belül lehet okoskodni... de. ezek szerint nem
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
nekem Boxon (lemezes) változatban van meg a FH3... hogyan tudok "átpártolni" PC-re, hogy még a mentéseim is megmaradjanak?! van erre lehetőségem egyáltalán?!
vegyem meg PC/Boxra és jelentkezzek be akárhol Live accounttal?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Metal topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest