Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch 2
-
GAMEPOD
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #939 üzenetére
Ikszbokszon viszont nincs eszkép gombod.
-
szupermacs
veterán
Egy ilyet valaki kipróbálna?
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #780 üzenetére
Veled is akarok majd játszani!
-
szupermacs
veterán
Sziasztok!
Wesder unszolására One X-em letöltöttem a játékot és több hivaüzenetet is kaptam belépés után:
1. Első telepítésnél nagyon lassan töltött be a játék, majd amikor meglett, indítottam volna a pvp részt és valami olyasmit írt, hogy nincs updatelve, indítsam újra a konzolt. Nem oldódott meg. Akkor letöröltem és hagytam egy ideig.
2. Pár hete újra telepítettem és gondoltam megnézem megint. Itt már a menübe sem jutottam el a hosszú betöltés után. Nem engedett bejelentkezni. Az accomra kiírta, hogy nem lehet vele játszani és külföldi fórumokon azoknak írta ki ezt, akik összekapcsolták a PC és konzol profiljukat. Én nem emlékszem, hogy ilyet csináltam volna. Megoldásként egy új profil létrehozását javasolták.
3. Volt egy másik profil is a gépemen, így gondoltam azzal be fog engedni. Nem engedett, pedig az 100%, hogy nem volt összekapcsolva. Itt végleg feladtam és uninstall.Van még olyan, aki konzolon játszik és találkozott ezekkel a gondokkal és sikerült megoldania?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest