Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Honnan? Csináltam Prime accountot, de nem látom.
-
pulffy
őstag
Hali, meddig fog tartani a Battle Pass? Lehet tudni?
-
KisTücsök
addikt
válasz
Jinxb1rd #543 üzenetére
Összerak full random emberkékkel, és az elért eredményeid alapján pontoz. Az égvilágon semmi értelme nincs.
___Az csak valami bug vagy új fícsőr, h az ideiglenes játékmódnak a statjait rendesen számolja? Eddig ez nem így volt.
___wesder: Köszi! Sokat gondolkodtam sajnos. Bár jó lett volna, ha az akció végéről azért szólnak. Na majd legközelebb.
-
Wesder
titán
Vèget is èrt az akció
-
KisTücsök
addikt
Megint szarakodik kicsit a játék.
___Ha a pve-ből a legolcsóbbat veszem meg, akkor ugyanúgy tudom a v-bucksokat farmolni?
-
tepenzed
őstag
késik a jetpack, helyette új fegyver
"Hey Folks,
This week’s new item is being changed from the Jetpack to the Hunting Rifle. We found a last minute design issue with the Jetpack that’s going to delay its launch and we’re working on correcting it.
The Jetpack will lift off at a later time. Meanwhile, you’ll be able to enjoy lots of no-scopes with the new Hunting Rifle item and a new, lucky point of interest on the map."
-
KisTücsök
addikt
Ez az új mód baromi jó.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez az akció meddig tart a Fortnite játékra?
-
Wesder
titán
0 killes win, el sem hiszem.
-
draco31
veterán
válasz
scyllafren #525 üzenetére
4 utolsó drivert próbáltam, előtte DDU-val töröltem, semmi változás.
-
scyllafren
senior tag
Hasznalj DDU-t, az ezerszer jobb, mint a ccleaner, az kifejezetten vga-t szed le a geprol.
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #522 üzenetére
Early game-re koncentrálj. Arra gondoltam. Szürke pisztollyal vagy éppen AR-rel sokkal nagyobb esélyed van, mint egy crossbow-al. Ládára amúgy nem ugrunk, mert abból nem esik shotgun. Két-három hónappal ezelőtt nyugodtan ugorni lehetett olyan házra, ahova többen mentek, te az egyik ajtón, ellen a másikon, kb mehetett is az 1v1 rögtön shotgunnal/smgvel. Egyszerűen olyan volt a loot, hogy általában (mondjuk 5-ből 4-szer) egyből mehetett a közelharc. Ez az arány már eléggé torzult. Volt hogy én alulra mentem, ellen a tetőre, és három darab burstöt találtam mire felértem. Sajnos azért nem vagyok Ninja, bár házban még ő is nehezen tud vele mit kezdeni.
PUBG miatt erre különösen érzékeny vagyok, ott általános volt, hogy még a táposabb helyeken is sokszor több házat átnéztél és volt egy uzid. Fortniteban elég kiegyensúlyozott volt. Meg is lepődtem anno. Egyszerűen jó érzés volt belemenni a játék eleji harcokba. De ahogy egyre több mindent pakolnak bele, ez egyre rosszabb lesz.
-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök #519 üzenetére
loot ügyileg nem érzékelek különösebben nagy változásokat a megjelenéshez képest. A loot tekintetében eddig is inkább a ládákra kellett hagyatkozni, melyeknek ismerni kell a lehetséges helyeit, ráadásul egyre több van belőlük, így igazából sosincs olyan problémám, hogy nem találok elég fegyvert. Aki érkezéskor meghal, mert fegyver nélkül lelövik, az általában azért van, mert nem tudja, hogy pontosan hol keresse a ládákat és a házakban megjelenő teljesen random számú és minőségű fegyverekre hagyatkozik. Az meg, hogy a régebben megszokott szürke pisztoly, ar helyett crossbow vagy scoped ar esik vagy éppen egy minigun, szerintem több színt visz a játékmenetbe.
-
KisTücsök
addikt
Egy baj van azzal, hogy egyre több mindent pakolnak bele: Kiegyensúlyozatlan lesz a loot. Akarva akaratlanul. És már nagyon érezni. Év elején álmomban sem gondoltam volna, hogy lesz olyan helyzet, amikor átnézek egy 3 szintes nagyobb házat (2 emelet + tetőtér), és kijövök egy nagy pajzzsal, némi fával, meg egy scope-os AR-rel. Ez már lassan rendszeres. Egyre közeledik a PUBG-s állapotokhoz.
Ezt úgy általánosságban mondom. Kíváncsi leszek azért erre a cuccra. Ha elég gyorsan lehet vele menni, hogy harcban is használni lehessen, esetleg körbe menni vele, akkor hasznos lehet. Persze csak ha nem az inventoryba megy.
-
YASKATIR
senior tag
Ez pedig driver hiba lesz. Csinaltal mar clean install-t a legujabb driver-el? Egyaltalan milyen videokartya van a gepben?
Clean install-al tedd fel az utolso drivert, ha nem jo akkor tegyel fel egy 3-4 honappal ezelottit (szinten clean install-al), ha az sem jo, akkor meg hagyd a windows-nak, hogy o tegyen fel a drivert update-rol
-
draco31
veterán
Én feladom a dolgot, ettől lentebb már nem tudom venni a beállításokat.
-
Wesder
titán
Jön Jetpack a játèkba. Èrdekes lesz...
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #514 üzenetére
Kösz mindenkinek a helpet, egy kis játékkal tényleg beindultak a questek (alap+event is) és csomó ad több-kevesebb V-bucks-ot, így simán meglesz ma a Season Pass 3-ra is a belépő.
-
Hzoltan969
tag
válasz
salytmasztor #506 üzenetére
Kezdd el szépen csinálni a story küldiket és a collection book-ot, egy csomó mindenből kapsz v-bucks-ot.
Néhány nap alatt el lehet jutni odáig, hogy lesznek daily küldijeid, abból is jön majd folyamatosan.Simán kifarmolod pikk-pakk, nekem 4 nap alatt kb 1500-2000 összejött.
-
djpetar
tag
válasz
Collection book-ba kell pakolni itemeket, 6-os szinten 500 v-buck-ot kapsz.
-
scyllafren
senior tag
válasz
salytmasztor #510 üzenetére
Ami nem vbucksos, az event cucc, azt mindig erdemes kinyitni, mivel semmi masra nem tudod elkolteni az event currencyt. Amikor vege az eventnek, auto elkolti Llamara, amit tud
-
Wesder
titán
válasz
salytmasztor #510 üzenetére
Item esik PvE-re
-
pzstm
titán
válasz
salytmasztor #508 üzenetére
Daily loginert is fogsz kapni vbucksokat, elso palyan storm shield defensert is fog kapni meg questeknel megnezheted miket kell csinalni...3 daily quest van darabja 50-ert
-
pzstm
titán
válasz
napi loginokért belépéseket kapsz, kérdés melyik csomagot vetted hogy egyet vagy kettőt, daily questeket és storm shield defenseket kell.
Ha xboxon lennél tudnék segíteni de gondolom nem
-
salytmasztor
aktív tag
Bár főleg a multi, Battle Royale érdekel, de megvettem most akcióban a single Save the World részét is a játéknak.
A kérdésem, ha nagyon gyorsan kellene a single-ből valahogy kifarmolni 350 V-bucks-ot (mivel ennyi hiányzik a Season Pass 3-hoz multiban), akkor milyen küldiket vagy mit kellene csinálnom, hogy kb pár napon belül ez összejöjjön.
Azért is kérdezem, mert egyelőre totál átláthatatlan és bonyolult számomra a Save the World rész a rengeteg kártyával, talentfával, mindenféle küldetéssel, stb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 - XEON I 32GB I 256SSD I Nvidia Q2000 I 15,6" 4K I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest