Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fortnite76

csendes újonc

válasz Impair1980 #21807 üzenetére

A csapattársad nem tud téged megsebezni !!!??? Szerintem....
    Én solo-ban találkoztam olyannal, hogy két krampi szövetkezett ellenem, az egyiket elkaptam a másik meg engem...második lettem...jelentettem az Epicnek, de semmi reakció nem volt...Sőt régebbi seasonokban találkoztam squadban random csapattárssal, aki Good módban nyomta, repült és szinte sérthetetlen volt. Én is csak akkor láttam mikor kiiktattak és a kamera a csapattársra váltott..Nem tudom ezeknek így mi értelme van, miért nem lehet tisztán játszani...Azt sem értem, hogy vannak állandó squadtársaim, akiknek a season vége fele már 3-400 koronapárnás winje van én meg jócskán alul maradok a 100-on...pedig a meccseken hasonlóan teljesítünk...Ők biztos többet játszanak, mint én...Mindegy, ezeket figyelmen kívül kell hagyni, nem ér annyi, hogy az ember felidegelje magát...régebben én is felb...tam magam ilyenen, de mára ez már nem érdekel, ha valakinek ettől lesz nagyobb a micsodája az csinálja én örülök a saját fejlődésemnek, sikereimnek, és ennyi...azóta felhőtlenül tudok kikapcsolódni a játékkal...Neked is ezt ajánlom/kívánom !

Új hozzászólás Aktív témák