Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
troll81 #26565 üzenetére
Nem az olajjal van gondom. Van a LM-nak is Fordhoz való olaja. A kérdés a motormosóra és motorvédő adalékra irányult.
(#26566) gabor9991: Gondolom odaengedtek volna a kocsi mellé. De eleve írásos ajánlatot kértem és hívtak egy lemaradt info miatt (jogos), de utána a csóka mindent telefonon akart megbeszélni, sorolta a tételek árait. Mondtam, hogy ok, de küldje el mailben is az ajánlatot. Ennek annyira nem örült, meg a kérdéseimnek se, hogy pontosan milyen adalékokról van szó. E-mail azóta sem jött, így elengedtem őket.
(#26569) darvinya: ,,Nem motorolajjal volt gondja, hanem motormosó és védővel."
-
darvinya
titán
válasz
troll81 #26565 üzenetére
Nem motorolajjal volt gondja, hanem motormosó és védővel.
Ha kimosod a motort, akkor kopott alkatrészeket még jobban teszed tönkre, mivel lemosod az összes síkosítót.
Ezek után védő egy még dúsabb olaj, ami jobban feltapad a falakra.
Röviden nem fog segíteni, inkább rontani.
Motor tisztítás vagy teljes felújítással, vagy csak kis mértékben, amit legtöbb friss olaj elvégez.radi8tor
Mennyi km után tünt fel, hogy eszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest