Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan.bagi
csendes tag
válasz
troll81 #18533 üzenetére
Ha már felmerült, akkor segítenétek nekem is? 1.6 benzin 2003 293e km (Én jó eséllyel túlértékelném.)
Még nincs 1 éves (~15 ezer km) vezérlészett, vízpumpa, kuplung szett, futóműállítás, kormányösszekötő gömbfej, termosztát, fagyálló, gyertyák, féltengely szimmering, benzinszűrő egyéb apróságok (Essmotors-nál). 2 éve új flexi cső és katalizátor. (~350k számlával igazolhatóan) Számla nélküli dolgok: hosszbordás, feszítő, kézifékkötél, hátsó fékbetétek, első stabpálcák, szelepfedél-tömítés, PCV. 2.5 éves akksi.
Hibák: az olajat eszegeti, valószínűleg szelepszárnál mivel motorfék után látszik csak. Deréktámasz-állító tekerője elforog.Hosszabb távra terveztem vele (mint látszik), de kipróbáltam egy hibridet és magával rántott...
Azóta vívódom, de kezdem meggyőzni magam, hogy megérdemlem
Persze "elherdálni" sem akarom, hamár rendbevágtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- GTA V
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest