Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SzlobiG #15672 üzenetére
na látod, nekem meg kéne a méret is, átgondoltság is, megbizhatóság is, design is.
passat beltér sztem nagyon állat, viszont nem akkora hombár, mint a mondi, és hát no, az 3 gyerekkel jól jön. amúgy már az is eszembe jutott, hogy az évi 2-3 nyaralásra lehet megérné bérelni hombárt, magamnak meg vennék egy matchboxot. értékvesztés+fenntartási költségből nekem megérné. tegnap adtak már egy olyan beszámolási árat, amin 33%ot buknék bő egy év alatt. miközben az új autókkal alig bukok évek óta...és teljesen egyetértek. a ford se mérnökileg, se designilag, se anyagok terén nincs se vag, se kia szinten. sőt az uj insignia szintén jobbnak tűnik, mint mondeo v. utóbbi már sajnos vezetési élményben is jobb, azt mondják.
ford árral és szervizárral akar versenyezni, a 2 meg 4 év garival se a magánvásárlókat célozza, ezért tipikus flottakocsi. amiből néha jól jövünk ki használtan, ha vigyázott rá a flottás. de nekem pl drága lecle készül, ha még 3évesen vásárolva, miután uj árának felét bebukta még midnig 30%körül van az éves vesztés.
skodát meg 2.5ért vettem 4 évesen, 2.4ért adtam el 5 évvel és 70e kmel később.
vitarát 0km el vettem, 5%ot buktam 2 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest