-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
-
LimaBravo69
tag
válasz Csorbi #17636 üzenetére
Átírtam, teszteltem. Sajnos nem jó, vagy valamit nem jól csináltam.
Ferihegyen az ATC ground az R277 parkolóra irányított.Valahol máshol is módosítani kell? Vagy PMDG-vel ez nem működik?
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
LimaBravo69
tag
válasz Csorbi #17636 üzenetére
köszönöm, ezt kipróbálom holnap
Ha jól sejtem, gate és ramp az utasszállítók részére, cargo pedig értelemszerű.
Amúgy mi a különbség a Gate és a Ramp között?
[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
LimaBravo69
tag
Sziasztok,
látom már majdnem mindenki az új simmel repül, nekem sajnos még várnom kell "kicsit" az új gépre .
Remélem azért kérdezhetek FSX témában is .Hogyan tudom "megmondani" az FSX-nek, ha cargo géppel repülök?
Szeretném, ha ha ground nem utasszállító állóhelyre, netán csápra akarna állítani, hanem cargo parkolóhelyre?"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
LimaBravo69
tag
Egyre több videót látni jutyúbon, de szinte mindegyik külső kamerás. Van olyan, ami virtual cockpitből készült?
-
LimaBravo69
tag
válasz cintula187 #16342 üzenetére
Hűha..
Nagyságrendekkel szebb, mint az FSX csupaszon, Budapest egész jó lett, felismerhető a Nyugati PU, a a stadion, és mintha a házunkat is láttam volan (pont akkor váltottál kamerát, ejnye )Lisztferihegy sem rossz, az épületek ugyan nem igazán jók, de a gurulók, az apron, a kifutók, a parkoló, az új utasmólók, stb sokkal élethűbbek mint az alap Ferihegy.
Nem beszélve az Újköztemetőről, a körforgalom pl már messzriől látható.
Szóval eddig elég f@sza , kösz a videót!
Még pár hónapig sajnos várnom kell, de be lesz szerezve!
-
LimaBravo69
tag
válasz LWhite #16325 üzenetére
Csatlakozom a kérdéshez
Jó lenne pár kép LHBP-ről, videó is jöhet.
Budapest is érdekelÉn sajnos egy darabig még maradok FSX-en, teljes gépcsere kell a 2020-hoz - talán jövőre..
-
LimaBravo69
tag
válasz Razor18 #16260 üzenetére
És tényleg . Reggel csak beletekergettem a videóba, nem néztem végig.
Amúgy Lukla és Courchevel benne van valamelyik csomagban?
ÓÓÓ, ha minden atogen reptér így nézne ki..
-
LimaBravo69
tag
-
LimaBravo69
tag
én inkább FSX alá kérdezném..
egyáltalán repül még itt valaki FSX-en?Aerosoft és LHSIM fent van, LHSIM a reptér, Aerosoft a város, de ettől nagyon messze van a városi látvány.
Bár gondolom ettől teljesen kiakadna minden hardverem"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
LimaBravo69
tag
válasz LimaBravo69 #15010 üzenetére
Nos, a support még nem adta fel a hivatalos álláspontjuk ellenére (ti. nincs támogatva a multilplayer mód).
Adtak egy újabb tippet, ami összecseng Cypress kolléga ötletével (dll hiba):"...As Chris outlined, we don't officially support any Multi Player set ups but you can try the following to see if it helps.
Go to your Start menu and type "regedit" and press enter. This is going to bring up the Windows registry editor.
Highlight the HKEY_USERS folder and then go up to the Edit menu and choose Find. Search for "PMDG_737NGX.DLL"
It should find an entry in a folder path that looks similar to this (look down at the bottom of the screen for the path):
Computer\HKEY_USERS\S-1-5-21-(random string of numbers separated by dashes)\Software\Microsoft\Windows NT\Current Version\AppCompatFlags\Layers]
The entry itself should say something like:
"C:\\FSX\\fsx.exe"="$ IgnoreFreeLibrary<PMDG_737NGX.DLL>"
If this entry exists, delete it. **BE EXTRA CAREFUL to ensure that you are only deleting the entry itself and not the whole registry folder structure in the left side list - this can cause major damage to your Windows install if you do that." Run the search again and make sure it doesn't find anything - there should be no entries for PMDG_737NGX.DLL anywhere in your registry."
Sajna ez sem segít, a registryben nincs a fenti dll-re utaló bejegyzés.
Én vagyok az egyetlen ezek szerint, aki ezzel a problémával küzd? Akienk van pmdg gépe, működik rendesen multiban? Vagy a multi már nem divat?
-
LimaBravo69
tag
válasz LimaBravo69 #15004 üzenetére
Nos, elég gyorsak. De a választ nemigazám értem..
"We do not support the default Multiplayer of FSX. The way that it works is to reload the aircraft twice something that, as mentioned in the introduction manual, causes issues like the ones you see. I am sorry to disappoint."
Értem én hogy nem támogatott a multi, de pár héttel ezelőtt kifogástalanul működött.
Haverom gond nélkül csatlakozik az fsopen oldalon lévő bármelyik session-höz, a hiba csak nálam áll fenn, nála semmi gond.A kétszeri betöltést sem értem teljesen, én nem tapasztalom. Persze lehet olyan gyors, hogy szemmel nem tudom követni
Szóval továbbra is megköszönöm, ha van bármi ötletetek.
Ha nincs, marad a teljes reinstall, oprendszerrel együtt - ezt a lehetőséget pár hétig még szívesen hanyagolnám, multizni viszont jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
LimaBravo69
tag
válasz Cypresss #14996 üzenetére
Verziószám: 1.20.8465, a PMDG Op. Center szerint ez a legfrissebb verzió.
Próbáltam mindkét javaslatod, volt repair és teljes uninstall/install (mármint a PMDG, az FSX-hez nem nyúltam), továbbra is az a helyzet hogy multiban nem megy, free flightban minden gond nélkül repülök vele
Ha nincs más ötlet, írok a supportnak, kösz a linket.
Van tapasztalat esetleg, mennyire gyorsak?[ Szerkesztve ]
-
LimaBravo69
tag
Segítségre lenne szükségem ismét.
Néha multiban repülök (ritkábban, mint szeretném) egy haverommal. Az FSopen oldalát használtuk szerverként többször is, sikeresen.
A legutóbbi alkalommal azonban a PMDG 737 gépem egyszerűen nem hajlandó normálisan működni. A multiba való belépés után a HUD bekapcsolt állapotban van, nem lehet felhajtani, és egyetlen egy gomb sem működik, a 3D cockpitben minden inaktív, 2D nézetben meg egy összenyomott műszerfal jelenik meg, szintén "kezelhetetlen" módban.Saját gépről indított szerver esetében szintén ez a helyzet. Az ő gépe tökéletesen működik, szóval nálam van valami gebasz.
Ötlet esetleg?
(Az FSX és a PMDG is megvásárolt, legális verzió)."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
LimaBravo69
tag
[ Szerkesztve ]
-
-
LimaBravo69
tag
válasz Razor18 #14903 üzenetére
Huhh, köszönöm a rengeteg választ.
Régóta olvasom a a topikot, át akarom rágni magam rajta, de van pár év lemaradásom
Azt látom hogy van itt egy összeszokott társaság, jólesik, hogy egy idegen kérdésére ennyien adtatok választ és próbáltok segíteni.Elnézést kérek, a kérdést félreérthetően tettem fel.
Szóval cserélnék alaplapot, procit és videokarit, és tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan lap/proci/kártya trió ami különösen ajánlott, vagy ellenkezőleg, olyan amit kerülni kell.
Azt már tudom hogy Intel és NVidia páros az ajánlott, az AMD és az ATI kártyák nem jó válsztások - legalábbis a 2012-ben leírtak alapján (még csak ott tartok az olvasásban ).
Szóval mégegyszer küösz mindenkinek, ismét előre is!
-
LimaBravo69
tag
sziasztok,
Szakmai tanácsra lenne szükségem.
FSX-et használok már jó ideje PMDG 737-tel, és lassan időszerű lesz egy hardvercsere - frissítés - bővítés.Prociból-videokártyából mi most az ajánlott?
Jelenleg egy Core-I5 3470 dolgozik össze egy GForce GTX-650-el.
Egyes sceneryken néha eléggé belassul, ezeket szeretném kiküszöbölni.Nem váltanék SIM-et, elég sokba vannak az eddigi beszerzések, és gondolom pl. PMDG nem ad kedvezményt a P3D verzióra, meg kell vennem újra teliáron..
Előre is kösz a tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magisk
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...