Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
Nekem is van több ilyen pm883. Innen apróról vettem. Egyelőre semmi baja egyiknek se. De van egy 1,8 terás micron 5200eco-m is, az alig használt látszólag, az is jól megy. Nincs valami program erre ami kideríti az igazságot? Mer amugy nekem is gyanúsak...
-
pilu85
őstag
Hello. Micron 5200Eco 1,92Tb. Gyanúsan olcsó. Alig írva 25-30. Van benne balami trükk? Vagy honnan lehetnek 2 tera írással 15 nap használattal.
-
pilu85
őstag
Hello. Azt szeretném kérdezni hogy a
wd sn810 típusnál a tbw a 256gb-osnál 200tb, az 1tb-osnál 400tb, a 2tb-osnál 500tb. Ez a matek hogy jön ki?
-
pilu85
őstag
Hello. Wd sn810 2tb. Az 500tbw nem kevés egy kicsit?
Milyen minőségű ez az ssd? -
pilu85
őstag
válasz
King Unique #52566 üzenetére
Majd újra nézem.
-
pilu85
őstag
válasz
King Unique #52555 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat. 1 kérdés még, hogy a crystal diskmark akkor hogy méri ki a 490-500-as sebességet? Ezt nem értem.
-
pilu85
őstag
válasz
magickonfig #52550 üzenetére
Simán a 970Evot venném, véleményem szerint az ennél nagyobb sebességek parasztvakítások játékokra.
-
pilu85
őstag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy bármilyen axagon vagy más modern sata3 házban lévő 860pro ssdm usb3 porton 350-390mb al tud csak másolni nvme 2500/2500 ssdre. Illetve ráfele is ennyi. 20 gigásnfálj esetén is, tehát nem kis fájloknál. Miért ennyi csak? Miért nem megy 500al?
-
pilu85
őstag
válasz
King Unique #51017 üzenetére
Pl van egy kb. 10 éves Samsung 850prom, 10tb írás 100 napot ment.
-
pilu85
őstag
Hello. Van több 10en éves, de alig használt ssd-m. Ez a 10 év mennyire befolyásolja az élettartamukat?
-
pilu85
őstag
válasz
Armagedown #49141 üzenetére
Bizony, direkt erre tartok egy 120as ssd-t.
-
pilu85
őstag
válasz
Moonwolf #49087 üzenetére
A választ nem tudom, annyit viszont hozzá fűznék, hogy én nem vennék "márka" ssdt. Csakis ami gyárt. Samsung, Micron pl. Samsungnál nagyon nagy is a választék, a használttól sem félek cseppet sem. Van aprón 2 terrás micron szerver ssd pár órát mentek 50 ér...biztos nem vennék adatát, silicon powert uguanannyiért sem 3 év garival.
-
pilu85
őstag
válasz
spleenszuru #49082 üzenetére
Overkillnek nem mondanám, de egy 1000-2000 kingston a2000-nél nagyobbat énis feleslegesnek érzek egy rendszernek.
-
pilu85
őstag
Hello. Egy samsung pm883as szerver ssd kb hány napot tud elmenni? Tudom rossz kérdés, de mennyit tippelnétek. Köszönöm.
-
pilu85
őstag
Hello. Az ssd vezérlőjéhez létezik valami olyan progi, ami legalább megpróbálja megbecsülni az élettartamát?
-
pilu85
őstag
Én egy olyan tesztet szeretnék videóban látni, ahol a sata 3 versenyzik az nvme ssd-vel, de úgy, higy ezek típusa is fel van tüntetve. Főleg játékok alatt. Eddig csak olyat találtam, hogy sata 3 vs nvme, de ez így elég tág fogalom...
-
pilu85
őstag
Hello. Adott egy pm863a 3,84tb 2,5 ssd.
A legújabb hdd sentinel sem írja ki, hogy mennyi terra lett írva-olvasva rá, valamint 2 fokosnak írja a celsiust.
Ez miért lehet? -
pilu85
őstag
Hello. A Samsung pm863a szériáról mik a tapasztalataitok?
Köszi előre is. -
pilu85
őstag
Hello. 1tb 860 qvo ssd-n mennyi helyet hagyjak szanadon, hogy a trim és társai megfelelően tudjanak működni?
Köszi előre is -
pilu85
őstag
válasz
King Unique #43512 üzenetére
Huhh. Kösziköszi.
Ráadásul találtam olcsóbbat, amivel megy a trim.
https://www.pcx.hu/axagon-ee25-xa6-fekete-merevlemez-haz-00308323?referer=olcsobbat&utm_source=olcsobbat&utm_medium=shopping&utm_campaign=olcsobbat_shopping_pcx_hu&gclid=Cj0KCQiAv6yCBhCLARIsABqJTjaHB68sHxlQOFlw9ssWoiVR9818GTyY2rnuuiK_mNm5bveJ-Nw9788aApxnEALw_wcBBocsi a sok offér.
-
pilu85
őstag
válasz
King Unique #43502 üzenetére
Van univerzális mód ami minden géphez megfelel?
-
pilu85
őstag
válasz
King Unique #43505 üzenetére
És megy a Trim rajta?
A hds szerint megy. -
pilu85
őstag
válasz
King Unique #43502 üzenetére
Bocsi nekem itt konkrétabb, persze offolok. A Típus Orico 2520u3, ha számít.
Köszönöm.
-
pilu85
őstag
válasz
King Unique #43500 üzenetére
Nem titok. Egy 850pro, 3.0-ás külsőben. Örülök, hogy támogatja a w10 natívan ezt a sebességet.
Ugye a gpt-s alapbeállítás megfelelő? -
pilu85
őstag
Nagyon szépen köszi mindenkinek Hát megmartam volna magam fat32-őzget a fő meghajtómmal.
Graphics megoldásával azonnal sikerült, túl egyszerű volt, hogy segítség nélkül menjen. Szívtam a fogam, hogy ezért vettem egy kisebb ssd-t...erre nem működik win telepítési célra.
Másik kérdés...telepítéskor csak usb 2.0 sebességgel megy igaz?
-
pilu85
őstag
Hello.
Rufus nem enged külső Ssd-re bootolható lemezt készíteni, de bármely pendrive igen. Tudtok rá más progit, amivel menni fog? -
pilu85
őstag
Hello. A partíció eltolása dologgal kell még foglalkozni? Régebbi írásokba olvastam róla.
Köszi. -
pilu85
őstag
válasz
Graphics #43368 üzenetére
A 870 evo csak 23, https://m.emag.hu/samsung-870-evo-solid-state-drive-ssd-meghajto-2-5-500gb-sata-6gbps-mz-77e500b-eu/pd/DD34VDMBM/?cmpid=87179&gclid=Cj0KCQiAvvKBBhCXARIsACTePW-Qf19J1aSGatNrfUusNVyY-nnBQ8vIPuobd7FBzwrOpEruL9faDTIaAkrQEALw_wcB
Netan bénább mint a 860 evo, hogy olcsóbb?
-
pilu85
őstag
Hello. Egy amatőr kérdésem lenne, vagyis 2.
Kingston v400 megfelelő tv-re dugva nézni, tartós beruházás egy sdd erre?Másik kérdés: Torrent le/fel töltésre mennyire nyírja az ssdt?
Várom válaszaitok. Köszi. -
pilu85
őstag
hali. ide irányítottak. pm951 es samsung ssdről érdeklődnék tartósság szempontjábol. vki??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- GTA V
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest