-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
Bementetek, megnéztétek a filmet, majd szakítottatok?
Ez tök romantikus.A nyomorultakat meg ne sirasd, mert egy kalap kaksi ahhoz képest, ahogy be van állítva.
Viszlát: Pingvines film tényleg aranyos délutáni program, én is kedveltem. A pingvinek meg borzasztó aranyosak
monstre: Szerintem még sok is az ilyen hosszú sms...
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Na jó, akkor ebből szerintem mozi lesz. Eddig szinte csak jókat olvastam róla.
szerk:
A nyughatatlan @ RTL Klub nemsokára... Még nem láttam, de állítólag jó.
Közben Taken megy a Cool TV-n.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BITBOYS
addikt
Eddig valahogy mindig eljutunk.. részemről rendben van
Tibi: Ha jó filmről van szó, akkor egy kicsit én is háklis vagyok a körülöttem ülőkre
mod: Túltöltöttség 400%-os, igen, ezt akartam írni. Kész ez a Robert, nagyon jól áll neki ez a szerep, szerintem Ő is imádja eljátszani
Huma:
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Remélem nem gond, ha én szokásosan viselkedem. Végigpofázom a filmet, okoskodó megjegyzéseket teszek miközben zörgetem a csipszes zacskót és néha persze telefonálok is a nagyothalló haveromnak.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Dani82
senior tag
jó kis egyszer nézhető esti butaság volt, de nem jöttem rá miért kellet Rihanna ebbe a filmbe. Kedvelem egyébként, jó csaj van 1-2 száma is, ami elmegy, de hogy nincs elöttem a casting értkezelet, hogy "na srácok csináljunk valami ütős save the world scifit" " oké, legyen Rihanna az egyik főszereplő"
Szerintem a producer meg akarta húzni és ez volt a legegyszerűbb módja -
Dani82
senior tag
Spoiler
a bogyó evés az egyik leggagyibban megvalósított rész volt a könyvhöz képest. Nagyon szarul csinálták meg.
Spammer: Ha ez bejött (mondjuk nekem nem, meguntam fél óra után) érdemes megnézni a Carnage - az öldöklés istene asszem a magyar címe . Az is ilyen szobában játszódó beszélgetős, de elég jó volt
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Dwayne így nézett ki régen is, de Wahlberg durva, biztos nem parizeres zsemléket tolt. Csirke rizs+tápkieggel simán elérhető ha mást sem csinálsz 0-24 mint eszel-edzel-pihensz. De nem hiszem, hogy neked kéne magyaráznom
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
pohár
félisten
a börtönőr nekem is feltűnt, meg a csillagkapus csávó toyota jellel a homlokán
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zirowe
nagyúr
Spoiler
+ Dexter es Gossip Girl, mint a hid orzoje.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
pohár
félisten
mobilról írsogálsz a moziteremből? ejnye ejnye
nálam valószínűleg a 12:30-as lesz a nyerő befutó DebrecenbenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jazz
veterán
Még véletlenül sem személyeskedni akarok, csak kérdés: Ti ezeket a hősős filmeket hogy bírjátok még nézni? Vagy velem van a baj? Csudálatos pókember, meg zöld lámpa, atya ég. A Batman forevernél vagy sötét árny vagy mi-nél a rosszullét kerülgetett mikor egy képregény filmet komor, komoly, borzasztóan realista, depressziós, sötét, mély, egy valóságot kegyetlenül bemutató naturalisztukus filmként adták elő. Miért?? És közben rajta van a denevérfüles álarc.
Vannak egyáltalán mostanában értékes filmek a mozikban? Vagy kliséhalmaztól hemzsegő egyszer nézhető felejtős kólás pop-corn-os eccerű-ék filmek csak?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Mister_X
nagyúr
Én még nem tudom, hogy elmenjek-e, mert az idôpont mekem se a legalkalmasabb... Valamiért meg még nem akaródzanak kiírni a többi vetítés idôpontját...
Az új Batmennek mi lesz a címe?
A Palace Cinema és a Cinema City ugyan az? Esküszöm, hogy az utóbbi honlapján nétem meg a ma esti Jégkorszak 4 vetítésének az idôpontját (Mammut), de a helyszínen Palace Cinema volt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!