Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marky18
aktív tag
Mik most a jo felallasok? Le vagyok ragadva a 4-3-2-1-nel, de most mar lehet elvaltanek.
3-5-2, 4-2-4, 4-2-2-2, 3-4-3? Foleg direct passinget jatszok, balanced-al, mert szeretek kontrazni, de az oldalvaltasokat es a labdatartast se vetem meg. -
Marky18
aktív tag
Megtortent eletem legundoritobb csalasa. Csak szamokban:
golok: 2-3
lovesek: 25-7
xG: 12.4-2.8
passzok: 177-109Vegig egykapuztam, de ilyen anomaliakat meg nem lattam. Persze az ellenfelem 3x megy el, 2x a vedokon atbugol es megver…
-
Marky18
aktív tag
Naivan lecsereltem a gold Jesus Navast RTTK Mukielere, de 30 meccs utan ra kellett jojjek, hogy ez a nagydarab ficko nekem hasznalhatatlan. 10k felarert jott is RTTK Navas
Szerintem konnyu a WL kvali, bar most a sajat hulyesegem miatt kicsit szorultabb helyzetben vagyok. Nem is banom, hogy nem kell egesz hetvegen jatszani. -
Marky18
aktív tag
válasz
toxicjew #3486 üzenetére
Minden jatekban az kulonbozteti meg a jo jatekost a top jatekostol, hogy mire kepes akkor, amikor epp nem neki dolgoznak a korulmenyek. Ezzel nincs is bajom, de az, hogy hetente silent patchekkel gyakorlatilag 180 fokos fordulatot vesz a gameplay, az szerintem vallalhatatlan. A legutobbi valtoztatas ota peldaul annyira gyors lett a jatek, hogy a nemet es olasz ellenfeleket pont azzal lehet megfingatni, ha lassan jatszol, vagy random megallsz 1-2 masodpercre, mert az o jatekosai ossze-vissza fognak szaladgalni.
Nem lehetne visszakapni a launch elotti gameplayt? -
Marky18
aktív tag
Elso WL-em 50 pontos rank 3 lett. Korulbelul 3 meccs ment el a delayen, egyet pedig 3-0 felidorol elvesztettem. Momentum…
Talan rank 2 is meglett volna, ha kicsit tobb szerencsem van.
Esett egy Lozano, ami ment is eladasra. Oyarzabal IF viszont valami kegyetlen jonak tunik.
-
Marky18
aktív tag
Megcsinaltam a playoffot, de a finalst nem kezdtem el. A jovo hetvegi finalsre ezzel el tudok indulni, vagy holnaptol ujra a playoffot kell nyomnom?
Amugy a jo oreg delay megint szopat… -
Marky18
aktív tag
Olyan jatekosnak passzolj, aki szabadon van, ha muszaj olyannak passzolni akit fognak, akkor probalj ures terulet fele mozogni vele. A sulypontathelyezesek nagyon jol mukodnek, L1-el be lehet inditani jatekosokat, kihasznalni, hogy huzzak a vedoket magukkal.
Egyelore szerencsere focizni kell. -
Marky18
aktív tag
válasz
b.daniel #515 üzenetére
Mennyivel jobb a glitchelos cselezgetes spammelese
Toltam par meccset, nekem egyelore bejon. Kukas lapjaim vannak, IF David Garcia es Renan Lodi es Hector Herrera lett a 4 packbol a legertekelhetobb. Elkoltottem par ezret a marketen, hogy legyen egy alap teamem, aztan indulhat a climb…
Nem tudom megmerjem e venni az ultimatet, er e annyit az a par ezer pont…
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Marathon (2025)
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest