Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Old Skies teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
A mostani fix felhozatal nem érdekel. Itt meg megpróbáltam, hátha. Max örültem volna használható játékos jött volna (egy jobb LB/RB). Tudom, hogy fölösleges, de mire tartofassam a foddereket? A piac amugy is a béka segge alatt van, bármikor lehet olcsón foddert venni, ha kell. Vagy pörgetni a gold upgrade-eket.
Gabko07: Roy Keane? Az életben jó volt, itt meg nem érdemes már használni, max Man Utd fanoknak. Ez is szomorú ebben a játékban, hogy a legtöbb ikon használhatatlan lapot kap.
-
eM'82
addikt
85+-ból Laporte (86).
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #9017 üzenetére
pedig Mbappéval is megcsinálták. a játék meg megy tovább.
Mennyi lenne HL Kimpembe? 2-2,5Milla? Houpsz, azt hittem HL-ről van szó. Előzményt most olvastam.miro. = induló formációval sem megy a dolog? 4-5-1 (Messi+Hakimi jobb szélen 10-10-es chem akkor). "bent" (CAM-ek között) meg kb. azt csinálsz amit akarsz. Pár napja még volt egy Del Piero-d.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #8986 üzenetére
ja, én komolyan gondoltam
. Láttam, hogy jól lő, de tud darabos lenni, és nem Mbappé fürgeségű valaki. Cantona-t sem bírtam emiatt sokáig a csapatomban tavaly. Nem tudtam vele jól játszani. Meg-meglőtte a góljait, de nem éreztem gamechanger lapnak.
Makelele helyett miért nem használod Guendouzi-t? Linkek miatt?ROBREGGAE: a csapatok ratingje ne tévesszen meg. szart sem ér. Rare Gold Kounde+Kimpembe+Hakimi+F.Mendy ratingje eleve leviszi a számokat, valamint ha bronz játékosokat tart a kiskpadon, az tovább viszi lefelé az összratinget.
Emellett az ellenfél képességei és netje is beleszól a játékmenetbe. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #8917 üzenetére
nekem se megy. igaz nem is erőltetem idén.
én Acuna-ból akartam betárazni, de bezuhant 20k-t
szóval az bukta lett volna.tény, hogy Guendo francia és zöld link Mbappe-nak, meg eleve mindegyik ligába gond nélkül illeszthető. pozija is lehet CDM-től ST-ig. + mellette igazán jó lap lett. Nem is értettem, hogy ez hogy 100k, SS Renato meg 700k. Annyi nincs közöttük.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #8814 üzenetére
nekem is remegett az ujjam a buy now-n, de tegnap Live Friendly-ben Baby Cruyff lenyűgözött. Kár, hogy ilyen veszett drága (2,5M fölött...), így max. játék vége felé tudnám megvenni (főleg akkor, ha minden héten nyomnám a WL-t, meg SB-t, amit meg már nem fogok). Vagy menjen majd egy Icon lottó?... eh. megint Giggs lesz, vagy hasonló, akkor letörlöm a játékot
Most nézem, Ginolára is lenne cash.... hm. ő milyen?
-
eM'82
addikt
válasz
raven84 #8745 üzenetére
én nem. de most már megvárom, aztán hátha zuhan nagyobbat Mbappé ára (így jöhet ő is + Versus Kounde is).
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én Cozza SBC-je után megszabadultam Versus Kounde + Valverde-től is. Így tkpn akkor adtam el a nagyobb értékeket.
Egy Guendouzi-t vettem csak, akinek azóta csak nő az ára. ja, meg egy HL Acuna-t. Na, ő igen jó lap.Szóval túl sok coinom nincs lapokban.
-
eM'82
addikt
Cozza SBC (ha még ki lehet rakni), vagy Versus Kounde (a fire 300k, az oce az 375k PSen).
Hunreeth: jelen! Főleg LCAM poziban, illetve ST-ként párban J.Felix-szel. hát, azért van hogy csak nézek mit hagy ki, de a chip shotjai, meg a finesse shotjai rendben vannak, és számos alkalommal mentette meg a sejhajom.
Ha érkezik Mbappé, akkor is marad Vini csak akkor már fixen a szélen. -
eM'82
addikt
válasz
zsolti72837 #8650 üzenetére
Handicap mentes gameplayt 2022-re!🍾🥂
Vettem egy HL Acuna-t. Ez a lap bitang lesz. Már most is epic lehet CM poszton.
-
eM'82
addikt
Értékelhető eladható: TOTW Lukaku, B. Silva, Cavani
Untrade: Donnarumma, Salah, Handanovic, Headliner Shick (qrva jó lap... valahol, valakinek
)
Többi kuka. Rengeteg 83as lap lett quick sell, meg a végén pár 84es is. Ami 82 vagy alatta, az automatikusan quick sellként működött.
-
eM'82
addikt
válasz
thebigK #8612 üzenetére
20 pont is meg lett a 4 win mellé? Ha csak end play offot nyomtál 18-19 ponttal, akkor buktad a dolgot :(
|AP| + Woody: igen valóban keményebb most a rivals. Viszont én most maradok itt Div2ben (könnyebb is ezt teljesíteni jelenleg
). Elite sikerült legutóbb, annyi elég is volt abból.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #8608 üzenetére
tegnap én is behúztam a kvalit. 8 meccs kellett hozzá...
első kettő sima liba volt. Gáláztam. Aztán jött a 3. meccs amin első félidőben már 4-1re mentem!!! Mondom ez így király lesz, ha 4ből meglesz a kvali, aztán séta a hétre. Elhittem, hogy ez már zsebben.... 60. perc körül srác megállította, állított a taktikán, behozta Wildcard Aouar-t. És nemhogy feljött 4-4re (Mbappé + Aouar onnantól bármit lőtt, bárhonnan, gól volt), hanem miután kitámadtam/letámadtam még hármat szórt. 4-7nél úgy éreztem ez már tökmindegy lesz.
Ekkora leolvadásom még nem volt idén. 6 gólt kaptam zsinórban a 2. félidőben. Ok az utolsó kettő elkerülhető lett volna, ha nem full pressing van és kb 1az1ben vihette volna rá többször is, de akkor is.
Ez a gold Dembelé a jobboson nettó emberhátrány, de WL-mentes hetem lesz, szóval nem akartam fölöslegesen Mbappé-t venni.44 pakkal várom a mai napot. Kisfiam kérte, hogy gyűjtsek minél többet (1000-et szeretett volna, de mondtam, hogy apát akkor fél évig nem látod
, szóval végül a 40-50 közöttiben megállapodtunk). Minimum 3 rare lapos pakkok (sok untrade + trade). Tegnap felírtam őket, de akkor még 3xvalamennyi volt.
Untrade pakkok:
Premium Gold pack - /
Jumbo Prem. GP - /
Prem. Gold Players pack - /
Prime Gold Players pack - //
Jumbo Gold pack - /
Small Rare Gold players pack - /
Rare players pack - ///
Jumbo Rare Players pack - ////
Ultimate pack - /
Prime electrum players pack - /
Eladható:
Premium Gold pack - /
Prem. Gold Players pack - /
Small Rare Gold players pack - /
Premium electrum players pack - /
Rare electrum players pack - //
Prime mixed players pack - ///
Premium TOTW pack - /
Premium Gold jumbo - /
Small Prime gold players - /
Rare Gold pack - //
Rare player pack - //
Ultimate pack - / -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #8572 üzenetére
Még a Fifa 21es Messire mondta RTFM hogy rá kell lőni jobbal nyugodtan, mert eleve sokan arra számítanak, hogy Messi majd ballal fogja rálőni, de a 4es WF-tal úgyis bevágja a léc alá.
Pont így játszottam vele idén, nem helyezgettem, meg húztam át a a másik lábára, rálőttem, ha helyzetben volt. Alig hibázott. -
eM'82
addikt
Én is Barca drukker vagyok, de nem szeretek hendicappel játszani, ezért nincsenek Barcások a kezdőmben :(.
Idén max J.Alba, meg az a spec. Pique lehetett volna a kezdőm tagja (Coutinho meg annyira nem jó mint tavaly + Militaohoz jobban kell a fodder), ha csípném őket annyira, de nem így van sajnos.Nálam most ez a csapat, megnézem Kimpembe nélkül mit sikerül gurítani. (Ez a hét WL mentes lesz a részemről, ezért sem vettem senkit sem RW poziba).
-
eM'82
addikt
Diawara Numb.Up
10k-t ér kb. -
eM'82
addikt
Kissé átalakítva a csapatot (2db 7es chemmel) így nézne ki a csapat. Mbappéra sajnálom a zsét kissé... így vele kivárok.
Vagy van helyette meta alternatíva, aki ide be tudna férni? Messi elég jó volt, de még jobb kellenetoxicjew: NU Jota-t igen. Jót ment, de akkor még szűkös volt a büdzsé, így túladtam rajta.
-
eM'82
addikt
válasz
EA's hit #8412 üzenetére
Én Kimpembe mellé raktam ki, Kounde meg ment piacra.
Eddig tetszik amit látok tőle. Agilis, jól szerel.Versus Ice Varane is ment piacra. Mindkét Versus kis profittal végre, jött helyette Guendouzi új lapja. A "kis" bongyor teljesen jól teszi a dolgát negyed annyi coinért.
Lett pénz Mbappéra, de várok vele mert zuhnnak az árak ha jól látom.
WL - Rank 5 lett, utolsó 3 meccs leadva. Elégedett vagyok ezzel. 2 tizipárbajt is tudtam nyerni. Az volt a legfontosabb talán. Igaz, ha ügyesebb vagyok, akkor a 85. perctől elpasszolgathattam volna és nem hagyom kontrából gólt szerezni mindkét alkalommal az ellenfeleket.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #8303 üzenetére
Én az 5*skill (4*WF) miatt vettem ki. Kellett előre (legalábbis nekem, aki túl sok cselt nem képes betanulni
) J.Felix mellé.
A passzolása nem az igazi, és ziccereket is ront (ritkán, de ki nem...), de cselezni és futni lehet vele. Helyezkedesével nincs gond szvsz. Ott van ahol kell. Én vagyok max a vak.Csak sikerült beiktatnom a függőséget a karifa alá.
10ből 6 win. Arányaiban teljesen ok eddig. Igaz, tegnap elég nehéznek tűnt 1-2 meccs, sok volt a kiélezett párharc. Nagyon dominálós meccsem talán 2 volt.
Na de ,kezdtem már 8ból 1el is, szóval ez ahhoz képest előrelépés 🤣. -
eM'82
addikt
Boldog karit függő társaimnak!🌲☃️
WL-t kihagyom, mert nem lesz "nyitott időablak" játszani
-
eM'82
addikt
Én elkezden Aouar-t kirakni, mert van 6 duplicate untrade, legalább jó helyre megy. Egy Modricnak, de legfőképpen egy Neymarnak tudnék én is (visítva) örülni :).
Team2ben nem tudom kiket tehetnek, de vsz én se fogom kivárni. Lett 4 Jumbo Rare player pack-om. Valaki csak lesz benne Tadic-on, meg Acerbi-n kívül. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #8042 üzenetére
Ne már. "Tök buli."
Lehetne Mbappé 800k most már PS-en, kb annyim marad(t) Ice Valverde+Koundé megvétele után.
Aouar-t végül egyelőre nem rakom ki. Te nem rakod ki? Illene a csapatodba.
Várom a Cou SBC-t, ha lesz, plusz ott figyel a 25x83+-os pakk is. Lehet holnap ellövöm. -
eM'82
addikt
Nem tudom mi a fax van idén a piaccal. A magas értékű fodder jó befektetés volt eddig minden évben. De ez az év kb kiismerhetetlen
.
Verissimon nyertem 35k-t, de abból csak 1et vettem. Jobban kellene követnem a piacot, de megfogadtam hogy nem piacolok idén, aztán mégis. De csak részben. -
eM'82
addikt
Ott a party bag, de nem ismételhető. Én ma kiárulom a foddereimet. Tovább nem tartogatom.
-
eM'82
addikt
válasz
bodnar123 #7868 üzenetére
Full olasz csapattal volt. Szóval az első goljánál már megvolt a gól/gólpassz. A Galaxy Buds tokom nem tudta lereagálni a fantasztikus cseleket
Szóval jött rám mint a veszett kutya. Brazil sem volt a kezdőjében hogy legalább azokkal is haladjon. Büszkesége nem engedte hogy kilépjen. Már azon gondolkodtam hogy kilépek én inkább akkor. Volt rá példa -
eM'82
addikt
Kifarmoltam ezt a Messias gyereket.
Azt nem értem, hogy aki ellen vezetek 5-0-ra, majd 7-0ra, az a facért nem lép ki? Gyorsabban találhat verhető ellenfelet. Én is így csináltam.
Persze nekem is volt olyan hogy már a 6. meccsen léptem ki 0-1 után, és a 7.en azért sem. Legalább 2 gól kellett döntsön.
de ez a srác lerakott kontroller után elkezdett letámadni. Minek? 2 gólt tudott beszenvedni. Mindkettő serie a-s volt. Fura. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #7829 üzenetére
Ha csak ennyi a hátránya, akkor én továbbra se erőltetem, ha éppen esély lenne a jobbra. Úgyse ad jobb pakkot. Ha meg mégis bead egy SiF Mbappét mondjuk, akkor nagyduzzogba beteszem a kezdőbe
Jöhetne már a nyüves Party Bag SBC. Kiárusítás után erősödne a csapat. Vagy Mbappé, vagy Versus Valverde+Kounde+Correa hármas.
-
eM'82
addikt
Én Elite? Shit. 1 win kellene a reward upgrade-hez. Jó lesz.
Volt egy 4es win streak-em, aztán a checkpoint átlökdösött Div1ből. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #7763 üzenetére
25x82+-t tegnapelőtt nyitottam ki. Aguero, majd Chiellini, pár 85, de zömmel 83-82 játékos. 19 duplicate!!!
Egyik sem volt használható, max fodderek, muszáj volt Trent-et kirakni.Ha mindenkin túladok,.akkor lesz zsé Mbappéra.
Nándi: what? Lesz 5/5-ös Cou? Legutóbb baxó lap volt.
-
eM'82
addikt
Sikerült a Champs kvali, de nem enged be, mert elfogyott a kredit
. Marad az ikon swap. Olaszoknál mindenki kilépett az első gól után (én is). Kivétel 2 játékos... mindkettő magyar volt. Azalatt meglehetett volna nekik 2 győzelem is. Makacs egy nemzet a miénk.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #7590 üzenetére
Én a sima gold Oblakra gondoltam. Simán jó kapus. Kimpembe miatt van csak Donnarumma jelenleg.
Értem én ha beválik, nekem nem volt nagy kedvencem
-
eM'82
addikt
milestones-ban vannak a megszerezhető icon swap playerek. a hozzájuk kapcsolódó feltételeket (assziszt, gól, győzelem, csapat) pedig el tudod olvasni, ha megnyitod őket. Pl.: 6 győzelem SQuadBattles-ban Argentín csapattal. De ezt tudod kombinálni, ha ezüst mind, illetve ha 1st owned.
-
eM'82
addikt
Vasárnap után kedden 2. nekifutásra sem sikerült a kvali. Utsó meccsen ment el mindkettő. Úgy látszik ez a realitás. Így ez a hétvége kimarad. 1 lehetőséget még engedne a rendszer, de úgyis van más, valóban fontos dolog itthon.
Megfogadtam hogy idén nem kereskedek, aztán mégis. Minek? Mivel játékosokban áll a coin, így fejleszteni sem tudok. Csapatépítési fun így offos. El is ment a kedvem a játéktól picit.
Ha ebből a netxgen pickből jut egy Mbappé, akkor megpróbálom utoljára a kvalit, amúgy hagyom.
Woody: mutasd, ki sétált ki!?
Új hozzászólás Aktív témák
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest