Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Létezik, hogy ez a Fofana azért nincs még mindig a piacon, mert többet fog érni az 1,1 milliós mostani max áránál is?
-
Mrdevil
addikt
Ez a Ziyech nem tűnik rossznak, még az ára se horror.
-
Izéjose
tag
válasz
Woodslave #9245 üzenetére
Miért nem veszel valakit akinek a a valóságban is kedveled a játékát és élvezed vele a játékot ? Nem szabad foglalkozni a coinnal 😁😁😁 Add el Bappét ha jónak látod tudom hogy meta tudom hogy nagy cucc de én például ha a kezemet letörnék, akkor se venném meg mert a való életben nem szimpi. Ennek a játéknak arról kell szólnia hogy a kedvenceiddel játszol. ✌️✌️✌️✌️
Ótvar tud lenni a játék, tényleg katasztrófa de hogy még az is fejtörést okozzon hogy ki játszik a csapatomban na én azt a helyedben nem hagynám, én sokkal nyugodtabban kapok ki a gagyi fekir-kimpembe-bappe csapatoktól mert tudom hogy olyanokkal játszhatok akiket kedvelek a valódi foci világából 😁😁😁
Azok meg akik ezzel az undorító meta vonallal tolják az egész játékot igazándiból nemtudom mit tudnak úgy igazán élvezni a fifában .Én is most prime Vierire kuporgatom a pénzt mivel a tavalyi a moments lapjával brutálisan élveztem a játékot 🤟🤟🤟🤟
-
Woodslave
félisten
Mbappe meg mindenki helyen veszek egy baby Cruyffot akkor nyerek vagy tök mindegy?
Vagy xarjam le megint adjam el Mbappet nyomjam az untrade arcokkal készüljek totyra de miafaxnak. 3m coinbol lofaxt nem fogok tudni venni legfeljebb a pánikban régebbi lapokat...
-
mcwolf79
veterán
Jöhetne már egy speckó Dybala lap . Az asszonyt odaadnám érte (na jó , csak bérbe és csak házimunkára )
-
raven84
senior tag
20 pakkból visszakaptam 7-et, a legrosszabbakat. RIP.
-
Mrguba
őstag
-
Mrguba
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
_adaml21_ #9230 üzenetére
Nálam ritkán elő szokott fordulni ilyen beakadás, de az a szarabb gépem (PC-n játszok) hibája. Meg ilyenkor nem 1-2 másodpercre, hanem 5-10-20-ra fagy meg a dolog
De így a leírtak alapján ez tényleg inkább lehet kapcsolati hiba, mindenképpen kábelről próbáld, illetve a kábelt érdemes kicserélni próbaként.
-
Nandinagy
addikt
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt, kb. a FIFA 18 környékén letettem a FUT-ot. Pár napja azonban sikerült szert tennem a játékra (amivel az utóbbi években csak feszültséglevezetés jelleggel, haverokkal nyomtuk egymás ellen, vagy egyedül néhanapján a karrier módot). Mivel történetesen van Live előfizetésem is, gondoltam belenézek a FUT-ba is, a régi szép idők emlékére.
Tegnap éjszaka játszottam pár meccset, ott is fordult elő lag-os játékmenet (igaz, ott előzetesen is csak 2 csík volt a minőség), de ma játszottam 3-4 online meccset, és kivétel nélkül mindegyik szaggatott... Nem tudom, szakterminológiában hogy hívják a jelenséget, hogy megáll a játék, majd 1-2 mp-el később az addig eltelt idő "gyorsított menetben" lezajlik, ami alatt simán elveszítem a labdát, vagy rosszabb esetben gólt is kapok. Egy meccsen 7-8 ilyen beakadás simán előfordul.
Elméletileg nálam minden rendben, kellemes sávszélesség van, és semmi más nem foglalja azt; Mégis félve kérdezem, hogy esetleg lehet-e a hiba az én készülékemben? Mert néha az az érzésem, hogy csak nálam van ez a beakadás, mert jobb ellenfél azalatt az idő alatt szépen helyzetbe hozza magát.
Platform: Xbox Series
Ha viszont ez ilyen, akkor sok mindenről nem maradtam le az elmúlt években.
Ha jól emlékszem pont ezek miatt is hagytam a francba az egészet, nem ért annyit, hogy munkából hazaérve pont hogy a lazulás, szórakozás szerepet nem tudta betölteni a játék, helyette inkább idegeskedtem a hálózati problémák miatt. Ezért is repültem rá inkább a karrier módra, azt a havi pár órát inkább abban ba..ltáztam el
-
miro.
senior tag
Csak nalam nincs konkretan vedekezes meg kapus ezen a hetvegen?
A ket belso vedom ossze-vissza szaladgal,akkora lyukak vannak kozottuk hogy a csatarokat eselyem nincs levedekezni,ha esetleg parharcba kerulok fixen elvesztem,es a kapusom konkretan mintha egy 1 chemies bronz lenne.
Ki is vagtam Niakhatet,jott vissza helyere szepen a sima Varane,kante is repult mert szerintem vele tenyleg csak labdanelkul lehet lenni,helyere jott vissza savanier,illetve repult Messi is,mert aranyos ez hogy kaputol huszra veszelyes,de annyiszor hianyzik a sebessege,szoval jott a hekyere bl chiesa. Vele 2meccs 3 gol eddig.Es a vicc,hogy kb +80ba jottem ki azzal hogy eladtam ezt a harom jatekost,mint ahogy vettem oket..
-
Aguinaga
őstag
Tegnap draftban megkaptam base Luis Hernandezt. Nem tudom, melyiktek próbálta esetleg, de nekem durván bejött. Gyors, de olyan mint egy tank, meg jól is fejel. Lehet, hogy megvan FB Benzi utódja?
-
miro.
senior tag
Sracok volt mar olyan valakinek hogy beallitom 4222ben,hogy az egyik szelso(vini jr) maradjon fent vedekezesnel,erre a masik szelso(messi) vedekezesnel bemegy a ket belso kozeppalyas koze,es konkretan ott jatszik tamadasnal is.
A formaciot nem valtom,o neki basic van,abszolut nem bantom,de ha a balszelsomet fent hagyom,automatikusan beszalad es ott jatszik. -
elod22
senior tag
Van egy untrade Guendouzim, érdemes felforgatni miatta a csapatot? Jelenleg Uribe - Vázquez a 2 CDM, utóbbi csak 7-es chemen, mert Tecatito van RW-ben.
Ha átalakítom a csapatot, akkor Vazquez maradna a kezdőben. -
Mrguba
őstag
Gyerekek ezek a HL lakpok most akkor hogy es mennyit fejlodnek ha?
-
bodnar123
őstag
Untrade csapattal meglett a Rank V. Utolsó három meccset leadtam. A jutalom... Az új rendszer szerint most sokból nem adott semmit. If Aspas legalább érhet 30k-t ezenkívűl egy gold Parejo. Ennek az egésznek tényleg semmit értelme nincs. Vehetnék pár játékost 700K-ért de mit érnék vele... Rank IVből nem adna semmit, és többet buknék egy hét alatt, mint amit nyerek. -
dudu5130
őstag
A játék a bepasszbol egyből lőtt gólt is voley golnak veszi vagy csak a beivelesbol lőtt a voley?
-
|AP|
veterán
reggelre én is visszakaptam egy csomó pakkot.
Volt benne ultimate, jópár 50k-s, meg még egy csomó kisebb.
0, azaz nulla darab WO jött belőlük, de legalább jött vagy 30-40 untrade duplicate 82-83-as... no comment
Közben megérkezett Clauss, az RB poszt jó ideig pipa. Akkor leszek bajban ha jön egy FB Dani Alves, mert őt mindenképpen használnám és nagy meló lesz összelinkelni Messivel. Ha már az életben nem játszanak többet együtt, a játékban meg akarom csinálni -
gjoe
addikt
még egy glitch [link]
-
evitiguF
senior tag
válasz
Bohus84 #9206 üzenetére
Vezetékesen próbáljuk, sajnos a videót megcsinálva sincs változás.
Teljesen új windows telepítés, plusz hozzá értelemszeren teljesen új fifa 22 telepítés, steames verzió, így a steamről letöltve, majd a végén origint feltéve mellé, mert kéri, hogy indítsuk el azt is.
Belép, azt várná az ember, hogy ilyenkor minden alap beállításon van, de a controller valamiért mégis el van állítódva, az A gombnak megfelelő az a D-Padon van, ugyanígy a B gomb, és így tovább.
Más játék nem produkálja ezt az anomáliát.Kipróbáltuk azt is, hogy EA App-ban szedtük le a fifa 22-t, ott persze csak a 10 órás próba verziót, ott teljesen flottul működik a controller, úgy, ahogyan kellene.
A Steames verziónál vagy a steam, vagy az origin megkavarja.
Jó lenne, ha lenne rá valamilyen élhető megoldás, mert a refundból már kifutottunk a sok próbálkozás miatt... -
HdRew
őstag
válasz
PEZZY93 #9209 üzenetére
Tökéletesen megértelek. A 22-t én sem fogom már megvenni. P2W vagy luck.
Én nem tudom, mit kell csinálni egy jó pickért, most is a WL kvaliban 9 meccset nyertem a 10-ből, jött egy QS inform, a rare mega packből pedig Matip.
Felhalmozok annyi pakkot, amennyit tudok a szezon végéig, aztán 3 hétre búcsút intek a játéknak, utána megnézem, hogy mit adnak a pakkok, és meglátom, hogy folytatom-e.
-
EA's hit
őstag
10 winnel zártam a wl-t, lehetett volna jobb is meg rosszabb is. 9 meccs után 5 winnél jártam, akkort bíztam a 11-ben, aztán jött 5 vereség zsinórban, 14/5-nél pedig a 9 wint is totál esélytelennek láttam, hajszálra voltam tőle, hogy leadjam az összes maradék meccset
Ehelyett a következő 5-öt mindet nyertem, így 19/10-nél jött az utolsó meccs, ott viszont előnyről kikaptam (de legalább jobb is volt a gyerek), így maradt a 10.
Pickek: Pau Torres és Paulinho
50k-s: van Dijk (57k)
100k-s: valami fos board
Totw pack: Pau Torres, Moutinho, meg valami fos 81-esIsmét egy semmi szar reward
Egyébként nem tudom, ti hogy álltok a leadott meccsekkel, de nekem ez volt zsinórban az 5. hetem, amikor belekezdtem legalább a kvaliba, és nem adta le senki (én nem nyomom minden hétvégén). Volt először egy hét, amikor sikerült a kvali, de sem ott, sem a wl-ben nem adott le meccset senki. Utána 2 sikertelen kvali, nem adta le senki. Aztán múlt héten sikeres kvali+wl, nem adta le senki, és végül ugyanez most is, sem a kvalin, sem a wl-ben nem adta le senki.
Persze valahol ez lenne a természetes, és az előző 2 évben, amióta tolom a FUT-ot, szerintem soha senki nem adott le így konkrétan meccset, de az idei rész első heteihez képest azért ez kicsit fáj
Főleg hogy én gondolkodás nélkül leadom a megmaradt meccseimet, ha úgy van.
-
toxicjew
addikt
Na én is visszakaptam a packokat, 125/100/50/45/20k, nem is rossz. De mostmár megvárom a holnap esti mini releaset meg a rewardokat.
-
PEZZY93
tag
Mondom leülök már játszani 1-2 meccset, 1 hete be se kapcsoltam. 4 Rivals elitben, 2 francia 2 német ellenfél ellen kb 0 esélyem se volt. A játékosaimmal mikor megálltam tovább csúsztak stb.. komolyan ennék így mi értelme? Ez, hogy lehet egy esport jàték?
Hát kb a csávók már látják hogy gól, mikor én még védekeznék
Nálam így ennyi is volt, ez új rekord így is, mert a 19-20-at novemberbe már abba hagytam. Legjobb döntés az életembe meg az volt, hogy a 21-et meg sem vettem, én barom bíztam ebbe a mocskos cégben. 0 következmény nélkül csinálják ezt meg, szégyen.
jah és ezt még mindig nem értem, hogy miért folyamat francia és német ellenfeleket dobál, 20 meccsenként jön egy lengyel, vagy magyar. -
Bohus84
tag
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
lassan a falnak megyünk, egy kis segítségre lenne szükség...
Fifa 22 Steames verziót vette meg a haverom, és vett hozzá egy Xbox Series XSX kontrollert.
A játékot indítva a kontrolleren a gombok valamilyen oknál fogva át vannak módosítva.
Értsd A gomb megfelelője a D-Pad jobbra, B gomb megfelelője a D-Pad fel stb stb...
újraraktuk már a Win-t is, sime friss telepítéssel a Steamet, majd csak a Fifa 22-t, originbe belépünk, és így frissként is ugyanaz a helyzet.
Ötletünk nincs, hogy mi okozhatja ezt.
Valaki belefutott már ebbe a hibába itt esetleg?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest