Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz #96241664 #19230 üzenetére

Ez egy sima SB match volt. Az érdekük az, hogy így kerülik el a vizilabda meccseket. Nem tudják azt megcsinálni, vagy nem akarják, hogy a gép jól védekezzen és néha hibázzon, hanem azzal oldják meg, hogy szándékosan elcseszik a lehetőségeket. És mivel gyengébb fokozaton, az embered képes arra, hogy tovább fut, ezért talán kijelenthető, hogy szándékosan áll meg. Nem a védő lett gyorsabb, vagy ért oda, vagy szerelt. És ezért frusztráló az egész. Mert meglátod a jó helyzetet, meg is próbálod odaadni, de elcseszi. Viszont ez csak egy példa, mivel sb meccs volt ezért ki is lassítható. Viszont ezt egy online meccsen rengetegszer megélem, és az csak amit észreveszek. Persze az is érdekes, hogy most elkezdtem online seasonst 7. osztálytól és kb 14 meccset nyertem zsinórban simán. Persze gyenge szintű ellenfelek meg minden (bár én United drukkerként Uniteddel játszottam a PSG, City ellen), de ami más, hogy a buherálást max abban éreztem, hogy sorra védett a kapus és 14 gól helyett csak 7et lőttem kb meccsenként. Viszont, ha üresen állt a játékosom oda ment a labda, ha futott akkor nem állt meg.... Ezek viszont nem az ellenfelen múlnak. Mert ezek az én játékosaim. De persze hogy manipulál, a kis 7 éves gyereket is rá kell venni, hogy kérje meg a szüleit, hogy öljenek pénzt ebbe a ....-ba. Továbbra is mondom, én nem tudok róla, hogy a forráskódokat valaki tudná, (valamelyik cégnek egyszer kijutottak, de azt sem adták ki nyilvánosra ha jól emlékszem), hát még hogy azt értelmezzék... Amúgy ezek a csalások mindkét oldalon ott vannak. Az online meccseket egyszerű befolyásolni. Az AI-nak van 8 különböző szintje. Ha az egyik Beginnerre vált, a másik Ultimatere akkor sok esélyed nincs. Azért ha látni is akarsz, akkor látható, hogy nem mindig ugyanúgy viselkednek a játékosaid. Ha te ezt a véletlennek hiszed egy olyan cégnél, ami milliárdos profitot vág zsebre... Lelked rajta. Nekem a gondom nem az, hogy csal, hanem az hogy a te játékodat cseszi tönkre indokolatlan megmozdulásokkal. Szerintem így frusztrálóbb, mert azt hiteti el, hogy te nem csináltál valamit jól (ugye kedves Woody), miközben csak nem a te kezedbe van az irányítás.

Új hozzászólás Aktív témák