Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
2 hónapja nem játszottam, most léptem be a Mobilos app-ba, erre minden fifa 20 lett. A csapatom is eltűnt, csak a név maradt. Most ilyenkor mi van? -
törölt tag
Valaki tudja mi a banat lelte ezt a mar amugy is csovesbanat jatekot?
Olyan fos a jatekmenet, mintha mocsarban jatszananak. Fullos fitness, stamina, aztan elso felivo vegen mar doglott mindenki, mikozben alig sprinteltem.
Mar nem banom, hogy nem lemezen vettem, csak telepitokoddal lett bevaltva, ha lemezes lenne, mar apro darabokra tortem volna ezt a szart. -
törölt tag
Valaki PC-n egy meccs?
csimav93 vagyok Originen, de ne olyan, aki 15-0-ra ver, kezdő vagyok. -
törölt tag
Hali!
Nem letezik olyan oldal, ahol lehet csapatot generalni?
Beirom, hogy osszesen mennyi penzem van, milyen felalllas...stb.? -
törölt tag
Amúgy már vagy 5x kérdeztem, hogy melyik csíra gombbal lehet testtel lokni, de soha senki nem írt rá.
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi #37730 üzenetére
-
törölt tag
Rajottem kezdőként hogy érdemes fifazni.
Van 350 meccsem kb, 24 es szintű vagyok, de fogalmam nincs sokmindenrol. Nálam a szerelés az az automata kovetes, plusz odalepes néha. Magasan indítani? Testtel lokni? Fogalmam nincs hogy kell, nem is érdekel.
Offline dolgokat kár tolni, alig adnak valamit.
Division Rivalsban div 10es vagyok, 0 rating pont. Ha valami erősebb ellent kapok ikonokkal, 90 pluszos játékosokkal verek 3 öngólt és csumi.
Squad B. - ben meg profi szinten hozom a napi meccseket. Így vannak elég jó rewardok csütörtökön és hétfőn. -
törölt tag
Itt van a topikban HunSzabika11 alias SzabikaFc?
-
törölt tag
Mai fifa eredménye.
[kép] -
törölt tag
Ezeket a head coaches lapokat hogy tudom aktiválni?
Van egy plusz 15 % PAS, PHY, SHO.
Köszi -
törölt tag
Valaki nem került össze olyan playerrel rivalsban, aki öngóllal nyitotta a meccset, majd a kapusaval szaladgált össze vissza a pályán?
-
törölt tag
ST-nek ez a 81 és TOTS Taylor vagy sima gold 83 as Balotelli?
-
törölt tag
Nagyon fos lassú a játékmenet minden módban..
-
törölt tag
Valaki a védekezést, labdatartást érthetően el tudná magyarázni?
A védekezés nálam abból áll, hogy RT(sprint) plusz A(támadó követése), néha B(szerelés) ésX(becsuszas) ... De ezzel sokra nem megyek, úgy viszik az rajtam a a labdát, mint a huzat...
Illetve ha indítok valakit, utolér a védő, simán ellok és elveszi a labdát, hogy kell visszalokni, leutni vagy megtartani?Plusz szoktam látni olyan goloromoket, amik nálam sose jönnek elő. Ott csak A, B lehetőség van. Random golorom és Signature...
-
törölt tag
Itt milyen pakkokrol beszéltek?
Mármint ezek SBC pakkok? -
törölt tag
Ezt a The Correct Position sbc-t hogy kell megcsinálni?
Neten nézelődtem, hogy melyik 3 legolcsóbb játékos kell hozzá, de maximum 11 a chem és nem jön össze...Players from different Leagues: Exactly 3
Players from different Nations: Exactly 3
Min. Team Chemistry: 12
Number of Players in the Squad: 3
[link] -
törölt tag
53 jatek utan vegerert a fifa palyafutasom.
Ez egy undorito, okadek jatek ugy ahogy van. Csak szorakozasra vettem meg, ha haverok atugranak sorozni, akkor tudjunk egy kicsit jatszani. Fejlodni nem tudok, ennyire bena vagyok vagy nem tudom mi van, de profi szinten szarra ver akarmilyen csapat, division rivalsban meg orulok, ha labdahoz erek.
Reggel volt egy kis sikerelmeny, nyitottam egy Neuer-t, meg egy Gabriel Jesus-t, illetve par 78-84 kozotti jatekost.
Aztan gondoltam csinalom ezt a sqad builnding dolgot, csak hat messze a tv, nem latom mit kell csinalni pontosan. Y, quad bilder, oke, ha nem oke helyezem, cserelem oket, submit squad, amit engedi azt joccakat.
Erre valami swapban elcsereltem az ossze ertekes, normalis jatekosom 2 rara pack-ra, marhajo. Eddig -1 kontroller, mert par napja ugy basztam foldhoz, hogy darabokra tort + 2x voltak itt haverok, 2bol 2 alkalommal szar volt az origin vagy az EA serverek.
53 jatek utan egy 80-as ST Jovetic a legdragabb jatekos, 1200 coin, gg nekem, meg ennek a szutyoknak. Origin fiokot is torlom, ha valahogy lehet giftelni a game-t jelentkezzetek, ingye van, nekem marhara nem kell. -
törölt tag
Squad Battles miatt kaptam pakkokat, volt benne egy 90es Neuer.
Ahhoz képest, hogy eddig 82-es Martinez Józsi volt a legjobb játékosom nem is olyan rossz.. -
törölt tag
Belepett Origin
-
törölt tag
csimav93 névre valaki nem tud tradelni, giftelni pár neki nem kellő játékost? Nem tudom, hogy lehet e egyáltalán. Bronzos szutykokbol állok.
Vagy legalább friendbe vegyen fel valaki -
törölt tag
Darabokra törött a Fifa 19
-
törölt tag
Ez a division rivals mi a bánat amúgy!?!
Pár napja kezdtem el játszani, 82 es Ben Yedder a legerosebb játékosom, 68 as a club rating, division rivals 2 meccs, 2 vereség, 5-1 és 6-2. De mind olyan csapatok ellen, hogy club rating 92-95...
A labdát nem bírom 5 mpig tartani -
törölt tag
Már jooo
-
törölt tag
válasz
Csokipuding8 #31936 üzenetére
Nem lehet még mindig.
-
törölt tag
Hali!
Lenne pár kérdésem, illetve tanácsot is szeretnék kérni.
Anno rengeteget fifáztam, de azok még 07 körül voltak.
Kb. 2 hete vettem meg PC-re a 19-et, vettem egy bluetooth-os konzolt és rengeteg dolog van, amit nem értek.
- Kezdőként milyen módban érdemes játszani, fejlődni, gyakorolni?
- Elkezdtem ezt a FUT dolgot, 4 single player season-t lenyomtam, itt random dobálja az ellenfeleket, hol amatőr, hol félprofi, hol profi szinten. Miért van az, hogy veszek fittnes, contact dolgokat és marha hamar fáradnak a játékosok mégis? 6 perces félidők vannak beállítva, de ha 30-35 játékbeli percet végigfutok, akkor a csávónak annyi... + azt sem értem hogy vannak a contact dolgok. Van ilyen +28 -as meg nem tudom milyen...
- Volt pár nagyon jó játékosom, de azok azóta eltűntek, csak pár meccs erejéig, azokkal mi lett?
- Titeket hogy talállak meg a játékban? (Origin: csimavsf@gmail.com , ennyit tudok, nekem ez még nagyon új.)
- Van mód valahogy arra, hogy PC-sként PS4-es emberrel játsszak? Öcsémnek PS4-en van meg a fifa.
- Illetve kérnék kezdőknek pár jó, hasznos tanácsot a játékkal kapcsolatban. -
törölt tag
Sziasztok!
FiFa 19-et szeretném megvenni PS4-re.
Tudtok valami jól bevált boltot? Lehet felőlem digitális is, nem fontos a dobozos változat, csak olcsó legyen. -
törölt tag
Hali.
PS4-re van magyar kommentátoros, menüs FiFa 19 vagy csak más nyelvekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest