Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Garsza #11297 üzenetére
Socrates, baby Cruyff, Hierro.
Amúgy ilyen mélyponton még nem voltam az idei FIFA-ban és nagyon bosszantó, mert olyanoktól is kikapok, akiket nemrég még simán vertem volna. Kb. 2 hete még direkt veszítettem 2-3 meccset, mert elértem az 1900 SP-ot és nem szerettem volna a DIV3-ba kerülni. Most ott tartok, hogy a DIV 5-ben vagyok 1443 skill ponttal. Biztos azóta elfelejtettem játszani. Vagy csak nekem is Mertenst meg Payetet kellene a KP-ra beraknom, mert ugye ilyenek vertek meg.
A csapatom teljesen jó, nem hiszem, hogy azzal van a gond. Fredet szeretném majd lecserélni, mert nem tetszik, hogy az ellenfél szögleteinél a rövid saroknál egy 169 centis ember áll. -
chelseafan94
tag
válasz
Fifaisshit #11296 üzenetére
Köszi, én is várok legalább 80-100k esést, el is adtam most 320-ért, pár napig tudom nélkülözni.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94 #11293 üzenetére
Kiket néztél? 87 DP semmit nem ment le.
89Nedved szint úgy.Egyébkét szerintem Mbappe sima lapja nem éri meg a fél millát. Nálam eléggé eltűnt. El is adtam.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
chelseafan94 #11294 üzenetére
190 korul lesz
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #11288 üzenetére
Dehogy er meg ennyit az a lap
Nem jobb mint a sima goldKar vitatkozni amúgy aki most nagyot akar szakítani az már hónapokkal ezelőtt bevásárolt fillérekért
Mondjuk én ma reggel is vettem pár 83as lapot 1000-1500kozott és akadnak megLesz áresés a jobb lapoknal biztos de nem lesz jobban lent mint hét elején de legyen igazatok
-
chelseafan94
tag
Auba SBC után mekkora áresést vártok a sima lapjától?
-
ferni
őstag
Amúgy League SBCket most érdemes csinálni, ami jó pakkokat ad, igaz most a Romát csináltam meg 11-12k zsetonból és a 45k pakk megint kuka volt és buktam rajta, de sebaj
-
törölt tag
válasz
Yodamest #11283 üzenetére
"megnézhetitek a témában bármelyik yutubos fifást is, ők mondták hogy kb 30% esést várnak és hogy mindent eladnak, majd pénteken visszaveszik"
Pont emiatt vannak fenntartásaim, hogy miattuk mindenki ezt csinálja majd és ezért lehet az ellenkezője fog majd történni, mint amit várnak. Tavaly legalábbis emiatt mentek fel ilyenkor főleg a ritkább, drága lapok, mert azokból nincs akkora kínálat BF-kor sem, hogy lépést tudjon tartani ennyi vevővel.
Amúgy akárhogy nézem, tegnap óta lent van minden a pakkokban lévő lapok közül.
-
feelurself
aktív tag
Udv
Sajnos csak par napja kezdtem el a 19-et, mert kulfoldpn voltam..
A 18 utan eszmeletlenul lassan fordulnak es botranyosan veszik at a labdat.. mondjuk 82es a team.
Viszont div 5-6ban is mar 85os teamek jonnek.. -
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest #11283 üzenetére
Te már belekevertél ebbe mindent. A 90+os NIF lapok szépen esni fognak fokozatosan, ez elkerülhetetlen. Közben az a pár tízezres ingadozás nem tétel egy ilyen lapnál.
De amiről mi beszélünk azok az sbc-kbe való lapok, amiknek az áruk most van lent.
83-87 közötti lapok, és ezekkel lehet keresni, nem KDB-vel meg Neymarral.(#11287) akooos 200k alatt sosem volt az ára
az a +100ezer megér annyit hogy megcsinálja a 89es lapot.
-
marcess
senior tag
válasz
Gyuree91 #11284 üzenetére
Én 2 napja csináltam meg, 300kért vettem kereken Aubát hozzá. Szerintem megérte, de nekem kb 350-be megállt az ára, amiből 300 ő maga volt, a packok nem adtak semmit 10k fölött. Még azt hozzátehetjük, hogy 89-es és a következő if-ja 88-as lesz és csak az azutáni fogja beérni rating szerint.
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94 #11282 üzenetére
Össze sem lehet hasonlítani őket. Sokkal jobb szerintem.
-
Gyuree91
tag
Udv Holgyek, Urak! Elso hsz-em itt. Szerintetek, hogy most 300k alatt megvasarolhato Auba gold lapja, erdemes megvenni, es megcsinalni az SBC-jet last minute-ben?
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi #11279 üzenetére
Na jóvan én csak jót akartam nektek, nem én vagyok ennek a szószólója, megnézhetitek a témában bármelyik yutubos fifást is, ők mondták hogy kb 30% esést várnak és hogy mindent eladnak, majd pénteken visszaveszik true story. Van is benne logika én hiszek ebben és így fogok tenni, ha nem jön be így jártam. De miért ne jönne be?
A másik, hogy most csak mondtam valamit nyilván Neymar egy 92-es lap, kár azon lovagolni, hogy ő jó eséllyel keveset fog veszíteni az árából. Viszont az ilyen Varane, Casemiro,Lukaku, Modric, akármilyen 90 alatti lapok ára bizony szerintem is 30%-ot biztos zuhanni fog.
kdavid94 akkor már inkább tegnap kellett volna mert tegnap lejjebb voltak az árak, szóval ma mindenképp rossz döntés bevásárolni, az hogy mostanság vannak leglejjebb az árak meg semmit nem jelent, mert fokozatosan csökkennek az árak az idő haladtával, szóval pl. 2 hét múlva újabb rekord lesz, mert még lejjebb lesznek
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest #11276 üzenetére
Befektetés szempontjából most vannak lent az árak. Az 20 darab drága NIF lap drágult, azokat nyilván nem érdemes most megvenni, de itt 15-20ezrekről beszélünk egy 600ezres lapnál.
De ez is lutri, mert jelenleg mindenkinek sok pénze van szerintem elképzelhető hogy karácsonyig ezek felfelé mennek még. -
toxicjew
addikt
válasz
etaclan1984 #11274 üzenetére
Reggeltől estig?
Bakker melóból nem tudok felmenni a webappba... akkor egy csomóról lemaradok.
-
Kristof_94
nagyúr
A TOTW sbc valami ilyesmi kell legyen idén is: Nem eladhatóhoz 83-as csapat, eladhatóhoz 84-es csapat 1 inform.
Utóbbi nagyon drága. Ha a kapusokat nem nézzük akkor simán van egy 84-es 4500 zseton plusz egy IF. 60-70k összesen... -
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984 #11274 üzenetére
nem néztem rossz oldalt meg dátumot, ma igencsak FENT vannak az árak, nézd meg jobban
Mindenki tök drága, Neymar 616K? Volt ő már 590 is, De Bruyne 370K? Én 350-ért vettem buy now-ba még 1 hete.
Most a lehető LEGROSSZABB ötlet bevásárolni.... most kell eladni és holnap bevásárolni. De ha nekem nem hiszel, holnap ugyanekkor nézd meg Neymar árát, biztos vagyok benne nem 616K lesz, hanem 580-590 körül.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest #11272 üzenetére
Azért nehogy azt hidd hogy az EA itt hagy téged BF-kor sbck nélkül
Tavaly 24 órán át jöttek az 1-2 órás flash sbc-k, repeatable totw sbc-k. Előtte való nap jött ki egy ütős ikon csomag. Plusz itt van egy lehetséges POTY kinai ligás sbc is
Szerintem akinek van pénze most vásároljon be.
Egyébként ma lent vannak az árak nem fent. Rossz oldalt vagy dátumot néztél -
Kristof_94
nagyúr
Player pick: Kolarov és a római kapus.
Packok: 2x Sokratis és egy Martial...
Egy nyomorult walkout nem volt 9 csomagból. -
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit #11271 üzenetére
én is pont ezt vártam, ma vannak fent az árak ma kell eladni mindenkit és holnap ha jönnek a villám akciók akkor lesz rengeteg játékos és hatalmas árzuhanások, szóval eddig terv szerint halad minden
hidd el a több millió játékos közül a legtöbb casual és tökre nem figyelik hogy holnap black friday van, ők ugyan úgy ma bevásárolnak a WL-re készülve
-
thebigK
addikt
válasz
Fifaisshit #11269 üzenetére
Persze mert no promo packok es holnap wl. Ha lesznek promo packok, akar nagyobb mennyiseg holnap, erdemes lesz bevasarolni.
-
Fifaisshit
őstag
Akkor megvolt a BF előtti crash kijelentem
Ma már 20-30al drágábbak az általam multhet csutortok ota figyelt Sima arany lapok .
Walker,EriksenKedden voltak a legolcsóbbak .
Aki kivárt az szerintem lemaradt
-
akooos
veterán
válasz
chelseafan94 #11267 üzenetére
WF miatt Mahrez.
-
chelseafan94
tag
4-2-2-2 felállásban sima Salaht vagy 87-es Mahrezt választanátok jobboldali CAM-ba?
-
Garsza
veterán
Mindenki jobbnál jobb lapokat kap, csak nekem nem ad semmit.
-
törölt tag
Sziasztok!
WL-ben kötelező lejátszani mind a 30 mérkőzést ahhoz, hogy megkapjam a rewardot? -
slengi
csendes tag
válasz
Yodamest #11257 üzenetére
Jo ötlet köszi. De Fekir nalam csak a Chemistry miatt lenne es csak 3* WF van. Mbappe es Neymar beepitese lenne a fö. Tul jok most jelenleg ahhoz hogy kihagyjam öket a csapatbol. Eredetileg Del Piero lapjat akartam de nelküle sajnos jelenleg sokkal masszivabb csapatot tudok összerakni. Majd egyszer Fekir helyett talan megerkezik.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984 #11258 üzenetére
nem a dátumra jó!
ugyanúgy rangsorolva vannak posztok alapján az emberek... -
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi #11254 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy idén akkor az olasznak kellett volna jönnie utolsónak mivel a 17-ben elsőnek jött, 18ban pedig másodiknak. Idén mégis vele kezdtek.
Egyébként szerintem PL, utána bundás és utolsónak spanyol fog jönni. -
slengi
csendes tag
Egy uj csapatot epitek ami jelenleg igy nezne ki:
1,8millio lenne a keret ra. Hatvedsor maradna mindenkeppen( Bonucci es Skriniar untradable, Cancelo pedig szerintem fog egy TOTS lapot kapni majd ha birom addig a jatekot
) es Radja. IG 4-2-3-1 lenne.
Valakinek esetleg valami jobb ötlet? Elöre is köszi mindenkinek.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
evibly #11252 üzenetére
itt pedig a tegnap említett oldal, csak telón nem volt egyszerű...
-
evibly
senior tag
válasz
etaclan1984 #11248 üzenetére
Bundást átdobod nekem PM-ben? Köszi!
-
akooos
veterán
válasz
etaclan1984 #11248 üzenetére
Nekem jöhet akár privátban akár itt
-
ShreDDeD
csendes tag
89 Campbell van nekem, 97 meccs van benne fizikája bromi jó, fejelesben nincs párja és meg gyors is, csak figyelni kell vele mert könnyen aláver a 16os belül bárkinek
-
Meghivott
addikt
Piros Van Dijk és eladhatatlan Varane után már muszáj vagyok összehozni őket egy háromvédős felállásban. Ez a többiek miatt csak egy ikon CB-vel lehetséges. Itt jön a kérdés, melyik ikon védő jó és éri meg? Ha lenne egy baby ikon sbc, akkor azt Ferdinandba be tudnám tenni, de ha nem lesz? Aki már próbált ikon védőket, kit ajánl? Köszi
-
hulkobb
tag
Srácok szerintetek a 4-2-2-2-es felállás mennyire használható?
-
ShreDDeD
csendes tag
Varane, Van Dijk egyértelmű
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi #11238 üzenetére
Holnapra tartsatok meg őket
-
p0ty
aktív tag
Varane + Van Dijk vagy Ramos + Van Dijk? melyik duó jobb?
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #11238 üzenetére
akit nyitott a srác, Jedvaj, 15k.
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #11233 üzenetére
a német if lapok mennek jó áron, a bundes if ek közül csak az aki német nemzetiségű a Sancho sbc miatt.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LedyGyuszi #11235 üzenetére
Na akkor veled is trollkodik az ea...
Amúgy nem adom el egyiket sem, mert várom végre azt a totw sbc-t...
A Sala-Sane-Virgil hármas közül jöhetne valamelyik...😆
-
ferni
őstag
válasz
LedyGyuszi #11233 üzenetére
Baszki, jó hogy írtad, volt a klubban egy IF Finnbogasson már TOTW 1 óta...
Teljesen el is felejtettem, discard helyett 30k, nem mindegy
Köszi.
-
Garsza
veterán
válasz
Zimmi91 #11228 üzenetére
Jah én is elhittem mikor brazil LW jött, és nálam is Cutinho.
Más:
Próbáltam Mbappet, de nekem nem igazán jön be, 4231 ben volt szélső CAM de nekem nem adta vele. Jó jó de nem az igazi. Zola Nedved Delpiero 3 mellett eltűnik. Viszont Salah nagyon bejön nekem abban a poziban. Van egy utradable Salah -am. Valahogy jobban meg lehet találni jobb a helyeszkedése, sokkal gyakrabban kerül lövő helyzetbe, és a Finese halálos. Csak az a fránya 3* gyengébbik láb. -
Yodamest
veterán
Van Dijkot mindenki kinyitotta úgy látszik, legjobb CB a játékban amúgy.
-
p0ty
aktív tag
hát azt kell hogy mondjam elégedett vagyok úgy érzem
Pp: Van dijk (itt azért felordítottam) viszont a másik 2ben 81 valamint 82 a legnagyobb Rusnák és Orbán
100k pack. Kamara if + Thiago Silva (Neymart szeretnék venni és mikor megláttam 86+ valamint brazil kicsit elhittem)
TOTW pack. Valencia Rashica Waston
plusz a 70k coin olyan 210 körül jön ki mert PCMás. akinek meg vna a Van dijk if kártya mennyire érzi jónak? mert ellenem mindig erős csak most így pirosban hogy megvan úgy érzem be kellene építeni
valaki írna róla pár sort meg hogy milyen chemet használ rá?
előre is köszi -
thebigK
addikt
Bacsuhaji meg Forrest. Packokat meg majd teso nyitja. Mehh. Ramentem dr untreadable packokra, mert fogytan az sbcjatekos alapanyag. Meglatjuk
-
akooos
veterán
válasz
Garsza #11221 üzenetére
Jogos, akkor marad az OTW és a piros megy majd a levesbe.
(#11223) dvtkfan:
Én eddig is használtam az OTW lapját, ezután is fogom, kedvelem azt a lapot.Nekem egyébként a div rivals és WL rewardokból 3x jött IF Olsen a Roma kapujából
Sokra megyek vele, bár hátha egy tradeable sbc-be kell majd IF lap.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
akooos #11219 üzenetére
Hacsak nem kell a zseton vagy szimplán nem használod az otw lapját, szerintem ne add el...pont ő az a játékos, aki fog még kapni upgrade-t, ami után még többet érhet...tegnap este kipróbáltam az up után ( az otw van meg nekem ), na most már iszonyat jó kis lap lett...csere ként jött 3x és mind a 3x 4 gólt lőttem vele...
Amúgy kurva nagy troll az ea...nyitom a player pick-et annak a reményében, hátha dob legalább egy pl játékost a 8ból...hát persze hogy nem...bedobja őt a legjobbnak...mondom fasza...na nyitom a pakkokat, erre ismét kit dob ki...hát persze hogy őt...még ezen felül 2x...vagyis összesen 4x nyitottam egy if-et, amivel kitörölhetem a seggemet a 10 pakkból...
Amúgy Ederson legalább kisétált, igy nem maradtam walkout nélkül... -
marcess
senior tag
Én megkaptam piros Orbánt mint ahogy azt tegnap vizionáltam
Panaszra nincs okom nekem nem kell gondolkodnom, hogy kit adjak el. 3 hete ugyanaz a reward, 3 50ks pack, 4 mega hetente és nem jönnek a kisétálók. Ezek nem Mega packok hanem meg a packok
-
akooos
veterán
Player Pickben bedobta Mahrezt az OTW mellé. Szerintetek adjam el az OTW-t, vagy tegyem be a pirosat egy SBC-be?
-
Yodamest
veterán
Ránéztem már erre a Mahrezre, hát igen deadeye lappal lényegében perfekt játékos, az a 220K nem pénz érte, ráadásul befog ő még csúszni 200K alá is. Csak nehogy aztán Anderson effektus legyen belőle, mert statok alapján az is hibátlannak tűnt de az elmondások másról tanúskodnak
Darabokra én nem a színre hajtok, azért érdekel ennyire a Kolarov, mert baromi erős lap lett. Ne csak a deffet nézd, hanem úgy mindent. 88 reactions, 92 composure, 94 shot power, 86 lons shots, szóval így mindenben jó. Sebessége is abszolút jó CDM-nek, 187 magas, így a 82 str is többnek érződik, nem ugyanaz a 82 str mint mondjuk ami Fekirnek van... egy alacsony játékosnál kevesebbnek érződik, magasnál többnek.
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Offoljátok már ezt a témát plz?
Minek ez ide?
Köszi.
-
Lmh
őstag
ez az új bitcoin? akkor erről is lemaradok
-
Kristof_94
nagyúr
Nem is tudom melyik 2 játékosnak örülnék ebből a TOTW-ból. Így is elég kacifántosan van összerakva a csapat, de ha mondanom kellene kettőt akkor: Van Dijk és talán Salah, ő az utóbbi akire esetleg lecserélném POTM Lucas-t.
De egy Van Dijknak tényleg nagyon örülnék, eszméletlenül fest az a lap. Amúgy a SIF - IF között nincs számottevő különbség, jól látom? -
thebigK
addikt
Egesz jol ment ma a DR, ment a csapattol Firmino, Neuer, Boateng, mert hatha olcsobban vissza lehet oket majd venni, helyettuk jott Toprak (nem szar), Fred es Fahrmann vissza. Mintha jobban ment volna, vagy csak gyengebb ellenfeleket kaptam nemtudom, de ismet div3.
-
akooos
veterán
Kicsit off, de foci: a Real Murcia elad 147 millió részvényt BÁRKINEK, hogy javítsanak a pénzügyi helyzetükön.
20 darab részvény kijön egy ezresből, vettem is 20-at, hátha egyszer felmegy az ára az egekbe
-
Szigma70
addikt
Hogy a faxba lehet egy Mahreznek így feltolni a staminát?
Jahhh, az új peccs után is bírnia kell totál pressben CM ként az egész meccset
Értem én
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest