Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
igen, kellene 1-2 jó angol csapat...kíváncsi vagyok a MU összeérik-e ezzel a sok igazolással...
sztem a Chelsea idén jól fog funkcionálni, talán az Arsenal is beérhet a legjobb8ba...olaszok közül egyedül a Juvét érzem egyenlőre erre alkalmasnak...németeknél pedig ha a Leverkusen-Wolfsburg duót nem kapják szét+tudnak egy picit erősíteni, akkor meglepésre képesek lesznek, sőt sztem Tuchel új lendületet tud majd adni a Dortmundnak...
München pedig ha tudna igazolni egy jó szűrőt/középső kp-t (pl.Gündogant) és egy szélső/csatárként (Griezmann, Laca - esély rájuk mondjuk elég kevés) is bevethető klasszist + Lahmot továbbra kp-n való erőltetés esetén egy jobb bekket, akkor idén is főesélyes lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest