Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
válasz atillaahun #499 üzenetére
Chromon tökéletes
-
SG3rg0
őstag
válasz atillaahun #497 üzenetére
Rakd fel és meglátod!
-
SG3rg0
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Ahogy nézem a picassa limites (felbontás, és videó-hossz maximalizált az 1 giga free tárhely)...
Idáig mindenkinek Köszönöm!
Csak a dropbox tudja növelni az ingyenes tárhelyemet?
(a csak-box lehet, hogy kiesik, mert van 100megánál nagyobb videóm is. bár lehet, hogy szerzek egy Xperia mobilt, kölcsönnel működhetne?)
Dropbox:
Van mód hogy növeljem a tárhelyem Mennyi lehet a max tárhelyem részeken kívüli módok/infók (tárhelynövelésre, vagy maximum kitolására) vannak?
Jól látom, hogy 2 féle feltöltési mód van?(sky drive-nál is láttam valami ilyesmit...,és ott elolvastam, ugyanolyan?És még pár: milyen azonosítóket kérnek a progik/acc-ok? nem szeretnék úgy járni mint a firefoxal (mostanában, topik)
Milyen lehetőségekkel kell számítani egy esetleges w-reinstallkor?
Köszönöm szépen a válaszokat!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Melack
veterán
Én ha jól néztem, 4 Gb-nyit kaptam :S Akkor vmit elnéztem. A lényeg, hogy elég könnyen összejött a 10 Gb.
(#489) ledgeri: nem annyi a max, csak én ennyit szedtem össze. Van akinek 20-25 Gbnyi van. De ha megveszed, akkor lehet több is.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
ledgeri
nagyúr
Ühhh! így csak 10-ig mehetek? (és ez is csak úgy, hogy akár részletekben felment 5, és egyenlő részletekben kapok még 5-öt?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Melack
veterán
Ha bekapcsolod az automatikus feltöltést, akkor a feltöltött adatok után kapsz plusz tárhelyet. Azaz 500 Mb fotó után 500 Mb plusz. A fotókat nem kell fent hagyni, azt törölheted. Ez csak automatikus feltöltéssel megy. Magyarán 4 Gbnyi DVDs adat feltöltése után 4 Gb plusz tárhelyet kapsz. Meg vannak különböző feladatok, dolgok, amikért plusz tárhelyet kapsz - kb 2-3 Gb, az is jól jön. Így gyorsan megvan a 10 GB
-
ledgeri
nagyúr
Bár ha elég fotót töltesz fel oda, akkor minden gond nélkül összejön 10 Gb ezt úgy érted, hogy a fotóért kapok tárhelyet, vagy hogy hamar betelik a 10GB ....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Melack
veterán
Igen, arra. Bár ha elég fotót töltesz fel oda, akkor minden gond nélkül összejön 10 Gb - meg ha vmelyikünk linkjéről regelsz, akkor eleve 2,5Gbról indulsz.
Nekem a bajom az vele, hogy nagyon be akar épülni a Windowsba - ez mondjuk alapvető, de engem zavar, meg a DropBox automatikus fotó feltöltése is nagyon hiányozna a mobilról. Leginkább ennyi - mindenkinek más jön be.
-
ledgeri
nagyúr
sikerül elég helyet szerezned az ismerős hívogatós dologra gondolsz?
Mi problémád volt a SkyDrive-val?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Melack
veterán
Helló!
Ha sikerül elég helyet szerezned, akkor szerintem Dropbox a videóknak - a fényképeket meg Google Picasa (amennyiben van mondjuk GMailed). Én ezeket használom, de van mellette SkyDrive is, de az nekem kevésbé vált be - egyéni vélemény.
M
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Melyik solgáltatást ajánlanátok kb 20 giga anyag megnyugtató tárolására? (Képek, és pár videó...)
(hdd topikból a pendrive-ba, onnan ide irányítottak... )// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Mela Kehes
addikt
válasz atillaahun #481 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Este fel is rakom lesz ami lesz.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
atillaahun
veterán
válasz Mela Kehes #480 üzenetére
Miért nem lehet benne állítani, hogy mely mappákat szinkronizálja?
Anélkül nem lenne sok értelme. -
SG3rg0
őstag
válasz Mela Kehes #478 üzenetére
Próbáltál vele szinkronizáltatni oda vissza nagyobb állományt?
-
Mela Kehes
addikt
A box.com-ot nézegettem és találtam benne olyat, hogy Box Sync. Készít egy mappát a desktopra és azzal szinkronizál. Hasonlónak tűnik, mint a dropboxnál. Megjött végre a várva várt kliens hozzá? Valaki megerősítene ebben, mielőtt elkezdem a 35 gb anyagomat szinkronizálni?
-
adam3
aktív tag
Van 5 meghívóm a magyar fejelsztésű cubby-ra. Ha valaki szeretné kipróbálni dobja el mail címét privátban...
Kis ismertető:
http://index.hu/tech/2012/04/18/online_tarhellyel_bovit_a_magyar_logmein/ -
olivera88
veterán
válasz alba-regia #454 üzenetére
Megnéztem a kolléga gépén a beállításokat, és nincs is ott az megosztott mappa. Mi lehet a baj?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
SG3rg0
őstag
Another layer of security for your Dropbox account.
[link] -
TRob1
veterán
-
SG3rg0
őstag
válasz Mela Kehes #471 üzenetére
Ne foglalkozz többet vele.
-
TRob1
veterán
-
Mela Kehes
addikt
Ezt találtam box kliensnek. Most telepítem, kíváncsi vagyok mi lesz.
-
-
SG3rg0
őstag
válasz Mela Kehes #460 üzenetére
A BOX semmire nem való, ha nem fizetsz elő.
-
BossBoss
őstag
válasz Mela Kehes #462 üzenetére
Persze, szíved joga azt használni.
Más:
Múltkor már valaki kérdezte, de most én is felteszem. Lehetséges , hogy egy mappát adok meg mondjuk a dropbox és skydrivenak?
-
BossBoss
őstag
válasz Mela Kehes #460 üzenetére
A boxot én nem ajánlom. Akkor már a skydrive, dropbox, googledrive. A box tényleg csak fizetés ellenében válik használhatóvá.
-
Goatman
aktív tag
Nekem is úgy tűnt hogy az lesz a nyerő, de mióta elég sok ilyen szolgáltatás lett, nehézkes lett kiigazodni. Skydrive elég olcsónak tűnik (25 dollár évente a 7+50Gb), az csak az értelmes Android kliens hiánya miatt kevésbé ajánlott?
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Családi képek és zenegyűjtemény (kb. 50Gb) többedleges tárolására keresek felhőszolgáltatást. Fontos lenne a tűrhető le és feltöltési sebesség, illetve a fájlok azonnali megnyithatósága és lejátszása PC-n és Androidon (tehát korrekt kliensprogival is rendelkezzen a service). Ha valaki használ így ingyenes, vagy normális éves díjú fizetős szolgáltatást, kérem ossza meg a tapasztalatait.
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
olivera88
veterán
válasz alba-regia #454 üzenetére
Nem tudom. Már egyszer probáltam másik ismerőssel avval enem volt ilyen gond.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Csináltam Dropboxon egy megosztott mappát, el is fogadta a kollega, de nem jelenik meg nála a mappa a gépjén De ha bejelentkezik Dropboxra akkor ott van. Mi lehet a baj?
-
ayden
tag
Valaki tudna arra nekem megoldást mondani hogy akár Google Driveban vagy Dropboxban hogy lehet azt elérni hogy az androidos appban egy mappát offline elérhetővé tegyek. Mind a kettőben csak fileonként sikerülne, de az eszméletlen sok idő lenne meg kényelmetlen is. Van egyáltalán erre egyszerű gyors kényelmes megoldás?
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it.
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
BoxCryptor eltörölte a 2GB titkosítási korlátját a free verzióba, így a teljes online cloud területet lehet titkosítani freebe.
[link]
Biztonság szempontjából fontos ez az alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest