- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Tök nem életszerűtlen kérdések.
- Tök nagy a verseny ezen a cloud piacon, simán megtörténhet, hogy egy cégnek nem lesz gazdaságos versenyben maradni. Ahogy be is zárt már jó cég. (ahogy régebben email szolgáltatók is sorban, ahogy a gmail elterjedt)
- Simán vesznek el file-ok. Ritka, de megtörténik. gmail levelek is tűnnek el. ha rákeresel neten előfordul. Valamelyik kisebb cloud file tárolós oldalnál, ahol nem azonnal érhetők el a filok, egy reviewnál voltak hszek, hogy egy részét a file-oknak nem tudták letölteni. Support nem reagált, vagy kikerülő válaszokat írogatott vissza. És ez a legdurvább. Most rákerestem és dropbox-nál is van ilyen eset.
Amúgy feltöltöttem pCloudba webes felületeten a zenéimet és a végén volt 20 giga különbség lent és fent. Nyilván valami nem ment úgy, ahogy kellett volna. És nem is tudtam rájönni mi hiányzik fentről ami lent megvan, mert rengeteg file-ról van szó. Újratöltöttem a asztali klienssel és így jó lett. Szóval simán lehetnek gebaszok.
- és jah egyéb gondok is lehetnek. mondjuk google vagy ms átnézi a filejaidat és úgy találja, hogy az tiltott és letiltja. szerintem ilyenre is van esély.
---
Asszem azt fogom csinálni amúgy, hogy ami nem változik gyakran és nem annyira kritikus az elvesztése azt fogom fent tárolni. Ez nem lesz lent meg egyáltalán. Pl zenék. És ami meg kisebb gyorsan változó dolgok, azt meg folyamatosan syncelem lent és fent. És időnként egy második lenti gépre(vagy egy pendrivera) is leszedem. Viszont itt van egy csomó file, ami elég bizalmas adatokat tartalmaz szóval ezeknél meg lehet jobb lenne valami titkosított tárolás, ahol a szolgáltató sem fér hozzá mi van benne. És ezt úgy, hogy kényelmes legyen, mert napi szinten szerkesztem őket.
Ami még jó lehetne egy ilyen cloud-os dologban, ha tényleg bízhatna benne az ember, hogy ami ott van, az a tuti. Mert akkor ami nekem még gond, hogy ha csinálok backupokat és nem vagyok elég figyelmes, akkor ott is ellehet kúrni és már nem tudom miből hol melyik verzió van meg
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest