Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Meglepett, hogy felugrott a küldetés, decemberre vártam a roadmap alapján.
The current DLC release date roadmap is as follows:
October/November: Special Operations and weekly Insurgency missions (Free)
November 2021: “Insanity” Vaas DLC expansion (Season Pass)
December 2021: Danny Trejo crossover mission “Danny and Dani Versus Everybody” (Free)
December 2021: Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition (Season Pass)
January 2022: “Control” Pagan Min DLC expansion (Season Pass)
February 2022: Rambo crossover mission “All The Blood” (Free)
March 2022: “Collapse” Joseph Seed DLC expansion (Season Pass)
March 2022: Stranger Things crossover mission “The Vanishing” (Free) -
Dilikutya
félisten
-
NvidiaRTX
őstag
Mivel látom még mindig nem érted a lényegét az irományomnak megpróbálom elmagyarázni még egyszer utoljára, hogy mi a különbség gyűjtögetés és gyűjtögetés között. (
aszinné az ember egy tapasztalt nagyúr már ismeri a dörgést de áhh a rang PH-n csak azt mutatja mennyi szabadideje van valakinek fórumozni)Naszóval adott egy Open World game tele lootolható dologgal.
Elkezdem a játékot és nyilván az a célom mint minden pléjernek fejlődni, erősebbnek lenni.
Ha a játék olyan tipusú ahol elengedhetetlen a loot (RDR2?) akkor ezt a sémát kell követni gyűjtögetni kell.
Oké meg is teszem, ahogy a FC-ba is megtettem DE elértem egy olyan pontra, hogy na most fullos vagyok meg van a 3db fegyóm amit használok és a ruha is.
Akkor innentől fogva SZÁMOMRA teljesen felesleges további 10 órát gyűjtögetéssel tölteni csak azért, hogy elmondjam milyen hosszú volt a game vagy, hogy bebeeee nekem 365 curcuitboard-om van neked meg csak 189 az iventoridba.Tehát van a fejlődéshez használt gyűjtögetés és van az idő pocsékoló gyűjtögetés.
Én az utóbbit emeltem ki a FC6 esetében hogy annyi cuccot ad a game meg a Bandidos már a játék felénél, hogy feleslegessé válik a további láda nyitogatás.
De csak hogy tudd, több ezer óra MMO-zás után ami a legtöbb esetben farmolás volt nekem nem kell elmondani milyen a gyűjtögetés egy játékban.
Volt hogy több óran keresztül egyhelyben farmultunk a klánnal hogy kiessen a kellő material a kraftoláshoz.
Ezért is írtam fentebb a barátunknak, hogy fogalma sincsen arról ki mennyit és mivel géjmelt az évek során.Remélem kielégített a válaszom és ezúttal meg is érted, ha nem akkor sajnálom.
-
NvidiaRTX
őstag
Na megjött Szit nagyúr.
Amint látod ugyan az a szitu végigvittem a játékot és mi maradt? Skinek gyűjtögetése? Hova gyűjtögessem már? Minek?
A platinázásról meg azért nem volt fogalmam mert eddig PC-s voltam és ott nem volt ilyen időpocsékolós baromság.
Na most már elégedett vagy a válasszal, vagy te sem érted meg amit írok nagyúr?
Ennyire bejövök neked hogy mindenhová követsz?
Virágot azért ne küldj pls. -
pandras83
őstag
Asszem a Far Cry 5-ben is van egy nagyobb Nexus mod, ami többek között ezen változtatott. Nem próbáltam, de azt olvastam, hogy ott pont az ellenkezőjét eredményezte a mod: a kipucolt területeken újra járőröztek a drogos szektások. Ha ott megoldották, itt is meg fogják, mondjuk addigra én már nem fogok játszani vele.
-
NvidiaRTX
őstag
Felesleges volt ebbe a topic-ba írnom ugyan olyan
beképzelt"elsőre csukottszemmel végigviszem az összes játékot" pléjerek vannak itt is mint a többi PH topic-ban.
Az nem jutott még az eszedbe, hogy nem mindenki pro géjmörnek születik Szetnagyúr őméltósága?
Vagy talán oda van írva valahova a játék leírásába, hogy vigyázz csak diplomával rendelkezők értik meg 1 perc alatt a játékot?Az egész játék mechanikája ezekkel a ruha csereberélessel meg a kismillió fegyver van nálad egyszerre dologgal kiölte azt amiről a játék régen szólt.
Én pont hogy jelen vagyok a Far Cry 1 óta és most érkeztünk el odáig hogy nem szórakoztat a game hanem felbax hülyeségeken és legfőképpen időt húz. Az előző részek sokkal inspirálóbbak voltak a fejlesztgetésekkel mert ott tudtam mit akarok itt viszont random kapom a sok szemetet az inventory-mba.
Kapaszkodjatok meg, 3 féle fegyót használok a játék eleje óta és nem is érzem azt hogy ezen változtatnom kéne továbbá csak a Hazmat és Soft damage ruha szettet használom.Kiöltek belőle mindenféle realitást ami volt hisz egy egész ruha és fegyver boltot cipelsz egyszerre korlátlan inventory hellyel mintha egy elbaxott MMO lenne amibe minden mind1.
Ja meg a másik küld képeket a telefonomra, hogy ezeket a helyeket kell megkeresnem amikor el kellett vinnem 7 levelet... há mondom köszi. (YT videó megmutatta hol vannak szerencsére mert nincs időm ilyen hülyeségekre)
Meg most a Jammer-eket is lőjem ki képek alapján.
Há persze egész idáig jegyzeteltem hogy mi merre van... egész idáig mindig kaptunk misszió jelző sárga gombócot most meg semmi mintha csak kifelejtették volna a készítők.Rég láttam játékban ennyi baromságot és ilyen szintű időhúzást.
Remélem a Far Cry 7-be már térkép sem lesz ja meg rakjunk bele bukfencelést is meg stamina csíkot ami akkor is csökken ha egy helyben ádigálok.
Imádtam a Far Cry szériát (az előző részeket érdekes mód élveztem) de ha ez így halad akkor ezt el fogom engedni a jövőben.
Remélem a Horizon Forbidden West-et nem k.rják el az az egyik kedvenc open world-öm az Assa után.
-
anubis6
aktív tag
Elvileg a repcsiket leszedi, mert leérkezéskor robbannak, a tankokat meg el lehet velük kötni
Jah, a hideout network után, szerintem érdemes a los banditos, aztán a vadászat vagy a főzőcske, jó kis cuccok vannak mindenhol
Elvileg minden unique fegyót reprodukálhatod, de a skinekért is érdemes megszerezni, mert rárakhatod a saját fegyveredre is.
Crackle&pop pl. a robbanó lövedék miatt olyan jó, azzal jól lehet járműveket pusztítani, de a mérgező lövedék meg az állatok ellen nagyon hatásos.. csak 1 lövés és már végük is..Szóval a drága fejlesztések helyett (pl 4 csillagos modok), érdemes a fegyvertből a megfelelőt megkeresni, mert az ingyé van
-
anubis6
aktív tag
Komoly tipp gyűjtemény
Egy kis kiegészítés:
Ne feledjétek meglátogatni a felkiáltójeles emberkéket, pikk-pakk berajzolják nektek a térképen a fontos dolgokat, célpontokat.
Akár fast travel oda-vissza és újra van infóHasználjátok a los banditos tábor fejlesztést, gyorsan lehet velük nyersanyaghoz jutni, csak kellenek hozzá vezetők, akiket feloldotok úgyis a küldetések során.
Vadász részleg fejlesztésekkel pedig elérhetitek, hogy a leölt állatoknak ne sérüljön a húsuk még lövésre és robbantásra se, amit szintén nyersanyagra trade-elhettek.
#79 hdekakas : Keresd a riot cuccokat, azoknak jó a védelme
Amúgy meg old fel minél hamarabb a medico supremo-t, nem csak azért, mert fel tudod magad támasztani, hanem mert feloldja a gyógyító füstös eldobható stuffot, ami szorult helyzetben folyamatosan heal-elHa már itt tartunk, érdemes figyelnetek, hogy melyik supremo milyen kiegészítőkkel rendelkezik, nehogy feleslegesen fordítsatok nyersanyagot olyanra, ami amúgy jár majd a hátizsákhoz, amit a könnyebben beszerezhető uránnal feloldasz, mert onnantól más hátizsákra is berakhatjátok..
Pl. az elektrós supremo, emp gránátot old fel, ami szintén kiváló a tankok ellen, de az egylövéses supremo fegyverbe is lehet emp lövedéket tölteni, ami szintén egyből leszedi a madárkákat az égből
-
Köszönjük szépen, nagyon hasznos tippek! Nekem még nincs párducom, egyelőre egy kutyával nyomulok. Ő sem rossz, de azért vannak hiányosságai.
A játék egyébként tetszik, annak ellenére, h első nap még nem igazán voltam jó véleménnyel róla. Vannak kisebb-nagyobb hibái, a legbosszantóbb talán a végtelenül buta AI. Engem igazából a gyönyörű környezet tart bent a játékban. Ezt most nagyon eltalálta a Ubisoft.
nubreed: Én így állok jelenleg:
-
hdekakas
senior tag
Életerővel kapcsolatban tudsz valami taktikát? Van valami, amivel növelhető az életerő? Illetve a játék elején 2 lehetőségem volt Y-Heal gyors gyógyulni, véletlenül az egyiket felhasználtam, és azóta már csak 1 van a +jelnél. Lehet valahol ilyet gyűjteni? Vagy kettőt adtak a játék elején, és azt kell a végéig beosztani?
Tomesto: Egyszer én is jártam így, hogy térképről ahogy visszatértem a játékba, csak 9 fps-em lett. Újra betöltöttem a térképet és vissza, akkor jó lett. -
RudY
addikt
Kb. 17 órával és 22%-nál tartok kicsit sem rohanva, de írtál pár tippet, ami teljesen kimaradt és hasznos lesz a továbbiakban, főleg az 1. és 2.
Belementem néhány darálóba - mert ugye kemény vagyok -, de nem volt szégyen a futás.
Lehetne kötözködni apró dolgokkal, de a hangulata számomra jól eltalált, a játékélmény rendben van, és valahol ez a lényeg. -
Shadowguard
senior tag
Vaaaagy... Az első után már tudod, hogy mire kell számítani és megtervezed az egészet.
Első lépésként felszámolod a környéken a légelhárítást. Második lépésként a legközelebbi pick up ponton lehívsz egy resolver koptert (kétéltű, légi, vízi csodacucc), mert az kis helyre is le tud szállni. Harmadik lépésként odarepülsz a rádió mellé és aktiválod. A negyedik és egyben utolsó lépést szerintem könnyű kitalálniMondjuk nem mindig, ha láttam előre a rádió helyéből, hogy fogok tudni mókusruházni akkor nem vacakoltam, szeretek a ruhával közlekedni. Gyorsutazást is sokszor air droppal oldom meg és rögtön nyitom is a ruhát. Az elején kicsit szokni kellett, de most már profin használom.
Ja igen, kilépkedéshez: nekem kétszer crashelt a játék, mind a kétszer ugyanúgy, rá is kerestem a neten. Ha valamilyen küldetést/aktivitást megcsinálsz (akár rendes küldetés, akár kincsvadászat, AA gun, stb) ne nyomj instant térképet. Nekem kétszer is megnyekkent tőle, de mások is írtak hasonlót. Kell várni cirka 10 másodpercet és akkor nincs gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szemüveges topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest