Új hozzászólás Aktív témák
-
Haok
tag
válasz gabesz82 #237 üzenetére
Nekem is realtek codeccel van megoldva az 5.1 es hang, csakhogy nem működik jól...
Neked hány kimenet van a hangkártyán? Simán 3 mint a normál hangkártyákon, és a Sw .+ a center hangszórót, meg a hátsó hangszórók vezetékét a mikrofon helyére kell bedugni?????---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
Haok
tag
Rossz szokás ez a ''...'' pontozás és az , hogy kisbetűvel kezdem a mondatokat.
Nah szal:
Mész a pályákon és nem mentheted el az állást pl. minden percben, hanem a gép elment akkor amikor elérsz egy bizonyos pontra, illetve egy bizonyos célt!---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
Haok
tag
a hajós pályán nekem is volt BUGom...
felrobban tottam (lementem egy kis mélyedésbe ) a tornyot. utána kellettvolna menni a hajóhoz...
és nem úgy mentett (nem akkor mentett) a gép, amikor beültem a kocsiba, hanem mikor a felrobbantott torony mögé mentem...és mikor betöltöttem azt a pályát csak a célkeresztet láttam, és mozogni sem tudtam, lentvoltam abarlangban, és folyt a vér 2 méterre előttem fentről le...és megállt egy tócsában;)---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
Haok
tag
Örömmel jelentem, hogy kivégeztem a játékot! ;)
Igazán kemény rész 3 volt (vagyis 2 , és egy trükkös)
1. amikor a hajó felrobbant és a helikoptert lekellett lőni
2. trükkös rész volt a 19 pálya, amikor lőttem a szörnyeket miután beültem az autóba, aztán mikor mindenki meghalt, gyalog nemtudtam átmenni a 2 lávafolyón (csak az egyiken amin faág volt)...aztán mondták, hogy kocsiba ülés, és ne lőjjek , csak ugratgassak
3. amikor felszedtem magamhoz az uccsó pályán mindenféle fegyvert stb. és kinyílt a 2 ajtó...nah az volt a legkeményebb...de annak is van valamiféle taktikája, szal mostmár könnyeben megcsinálnám...
legkönnyebben játszottam, de nincs kedvem még 1x végigvinni..., mert ha végigvinnám (vagyis ha rászánám magam rá) akkor legalább 1 szintel keményebbel kellene...de viszont nincs gyors mentés, ezért fene sem akar anynit ülni gép előtt.---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER confiuráció , hardware frissítés miatt eladó !!
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz