Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Senki nem tudott sehogysem LIVE-ot varázsolni a magyar GOTY játékba, továbbra sem?
-
Xblades
tag
Kicsit kihalt itt így ajánlom egy más által talált de jó kis fegyver modot.
19th and 20th century weapons a Nexuson megtalálhatjátok. -
-
Xblades
tag
válasz
jolti05 #3283 üzenetére
"Amikor a kereskedőnél vásárolok (google kép: [link] ), akkor a jobb oldalon a Caps azt jelenti, hogy annyi pénze van, tehát ha akkora értékben adsz el neki dolgokat, akkor nem tud utána fizetni?"
Igen azt de erre van egy mod ami javítja ezt. Az oldalamon a Modolás menü alatt megtalálod."Szedtem fel karburátort, és mindenféle alkatrészt."
Ezek pedig a Tervrajzok menü alatt lévő fegyverekhez kellenek."Továbbá, ha valahol kapok egy házikót, ott van valami, amiben a cuccaimat tárolhatom?"
Igen lesz több is. -
jolti05
őstag
válasz
Xblades #3281 üzenetére
Köszi.
Elolvastam jópár dolgot.
Most már tudom, hogy a kupakok pénzként használhatóak. Kár, hogy egyet sem vettem fel eddigAmikor a kereskedőnél vásárolok (google kép: [link] ), akkor a jobb oldalon a Caps azt jelenti, hogy annyi pénze van, tehát ha akkora értékben adsz el neki dolgokat, akkor nem tud utána fizetni?
Mod: Szedtem fel karburátort, és mindenféle alkatrészt. Gondolom vannak olyan tárgyak, amiket nem csak el lehet adni, hanem valamire jók is lesznek később. Honnan tudom, hogy ha épp egy ilyen van nálam? Továbbá, ha valahol kapok egy házikót, ott van valami, amiben a cuccaimat tárolhatom?
-
Xblades
tag
A modok működnek a magyar goty kiadáson?
-
jolti05
őstag
Sziaszok.
Egy elég nagy kérésem lenne. Nem rég kezdtem el játszani a játékkal, nem túl intenzíven, amolyan szabadidős tevékenységképpen, mert tetszett videók alapján. Most ürítettem ki Megaton után a hypermarketet, és egyre inkább rájövök, hogy "nem értem a játékot". Értem ez alatt: Mire jók a kupakok? Milyen cuccokat érdemes magamnál tartani, illetve felszedni? Jó-e az a hozzáállás, hogy viszek mindent, és már 360/200 az inventorim. Kinél érdemes vásárolni, eladni? Szükséges-e minél sűrűbben javítgatni a felszerelést? Ésatöbbi.
Kólából van quantum, meg sima...
Szóval, valaki legyen nagyon rendes, és írjon le nekem nagy általánosságban dolgokat, olyan terjedelemben, amekkorához kedve és ideje van (vagy linkeljen nekem egy oldalt, ahol mindent a kérdéseimről tudok olvasni.
Köszönöm
-
Doki16
addikt
Mit kell beírni a konzolba, ha egy helyre akarok menni base id szerint?
-
szunyika
tag
Hali
Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy készülődő projektet.
A cél, hogy létrehozzuk az eddig legátfogóbb és legtartalmasabb magyar Fallout-os oldalt.Mindenünk megvan ami szükséges ahhoz, hogy Magyarország legjobb Fallout-os oldala legyen.
Domain címünk: [link] (Fallout.hu)Aki bármiben tud segíteni az ne habozzon, keressen fel bennünket!
Köszöntem!
-
Grifid
aktív tag
válasz
TazLeacher #3273 üzenetére
A live! updateli saját magát és nem lesz a játékban gfwl támogatás. Viszont ha van, ha nincs nélküle nem működik a játék...
A játékhoz csak az 1.35-ös patch letölthető. Az 1.7-es magyar patch kizárólag a GOTY verzióban és a kiadott küldetés lemezeken található meg. -
GAbre
veterán
válasz
seradavid #3270 üzenetére
Nekem win update-n megjelent,mondjuk lehet,h csak akkor amikor felraktam a gears of wart,és látta,h régi...
De nekem az a bajom,h megvan az angol,előtte meg megvolt a magyar virágbolti verzió
Nah virágboltival végigvittem.
Aztán az eredetivel is eljutottam elég szépen.
És most nincs kedvem felrakni az offline verziót,h megint elkezdjem előlről....
Ezért lenne,jó,ha vki tudna adni vmi hun modot,a dlckhez is!!!!
Vagy vmi "varázsprogit",amivel előjön a live.... -
-
Grifid
aktív tag
válasz
seradavid #3268 üzenetére
Akkor legyél már oly bátor és telepítsd fel azt a nyűves live-ot a gépedre rendesen mert anélkül nem indul el. Kap egy updatet és kész is.
A magyarra pedig ne nagyon pakolgasd rá az angol usa patchet mert érdekes kis bugokkal fogsz találkozni. Tessék szépen megvenni vagy a GOTY verziót vagy valamelyik hivatalos magyar nyelven megjelent kiegészítő csomagot és benne lesz a magyar 1.7 patch. Nem véletlen hogy nem adták ki külön és nem letölthető hivatalosan.Itt kapható. -
seradavid
csendes tag
MIvel a honosított verziórol beszéltél csak a honosított patchet próbáltam
De megnéztem az 1.7 es patch UK és US verziójánál is ugyanazt a hibaüzenetet kapom mint amiért írtam
(A sorszám (5360) nem található a DLL-ben (xlive.dll) )
Szóval a probléma még mindig nem oldódott meg.
-
-
Xblades
tag
A LIVE rendszer le van tiltva a honosítót Fallout-ban de egy frissítéssel elérhetővé válik.
-
Xblades
tag
Small Guns a játék elején csak ilyen fegyvereket használsz majd
Energia fegyverek beállitottság kérdése (nagy sebzés egy lövésböl)
Big Guns beállitottság kérdése (piszok nehezek és nem sebeznek annyival nagyobbat)
Javítás na ez fontos minél magasabb annál jobb cuccaid lesznek (a fegyver nagyobbat sebez, a páncél jobban véd és többért adhatod el őket)
Zárfeltörés 25,50,75,100 pont a nehézség határ (sok helyre csak ezzel mehetsz be, jó cuccok zárt ajtók mögöt vannak) -
seradavid
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám lenne, hogy felraktam a játékot, és a DLC patch-et (vagy mi a fenét
), és a játék indításánál a következő üzenet fogad: "A sorszám (5360) nem található a DLL-ben (xlive.dll)." A játék természetesen nem indul el.
Feltelepítettem az Xlive-ot kétszer is, de ez sem oldotta meg a problémát, majd letöltöttem az xlive.dll file-t több forrásból is, de az sem segített.
(Amúgy ugyan ez a problémám a Bioshock 2 nevű játékkal)
Valaki tudja mi a megoldás ilyenkor?
Köszi! -
TazLeacher
nagyúr
Azt akarom megvenni, mert megvolt az angol, de azt eladtam.
Most sz@rban vagyok. Most olvastam, hogy nincs benne CDKulcs...na passz, az nemérdekel, de próbáltad, és maga a LIVE rendszer sincs benne?
Mert nekem ott figyel a profilomba a Fallout GOTY. Ha benne van a LIVE, de nincs CD kulcs, akkor megoldom. Szerintem benne van a LIVE:
A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás nem érhető el Magyarországon. Ezért nincs is feltüntetve a borítón a LIVE jelzés, illetve a játék cd kulcsot nem tartalmaz.
-CDGalaxis
Ebből arra következtetek, hogy benne van, de csak offline profillal nyomható. (Mivel nincs kulcsod) De ha van kulcsod, akkor mehetsz Online. A kulcs kérdést meg simán megoldom, de ez már nem ez a topic...
-
GAbre
veterán
válasz
TazLeacher #3257 üzenetére
A magyarban nincs live,netkapcsolatot igénylő(vagy nem igénylő) progi.
És magyar felirat van benne..
Cdgalaxison a goty edition 8000,azt vedd meg....
Szerintem.. -
TazLeacher
nagyúr
-
Roba
tag
Sziasztok!
Még a játék elején vagyok. Nem tudom, hogy a nagy fegyverekre, vagy a hagyományos fegyverekre, vagy a lézer fegyverekre adjam a plusz 3 fejlesztést.
Melyik a hatásosabb, melyik a használhatóbb?
THX.
-
GAbre
veterán
Csátok! a fallout game of year most jött ki magyarul.
Vki tud vmi magyar módot,h az angol verziónál is használhassam?
Az alap verzióhoz megvan csak,h az összes dlc magyar legyen...
Köxi
Vagy legalább vmi trükköt tud vki,h csaljam elő,a windows live-ot a magyar game of year editionből?(Ha majd meglessz...) -
2Pete
csendes tag
Minden aktív F3 játékos figyelmébe ajánlanám ezt a linket:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=11867
Ez a mod egy magyar gyártmányú AMD-65 típusú géppisztolyt helyez a játékba.
Szerintem jó minőség, érdemes kipróbálni.
Ha nem tévedek ez az első AMD ami valaha játékban megjelent. -
Xblades
tag
válasz
The IT guy #3250 üzenetére
Örülünk neki, gyúrjad mert nemsoká itt a New Vegas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest