Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBaj
kezdő
Köszöntök Mindenkit!
Platform, amit használok: Windows 7, Excel 2010. VBA-t értem és használom, autodidakta módon tanultam, úgy érzem nem vagyok kezdő, de a haladókat még csak messziről „nézem”.
Az alábbi esetben szeretnék segítséget kérni:
Nagyon sokat számolok, illetve számoltatok Excellel. Ehhez igénybe veszek Excelen belül, adott munkalapon fotó különböző programokat, bővítményeket. Az alap problémám az, hogy amikor egy számítási eset szélsőértékeit keresem, más-más paraméterekkel nagyon sokszor le kell futtatni egy „külső” programot Excelben. A programot egy billentyűkombinációval (pl. Ctrl+a) kell indítani, egérkattintással kiválasztani a megfelelő eljárást, majd az indító gomb egérkattintásával indítani az eljárást. Ezután saját párbeszéd ablakán keresztül kéri a pár darab bemenő adatait. Futás után az eredményeit Excel megfelelő celláiban közli és kilép. Excel - VBA értékelése után, ha az nem megfelelő, más paraméterekkel újra kell futtatni a „külső” programot.
A segítséget a „külső” program indítása, eljárásválasztása és indító paraméterek átadása automatizálásában szeretnék kérni.
Köszönöm szépen a segítséget.
Tisztelettel:
KBaj
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Gray Zone Warfare
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest