Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
-
válasz
Cathfaern #1871 üzenetére
Azt hiszem akkor tiltottak be egy csomó multibox toolt, ami megkönnyítette, hogy egyszerre több accounttal játssz ugyanazon a gépen.
Most meg egy hatalmas Sov változás jön, aminek hatására valszeg megint egy csomóan abbahagyják a játékot, vagy megszabadulnak pár accounttól. Változtatnak a supereken is, ami kb senkinek sem tetszik.
-
MedweSajt
tag
válasz
Cathfaern #1871 üzenetére
Kiegészítő jelent meg/ tartalom változott meg. Illetve alapból az idősebb korosztály játszik vele aki idővel kiég. Bár egyre casual barátabb a játék, de a mai fiatalokat csak elvétve tudja megtartani a játék.
Illetve nem is sikerült minden nagyobb frissítés túl fényesen (Gondoljatok csak az állomáson járkálásra). -
Backspace
tag
válasz
Cathfaern #1814 üzenetére
Emlékszem amikor én kezdtem, szinte az első az volt, hogy felmentem HUN csatornára és elkezdtem kérdéseket feltenni, amire rögtön kaptam választ is, majd összehaverkodtam pár emberrel és nemsokára az ő corpjukban találtam magam, salvagelve a lvl4-es küldijeiket. Szóval egyetértek abban, hogy a játékosnak segítenie kell magán. Olyan ez a játék, mint a nagy K betűs világ. Az elején rengeteget kell tanulnod, mind skillben, mind utánajárásban, aztán tapasztalnod. Kell az, hogy talpraesett légy ebben az óriási szabad univerzumban, mert különben gyorsan elveszel.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cathfaern #1795 üzenetére
Nem ez nem igaz, mivel az arak is 6-8szorosara emelkedtek es nem a kinalat miatt emelkedett a plex, hanem ezen 6-8szorosara emelkedett arak okoztak a plex ar emelkedeset. Egyertelmu ezek miatt, hogy a plex ar is megemelkedik, hiszen amugy ertektelenne valt volna egy olyan termek aminek valutalis ara van a tobbi amugy csak digitalis marketszemettel szemben.
Egy dominix ara 4 ev alatt 5-6szorosara emelkedett, mikozben sokkal rosszabb lett a dron nerf miatt, de a plex arat ha nezed meg a haromszoros arat se erte el. Na ez az ami sokkal jobban befolyasolta a plex arat mint a kereslet kinalat, az elszallo arak, a drone regio nerfjevel, vagy a tobbi nerfel, amibol nem egyet tudnek felsorolni.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cathfaern #1792 üzenetére
De a nem fent tartott altokat az kozel sem fedezi mert sokkal kevesebb van belole.
Tudok neked jo par jatekost felsorolni, akik altok sokasagat tartottak fent, azt mondhatnam, hoyg a legtobb jatekos a kozelemben, atlagban 1-2 altot megszuntetett es nem is tettek egy accra, mivel egyszeruen mar lehetettlen annyi altot a mai arak mellett kifizetni mint regen.Atlag jatekosok manapsag mar nem tartanak fel 2nel tobbet vagy a specializalt kulon karaktereket nem tanitjak tovabb es azok vannak a dual/tripla
accokon. Ilyenek a felderito,cyno stb altok. -
Jakuu
őstag
válasz
Cathfaern #1790 üzenetére
Mar hogyan ne lenne bevetelcsokkenes? Az altokat is fizettek. A plexet megveszik jatekosok real cash-ert.
Ha nem vesznek real cashbol plexet az altoknak, akkor az nem folyik be a ccphez sem.Raadasul sokkal kevesebb a dual/triple training mert egyszeruen nem eri meg, ezt tudja minden tapasztalt jatekos akik altokat tartottak fent.Ennek pont az a lenyege, hogy az osszes alt valakinek a penzebol megy, ami visszavandorol a cccphez es a plexet aki megvette, a marketen valo eladasaval ISK-ra valtja.
Igy mindenki jol jart ccp a bevetellel, a plex vevoje a penzenek legalis gyors iskra valtasaval farmolas,vagy egyeb tevekenyseg nelkul, ha nagyon gyorsan kell szamara az isk es az is aki marketrol iskbol vette a plexet, mert igazi penz nelkul 30 nap uj jatekidot kap.Szoval kevesebb alt, egyenlo kevesebb ccp bevetel mindenkeppen. Raadasul a szegenyebb jatekosok se tudnak igy jatszani, ha a megadott ido alatt nem tudtak kitermelni a plexet es havidijra sincs nekik.
A tul magas plex arak se jok a ccpnek, ahogy a tul alacsonyak se. -
-
Jakuu
őstag
válasz
Cathfaern #1506 üzenetére
Atmasolhatod barmikor, ugyanugy mukodik barhol, max letrehoz maganak kulon bejegyzest a kilens maganak docs&settings alatt. Mondjuk ilyen esetben azert jobb, ha a klienst "eve.exe /end /LUA
FF" paranccsal indija az user, mert akkor a gamespecifikus beallitasok szamara letrehoz egy konyvtart a jatek mappajaban es ha masolod az egesz klienst akkor, az overview,kepernyo beallitasokat stb a konyvtarral egyutt masolod a masik meghajtora vagy gepre.
Persze igy is lesz par dolog, mint az importalt fittek stb, ami a docs&setting alatt marad. De azok annyira nem lenyegesek, mint mondjuk egy kliens teljes beallitasa.Amugy igen, 21 nap a meghivo.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cathfaern #1320 üzenetére
Akar lvl2 kuldetesekkel lehet kitermelni, persze ehhez mar tudas is szukseges es segito kezek az indulasnal. Igen, kilehet termelni triallal, de ha lehet meghivos legyen, mert van akinek keves a 2 het.
Van olyan lehetoseg is, hogy belepsz egy corpba ahol az idosebb jatekosok utan kukazol, ami annyit tesz ki, hogy salvage skillekkel szeded ki a rig alapanyagokat a roncsokbol, amit kilottel vagy kilottek es a roncsokbol kiszeded a megmaradt modulokat.
Ezzel akar par ora alatt is osszelehet szedni 40 milliot vagy tobbet.
A kezdoknek most inditottak nem olyan regen egy traning corpot high secben, regi jatekos felugyeletevel, aki segit a kezdoknek a fitteles , pve , pvp es egyebb fontos tudnivalok elsajatitasaban.
Keressetek ez ugyben Huntalan nevu karaktert, mert az jo kiindulopont, azaz ugrodeszka lehet a kesobbi 0.0-ban, elo mas magyar alliancek illetve korpokhoz torteno belepeshez.
-
ak1ra
csendes tag
válasz
Cathfaern #1320 üzenetére
42. napja játszom a játékkal. Ollie hathatós segítségével kezdtem (amit ezúttal is nagyon szépen köszönök).
A 33. napra lett meg a PLEX-hez szükséges ISK mennyiség. Én is úgy kezdtem hogy a 60 napos free alatt meg szeretném keresni a további játék havi költségét. Azóta kicsit változott a terv. Van egy buktató a dologban. Vannak skilek amit nem lehet tanulni triállal. Én ezért vettem meg az első plexet. Igy viszont 90 nap van arra hogy megvalósítsd amit szeretnél. Sokkal gyorsabban lehet haladni ha még egy ideig fizetem a havidíjat, és belenyomom a fejlesztésekbe
Szóval meg lehet csinálni! Persze rengeteg segítséggel. Az időben kapott információ segít a legtöbbet. Kell egy jó csapat. A nélkül nekem se ment volna.
A lényeg: ez egy nagyon jó játék, rengeteg lehetőséggel.
Hajrá! -
válasz
Cathfaern #74 üzenetére
A hivatalos fórumot olvasva láttam, hogy az új patch után másnál is előferdült ez a hiba, valószínűleg hamarosan javítják.
Valaki workaround-ként ezt írta:
I experienced this with Apocrypha. Are you guys running Windows 7 Home Premium by any chance? Just upgraded over the long weekend and this problem started. Workaround is to reduce res on the desktop to lowest, select your desired resolution from the list, and then change the desktop res back. Worked for me.
I'm chalking it up to a wierd Win 7 issue.
-
válasz
Cathfaern #72 üzenetére
Nekem nincs gondom window móddal. A beállításoknál állítottad arra? Persze célszerű kisebb felbontást választanod, mint az asztal, különben el fog takarni mindent.
Ja igen, célszerű lenne átnevezni a topikot EVE Online-ra. Alcím nem kell, mert évente 2 kiegészítő jön ki a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új/fél éves - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest