Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
SityiSXT #58644 üzenetére
Az nem "konzoligénytelen"???Már bocsi...
Nézd meg pl. az NFS:HP-ot 60 fps-sel (120-ról ne is beszéljünk), meg nézd meg ezt a borzadályt 30-cal. Majd meglátod miről van szó. Ha nem látsz különbséget, akkor még tudok ajánlani egy hasonló stílusú játékot:
[Nincs sok különbség ugyebár] -
válasz
Kérlek nézzél már meg (ha van rá lehetőséged) egy autós játékot 30 ill. 60 FPS-sel is.
Aki azt mondja nincs különbség, az hazudik.
Van nem egy játék, aminél mindegy, hogy 30 v. 60 FPS, ez pont nem az a kategória.Az meg, hogy unlockolva a 60FPS-t gyorsított felvételként megy a játék, annyira röhej, hogy le nem tudom írni.
Beszéljen helyettem TB. -
maross
nagyúr
válasz
Hat ha en megvettem volna ugy hogy nem tudok rola, es az arcomba toljak utana a 30fps, nagyon-nagyon kiakadtam volna. Elhiszem hogy valakinek eleg a 30fps, az a velemenyem, hogy NEKI A LEGJOBB (+gepet se kell upgradelnie olyan surun), de ez sokaknak a jatszhato-jatszhatatlan kategoria mezsgyejen egyensulyoz. Nem mondom hogy nem jatszanam vegig igy is, de biztos hogy atkoznam rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest