Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
szami777 #77999 üzenetére
Konaminak volt saját oldala ahova bekellett regisztrálni de én már rég eladtam így halvány dunsztom sincs hogy még egyáltalán létezik e, működik. Szerintem lóvét nem érdmes kiadni érte. Ez a sorozat rosszabb mint a fifa nem nagyon van support csak mindig a legújabbhoz.
Call of duty mac sale: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OpenMediaVault
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest