Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
tomsolo #139939 üzenetére
Az 1. részben szó szerint cirka 70%-ig én szenvedtem. Irgalmatlanul felhypeolta előtte nekem mindenki, így tényleg nagyon akartam szeretni, vágytam rá, hogy lenyűgözzön. De pont amit te is írtál, a törzsi vergődés... a Kárdzsa', Shadowkárdzsa', meg a Sunking és én azt kívántam nekik teljes szívemből, hogy bár döglene meg mind egy szálig.
Utána azért kötött le jobban, mert a múltbéli eseményekről többet megtudtam végre és az jópofának tűnt, Frozen Wilds DLC-t meg azért bírtam jobban, mert az egyik elviselhető kulcskari ott jobban bemutatkozik, ill. a kihívás is feljebb van csavarva, érdekesebb, jobban kell használgatni a különféle fegyókat.
A múltbéli események a 2. részben már szinte teljesen ki vannak tárgyalva, így a Burning Shires DLC borzasztóan megúszós lett. Az egyetlen igazán ütős része a final boss, ill. nagy duzzogva Aloy társa is egész emészthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Spórolós topik
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Last Epoch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest