Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• prolad

addikt

válasz kicsako #5 üzenetére

Nem volt rossz, az első 1-2 órában, aztán meguntam. Ami nrm lenne baj, ha egy végigjátszás nem 50+ óra lenne. Elég lassú játék a Yakuza széria, remekül ellensúlyozták a pörgős harcok. Nem mellesleg 15+ évig fejlesztették a korábbi beat em up rendszert, kb a széria védjegye lett. Az újabb motornál közel 100 ellenfél is lehetett egyszerre egy harcban, ami sokat hozzáadott az élményhez. Itt meg van 100 ellenfél a háttérben, aztán a játék rádereszt 5-öt.

Wesder
    A 7 nem a harcrendszer miatt lett népszerű. Új főhős, új történetszál, nem kell hozzá 8 játékok végigvinned előtte. Angol szinkron, nem kell olvasnod vegtelen mennyiségű szöveget, ha épp nem tudsz japánul. Kb mint anno a 0, csak mostmár van egy jóval nagyobb nyugati fanbase, réazben pont azok, akik a 0-val kezdtek (köztük én is). Egyszeri próbálkozásnak elment volna, még valamennyire passzol is a főhőshöz. És azt el kell ismerni, hogy van a 7-ben valami nagyon szerethető,még ha szerintem a széria gyengébb részei között van és aláás rengeteg dolgot, ami miatt a szériát megszerettem. Csak ott kontrasztnak a 2 Judgement rész, az elsőt viszi a remek történet, a másodikat minden más, kategóriákkal jobb játékok.
    Nem én vagyok az új címek célcsoportja, a 8-at még végigjátszom valamilyen formában a történet miatt, aztán nagy eséllyel ennyi volt a széria. Pedig még a félgőzzel összerakott Gaidenben is megmutatták, tudnak, ha akarnak.

• Wesder

titán

válasz kicsako #5 üzenetére

A 8 azèrt lett megint turn based, mert a 7. rèsz lett a legsikeresebb rész a szèriában.

Új hozzászólás Aktív témák