Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Nem azt mondtam hogy a harcrendszer miatt lett nèpszerű, viszont a RGG meg azt mondta hogy maradtak a turn based harcrendszernèl, mivel a 7. rèsz lett a legsikeresebb a szèriából. Ha nem fogyott volna ilyen jól, akkor visszatèrtek volna a règi harcrendszerhez. Spin off rèszek továbbra is azt fogják használni.
-
prolad
addikt
Nem volt rossz, az első 1-2 órában, aztán meguntam. Ami nrm lenne baj, ha egy végigjátszás nem 50+ óra lenne. Elég lassú játék a Yakuza széria, remekül ellensúlyozták a pörgős harcok. Nem mellesleg 15+ évig fejlesztették a korábbi beat em up rendszert, kb a széria védjegye lett. Az újabb motornál közel 100 ellenfél is lehetett egyszerre egy harcban, ami sokat hozzáadott az élményhez. Itt meg van 100 ellenfél a háttérben, aztán a játék rádereszt 5-öt.
Wesder
A 7 nem a harcrendszer miatt lett népszerű. Új főhős, új történetszál, nem kell hozzá 8 játékok végigvinned előtte. Angol szinkron, nem kell olvasnod vegtelen mennyiségű szöveget, ha épp nem tudsz japánul. Kb mint anno a 0, csak mostmár van egy jóval nagyobb nyugati fanbase, réazben pont azok, akik a 0-val kezdtek (köztük én is). Egyszeri próbálkozásnak elment volna, még valamennyire passzol is a főhőshöz. És azt el kell ismerni, hogy van a 7-ben valami nagyon szerethető,még ha szerintem a széria gyengébb részei között van és aláás rengeteg dolgot, ami miatt a szériát megszerettem. Csak ott kontrasztnak a 2 Judgement rész, az elsőt viszi a remek történet, a másodikat minden más, kategóriákkal jobb játékok.
Nem én vagyok az új címek célcsoportja, a 8-at még végigjátszom valamilyen formában a történet miatt, aztán nagy eséllyel ennyi volt a széria. Pedig még a félgőzzel összerakott Gaidenben is megmutatták, tudnak, ha akarnak. -
Wesder
titán
-
prolad
addikt
Egy hónap Gamepasst mindenképp megér. Remélem jön majd ehhez is mod ami lecseréli a turn based harcot normálisra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A játék premierje már nincs messze, a végső kiadás január végén debütál.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest